Canon - Canon PowerShot G7 X Mark III -digitaalikamera (musta) - null | Stockmann - photo 1
Canon - Canon PowerShot G7 X Mark III -digitaalikamera (musta) - null | Stockmann - photo 2
Canon - Canon PowerShot G7 X Mark III -digitaalikamera (musta) - null | Stockmann - photo 3
Canon - Canon PowerShot G7 X Mark III -digitaalikamera (musta) - null | Stockmann - photo 4
Online Exclusive
Canon - Canon PowerShot G7 X Mark III -digitaalikamera (musta) - null | Stockmann - photo 1
Canon - Canon PowerShot G7 X Mark III -digitaalikamera (musta) - null | Stockmann - photo 2
Canon - Canon PowerShot G7 X Mark III -digitaalikamera (musta) - null | Stockmann - photo 3
Canon - Canon PowerShot G7 X Mark III -digitaalikamera (musta) - null | Stockmann - photo 4
Online Exclusive

Canon

Canon PowerShot G7 X Mark III -digitaalikamera (musta)

769,00 €
 • Suosittu tehopokkari Canon G7 X Mark III sisältää roppakaupalla uudistuksia. Optiikka ja käytettävyys on samaa huippuluokkaa, nyt päivitystä on saanut erityisesti video ja sarjakuvausominaisuudet:  4K video 3840 x 2160, 30P ja 25P

  Full HD -videokuvaus jopa 120 kuvaa sekunnissa hidastuksia varten

  Mikrofoni liitäntä 3.5mm

  Wi-Fi, Bluetooth, Jatkuvakäyttöinen linkki älylaitteisiin

  Live Streaming, suoratoisto YouTubeen, muodosta yhteys verkkoon ja suoratoista sisältöä YouTube-kanavallasi

  RAW-sarjakuvaus: Noin 30kuvaa/s noin 70 kuvan ajan

  USB lataus  Canon G7 X III sisältää 20 megapikselin ns. tuuman kokoinen kuvakennon. Kenno ja kameran prosessori on täysin uudistettu ja tämä mahdollistaa 4K videot ja nopeamman sarjakuvauksen.

  Sarjakuvaukseen on useampi eri vaihtoehto, 8 kuvaa automaattitarkennuksen kanssa, 20 kuvaa sekunnissa lukitulla tarkennuksella ja jopa 30 kuvaa sekunnissa elektronista suljinta käyttämällä. Sarjakuvaustila toimii myös RAW-kuvilla! Lisäksi kamerassa on lisävalintana jatkuvan tallennuksen tila, jossa kamera tallentaa sarjakuvia jatkuvasti ja kun laukaisunappulan painaa pohjaan tallentuu muistikortille 15 kuvaa ennen painamista ja 15 jälkeen painamisen. Tämä ominaisuus mahdollistaa salamannopeiden tilanteiden tallentamisen juuri haluttuna hetkenä.  Canon G7 -mallisarjan odotetuin ominaisuus on ollut 4K videokuvaus, joka onnistuu nyt 25P ja 30P kuvataajuudella. Lisäksi Full HD videokuvan tallennus toimii nyt jopa 120 fps nopeudella, joten G7 X III on selkeästi parempi hidastusvideoissa kuin edeltäjänsä. Sekä FullHD että 4K videot tallentuvat ilman polttoväliä muuttavaa rajausta.  Korkearesoluutioisten 4K videoiden tallennus onnistuu kerrallaan 10 minuutin ajan, FullHD hidastusvideoiden maksimipituus on hieman alle 8 minuuttia. FullHD videoiden maksimipituus on hieman alle 30min.  Canon G7 X Mark III voi siirtää videon suoralähetyksenä suoraan Youtubeen ja toimii suoraan Youtuben asetusten kanssa, voit valita ennalta valitun lähetysajan ja nimen suoraan kamerasta. Videon lähetys onnistuu Wifi-n kautta, eli voit esimerkiksi yhdistää kameran suoraan puhelimen kautta verkkoon. Jos teet pidempää lähetystä niin latauksen lisäksi kameralle voi antaa suoraan virtaa USB-C liitännän kautta virtapankilla.  Iso uudistus videokuvaukseen on 3,5mm mikrofoniliitäntä. Canon G7X Mark III on ensimmäinen tämän kokoluokan pokkari, jossa on mikrofoniliitäntä. Voit siis kiinnittää pienen videomicrofonin kuten Rode Videomic Me:n suoraan kameraan. Tai liitäntäkiskon avulla hieman suuremman mikrofonin kameran viereen. Kameran kosketusnäyttö kääntyy kokonaan eteenpäin, joka tekee kokonaisuudesta erittäin hyvän välineen vloggaukseen.  Canon G7 X sisältää monipuolisen 24-100mm kinovastaavan valovoimaisen objektiivin (F1.8-2.8). Objektiiviin on sisäänrakennettu asetuksista päälle kytkettävä kolmen aukon ND-suodin. Suotimen avulla onnistuu hienosti kikkailu pitkillä valotusajoilla ja videokuvauksessa saa valotusajan kirkkaissakin olosuhteissa sopivaksi.  Objektiivin ympärillä on ohjelmoitava säätörengas, tähän renkaan avulla voi säätää erimerkiksi aukkoa, polttoväliä tai valotuksen korjailua. Valotuksen korjailulle on myös oma säätörulla kuvaustilan valinnan alapuolella eli valotuksen saa juuri oikeaksi suoraan peukalon avulla. Kameran oikealla puolella on pieni kahva, joka tukevoittaa yhdellä kädellä työskentelyä.

  Vähävirtainen Bluetooth ja Wifi siirtävät kuvat automaattisesti suoraan mobiililaitteeseen ja myös kameran ohjaus onnistuu puhelimen kautta.  Tekniset tiedot:

  Kenno: 13.2 x 8.8mm 1" Stacked CMOS, resoluutio 20 megapikseliä

  Objektiivi: 4,2x optinen zoom, 24-100mm kinovastaavuus

  Valovoima: F1.8 - 2,8

  Kuvanvakain: optinen (ja videokuvauksessa myös elektroninen)

  Herkkyys: ISO 125-12800

  Suljinajat: 1 - 1/2000s (maks. 1/25600 elektronisella sulkimella

  Sarjakuvaus: 8 / 20 / 30 kuvaa/s

  Videokuvaus: 4K 3840 x 2160 30 ja 25 fps / FullHD maks. 120 fps

  Sisäinen salama

  7,5 cm kääntyvä kosketusnäyttö

  SD HC/XC UHS-I-yhteensopiva muistikorttipaikka

  3,5mm mikrofoniliitäntä

  HDMI micro

  USB Type-C (myös lataus ja virransyöttö)

  WiFi & Bluetooth

  Koko: 104 x 60,9 x 40,6 mm

  Paino: 303g

  Myyntipakkaus sisältää: PowerShot G7 X Mark III -digitaalikamera musta, Rannehihna WS-DC12, Akku NB-13L ja Akkulaturi CB-2LHE
 • Tuotenumero
  602298
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä