Kodin ja kosmetiikan suosikit nyt Woltilla kotiin! Lue lisää
Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
Miesten mittavaatteet –20 % MyStockmann-jäsenille. Lue lisää ja varaa aika
Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Lue lisää ja lahjoita
 • Canon RF 50mm f/1.2L USM on erittäin valovoimainen objektiivi uusille Canon EOS R -kameroille. Objektiivi on suunniteltu ilman kompromisseja käyttäyen hyödyksi uutta Canon RF -bajonettia. Taaimmaiset linssielementit ovat paljon isompia ja sijaitsevat lähempänä kuvakennon verrattuna EF 50mm 1.2L objektiiviin. Tämä Canon RF -objektiivi onkin täysin uudistettu ja perustuu uuteen optiseen rakenteeseen kuin vanhempi EF-objektiivi.

  Vaikka kyseessä on peilitön järjestelmä, ei tässä objektiivissa ole haettu kompaktia kokoa vaan äärimmäisen hyvää kuvanlaatua. Painoa objektiivilla on 950g ja objektiivi on selkeästi suurempi kuin EF-malli. Suodinkierre on kuitenkin kohtuullinen 77mm. Muiden Canon RF-objektiivien tapaan 50mm F1.2L sisältää ohjelmoitavan säätörullan (voi käyttää aukon säätämiseen, valotuksen korjailuun jne). Suurikokoinen ja tuntumaltaan hyvä tarkennusrengas on myös muokattavissa, tarkennuksen kiertosuunnan voi säätää kameran kautta (kätevä esim. Nikon-kuvaajille jotka ovat vaihtaneet järjestelmää).  Canon EOS R -kameralla tarkennus on nopea ja äänetön. Koska EOS R:n Dual Pixel AF tarkennusjärjestelmä toimii kennon tasolla on se absoluuttisen tarkka. Enää ei tarvitse kalibrointitaulukoita ja tarkennuksen mikrosäätöjä kuten peilikameroilla vaikka käytössä on erittäin kapea terävyysalue aukolla f/1.2. Canon EOS R:n automaattitarkennus toimii myös erityisen hyvin hämärässä, joten objektiivin valovoimaa pääsee käyttämään tositoimissa esimerkiksi häiden iltajuhlissa.  Canon RF 50mm f/1.2L USM rakenne koostuu 15 elementistä 9 ryhmässä. Käytössä on erikoislinssejä kuten kolme asfaarista elementtiä ja yksi värivirheitä poistava UD-elementti. Linssien pinttoitteena on Canonin SSC sekä yhdessä linssissä on uusi ASC-pintakäsittely. Tämä ensimmäistä kertaa 100-400mm IS II objektiivissa esitelty monikalvoinen pinnoistustekniikka vähentää heijastuksia ja haamukuvia perinteisiä tekniikoita tehokkaammin. Eron pinnoitteiden välillä näkee varsinkin vaativissa olosuhteissa, kuten vastavaloon kuvatessa ja jos kuvan alueella on kirkkaita pistemäisiä valonlähteitä.  Objektiivin 10 himmenninlehteä ovat pyöristettyjä, ja terävyysalueiden ulkopuolisten alueiden kauniiseen piirtymiseen on kiinnitetty suunnitteluvaiheessa erityistä huomiota. Canon RF 50mm sopii siis hienosti muotokuvaukseen ja nopealla aukolla kuvatessa kun haluat että kohteet erottuvat taustasta. Lähin tarkennusetäisyys on 40cm ja suurennussuhde 0.19X.  Canon RF 50mm on pöly ja sääsuojattua L-sarjan standardien mukaan. Huom: sääsuojausta varten objektiivi vaatii suotimen käyttöä! Vaatimuksen syy on objektiivin etummainen linssielementti, joka liikkuu tarkennuksen mukana. Tiivistetty on niin bajonetti, säätörenkaiden sivut sekä objektiivin kytkimet. Tarkennuksen AF/MF -kytkimen lisäksi objektiivissa on myös tarkennusalueen rajoitin, valittavissa onko tarkennusalue tai 0.8m - ääretön.  Tekniset tiedot:

  Yhteensopivuus: Canon RF (EOS R-kamerat)

  Objektiivin rakenne: 15 elementtiä 9 ryhmässä, 10 pyöristettyä himmenninlehteä

  Lähin tarkennusetäisyys: 40cm

  Suodinkierre: 77mm

  Koko: 89.8mm x 108.0mm

  Paino: 950g

  Myyntipakkaus sisältää: RF 50mm f/1.2L USM objektiivi, linssinsuoja Lens Cap E-77 II, takatulppa Lens Dust Cap D1, vastavalosuoja ES-83 ja suojapussi LP1319

  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Tuotenumero
  630262
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet
Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Tästä tuotteesta kiinnostuneet katsoivat myös:

Online Exclusive – vain verkosta
Kirjaudu sisään, niin pääset käyttämään toivelistaa.
Online Exclusive – vain verkosta
Kirjaudu sisään, niin pääset käyttämään toivelistaa.
Online Exclusive – vain verkosta
Kirjaudu sisään, niin pääset käyttämään toivelistaa.
Online Exclusive – vain verkosta
Kirjaudu sisään, niin pääset käyttämään toivelistaa.

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika