Celestron - Celestron Astromaster Accessory Kit -tarvikepaketti kaukoputkelle | Stockmann - photo 1
Celestron - Celestron Astromaster Accessory Kit -tarvikepaketti kaukoputkelle | Stockmann - photo 2
Celestron - Celestron Astromaster Accessory Kit -tarvikepaketti kaukoputkelle | Stockmann - photo 3
Online Exclusive
Celestron - Celestron Astromaster Accessory Kit -tarvikepaketti kaukoputkelle | Stockmann - photo 1
Celestron - Celestron Astromaster Accessory Kit -tarvikepaketti kaukoputkelle | Stockmann - photo 2
Celestron - Celestron Astromaster Accessory Kit -tarvikepaketti kaukoputkelle | Stockmann - photo 3
Online Exclusive

Celestron

Celestron Astromaster Accessory Kit -tarvikepaketti kaukoputkelle

99,00 €
 • Kattava lisävarustepakkaus kaukoputken käyttäjälle. Varusteet tulevat suojaavassa kovassa kuljetuslaukussa.  Laukku sisältää seuraavat tuotteet:

  15 mm Kellner -okulaari - 1.25"

  6 mm Plossl -okulaari - 1.25"

  2x Barlow-linssi kierteellä - 1.25"

  #80A Blue -suodin - 1.25"

  #25 Red -suodin - 1.25"

  Moon -kuusuodin - 1.25"

  Mikrokuituliina  Okulaarit

  15mm ja 6mm -okulaareja voidaan käyttää kaikkien 1.25 tuuman tarkennuksen teleskooppien kanssa. 15 mm Kellner -okulaarilla saat mukavan keskitason suurennuksen useimmilla teleskoopeilla, kun taas 6 mm Plossl -okulaari tarjoilee isomman suurennuksen, jolla olosuhteiden ollessa oikeat näkee Kuun ja planeetat erinomaisen selkeästi. Okulaaren linssipinnat on monikalvopinnoitettuja hyvän kuvanlaadun takaamiseksi.  2x Barlow-linssi

  Lisää Barlow-linssi okulaarin ja teleskoopin väliin, jolloin se kaksinkertaistaa minkä tahansa 1.25 tuuman okulaarin suurennuksen. Tämä tarkoittaa, että tähän pakettiin kuuluva 15 mm Kellner-okulaarin teho tuplaantuu, tehden siitä samanarvoisen kuin 7,5 mm okulaarin ja 6 mm okulaarilla näet saman suurennuksen kuin 3mm okulaarilla.  Mikä tahansa muu 1.25 okulaari toimii samalla periaatteella, joten mahdollisuuksia on lukuisia. Muista kuitenkin, korkea suurennus ei olosuhteet huomioon ottaen aina tuota tarkkaa ja selkeää kuvaa, varsinkaan huonolla säällä. Testaa ja kokeile löytääksesi parhaat asetukset sinulle ja teleskoopillesi. Barlow-linssissä on kierteet, jolla sen voi kiinnittää myös järjestelmäkameraan. Tarvitset kamerakohtaisen T2-sovittimen.  Suotimet

  Värillisiä suotimia voidaan käyttää tuomaan esiin planeetan pinnanmuotoja tai sen pilvimuodostelmia. Molempia planetaarisia suotimia, kuin myös kuu-suodinta, voidaan käyttää mihin tahansa 1.25 tuuman okulaariin oikean suodinkierteen avulla, joten ne ovat hyvin monipuolisia. Ruuvaa suodin valitsemaasi okulaariin ja sujauta se kohdentajaan.  #80A on sinisävyinen suodin, joka korostaa kontrastia esimerkiksi Jupiterin pilvivyössä ja Saturnuksen napajäätiköissä. Sitä voidaan myös käyttää parantamaan kontrastia tarkastellessa Kuuta, mikäli värin vääristymä ei häiritse.

  #25 on syvänpunainen suodin ja hyvä valinta silloin kun haluat tarkentaa Marsin napajäätiköihin. Suodin toimii myös tarkastellessa Jupiteria. Punainen #25 -suodin suodattaa melko paljon valoa sen tullessa teleskoopin optiikkaan, joten se toimii parhaiten kirkkaisiin kohteisiin suuren aukon teleskoopeissa.

  Kuu-suodin on usein harrastelija-tähtitieteilijän ensimmäinen hankittava lisävaruste, ja hyvästä syystä! Sen avulla Kuun heijastamaa valoa saadaan rajoitettua ja yksityiskohdat saadaan paremmin näkyviin. Kuu-suotimella kannattaa tarkastella myös Venusta - sen avulla planeetan vaiheet näkyvät paremmin.  Muut tarvikkeet:

  Mikrokuituliina & kotelo: Pidä mikrokuituliina tallessa AstroMaster Accessory Kit-kotelossa, jolloin se on aina saatavilla. Mikrokuituliina ei jätä okulaareihin jälkiä tai naarmuja, mitä paperi saattaa jättää, ja sitä voi käyttää uudelleen. Muista puhaltaa tai harjata pöly pois optiikasta ennen mikrokuituliinalla pyyhkimistä.  Musta muovikotelo on kestävä, ja pehmustettu sisältä. Näin kotelon herkkä sisältö altistuu mahdollisimman vähän kolhuille. Säilytä tarvikkeita omilla paikoillaan kun et käytä niitä, ja ne säilyvät uudenveroisina pitkään.

 • Tuotenumero
  865048
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä