product details

 • AVARA on ajaton ja tyylikäs pikkulaukku, joka on valmistettu ylijäämänahasta. Laukussa on metallinen nipsukiinnitys, puuvillavuori ja sisällä pikkutasku. Laukun olkahihna on säädettävä ja irroitettava.

  Suunniteltu Suomessa

  Materiaali on lajiteltu ja puhdistettu Suomessa
  Valmistusmaa: Suomi
  Koko: 19 x 18 x 3 cm, laukun suun leveys 11cm
  Olkahihnan pituus: 81-150cm
  Materiaali: Ylijäämänahka
  Väri: Musta  HOITO-OHJEET
  Nahka on luonnollinen materiaali, johon kuuluu pinnan epätasaisuudet ja pienet värierot. Aidosta nahkatuotteesta voi myös irrota väriä kosteana. Nahka saattaa venyä, jos laukussa on liikaa painoa tai se on pakattu liian täyteen.
  Käsittele uusi laukku kosteussuojasuihkeella. Tämä suojaa laukkua kosteudelta tai lialta. Hoida laukkua säännöllisesti kosteuttavalla hoitoaineella.
  Käsittele nahkalaukkua puhtain käsin välttääksesi rasvaläikkiä. Jos kuitenkin tahroja syntyy, poista ne mahdollisimman pian puuvillaisella liinalla. Vältä liiallista vettä, mutta käytä nahalle soveltuvaa saippuaa kuten ekologista Marseille-saippuaa.
  Mikäli laukkusi kastuu, anna sen kuivua rauhassa suojassa suoralta auringonvalolta. Laukun kuivuttua voit käsitellä sen kosteuttavalla hoitoaineella. Märkää laukkua ei pidä koskaan hangata, sillä hankaaminen saattaa vaurioittaa nahan pintaa.
  Täytä käyttämättömänä oleva nahkalaukku kuplamuovilla tai muulla pehmeällä täytteellä, jotta se pitää muotonsa eikä nahkaan jää taitoskohtia. Säilytä laukku pussissa tai esimerkiksi puuvillatyynyliinan sisällä.
  Katso lisää Katso vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  1148922
  Päällinen
  100% ylijäämänahkaa
  Sisäpuoli
  100% ylijäämä puuvillaa
  Pesuohjeet
  Ammattimainen nahkapesu
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut