Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Sveitsissä suunniteltuja ja Koreassa valmistettuja Irix-objektiiveja on saatavilla kahtena eri versiona; magnesium-alumiiniseoksisen rungon omaava Blackstone sekä muovisesta runkomateriaalista valmistettu Firefly. Muovisen runkomateriaalin etuna on pienempi paino, jopa 12%. Valmistaja sanookin Firefly-sarjan objektiivien olevan kevyimpiä luokassaan.

  Sopii täyden kennon (FullFrame) rungolle

  Manuaalitarkenteinen

  Aukon säätö onnistuu kamerasta

  Tarkennuksen lukitus. Voit lukita tarkennuksen mihin kohtaan tahansa

  Sääsuojattu

  Paikka gelatiinisuotimelle  Irix 11mm f/4.0 on erittäin laajakulmainen ei-kalansilmä, minimaalisella vääristymällä, täyden kennon rungoille. Näin ultralaajaisen objektiivin tarvitsevalle, täyden kennon kameran omistajalle, ainut vaihtoehto on Canonin EF 11-24mm f/4L, jonka hinta hyppää reiluun kolmeen. Kyseessä on kylläkin automaattitarkenteinen zoom-objektiivi mutta silti hintaero on valtava.  Iris 11 millisen 126-asteen näkökenttä avaa uutta luovuuden intoa maisemakuvaajille, arkkitehtuurin kuvaajilla, sekä tähti- ja revontulikuvaukseeen, jossa on aina hyvä saada horisonttia kuvaan mukaan.  Valmistaja on helpottanut Irix-objektiivien tarkentamista äärettömään. Äärettömän kohdalla on stoppari, joka pitää naksaus-äänen kun tarkennusrengas on kierretty äärettömään. Tämä on mainio ominaisuus kun esimerkiksi pimeässä kuvatessa hakee ääretöntä. Äärettömän kohtaan tosin vaikuttaa monia asia, kuten lämpötila. Tehtaan jäljiltä säädetty ääretön ei välttämättä siis ole ihan nappiin. Tähän kuitenkin löytyy objektiivista apu. Voit säätää itse tarkennusasteikon kohdilleen, sillä objektiivissa on irroitettava kansi ja sen alla säätöruuvi.  Tarkennukseen liittyen, objektiivista löytyy myös tarkennuksen lukitus. Ominaisuus, jonka avulla voit lukita tarkennuksen mihin kohtaan tahansa, ilman pelkoa että pyöräyttämällä vahingossa tarkennusrengasta tarkennus menee sivuun. Kun tarkennus on lukittu, tarkennus ei muutu suuntaan eikä toiseen.  Toisin kuin muissa laajakulmaisissa, Irix-objektiiviin on mahdollista kiinnittää suodin objektiivin taakse, josta löytyy paikka gelatiinisuotimelle.

  Tekniset tiedot:  Polttoväli: 11 mm

  Kuvakulma: 126? (diagonal)

  Tarkennusetäisyys: 0.275 m (0.92 ft) - ?

  Tarkennus: manuaalinen, tarkennuksen lukitus

  Valovoima: f/4 – f/22

  Aperture Shape 9 rounded blades

  Rakenne: 16 elementtiä / 10 ryhmää

  Suodinkierre: ei

  Gelatiinisuodin: 30 x 30 mm

  Mitat: 118 x 103 mm

  Paino: 730 - 790 g

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1410224
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Suosituimmat kategoriassa Nikon

Ale
Online Exclusive – vain verkosta
Online Exclusive – vain verkosta
Online Exclusive – vain verkosta
Online Exclusive – vain verkosta
Online Exclusive – vain verkosta
Online Exclusive – vain verkosta
Online Exclusive – vain verkosta
Online Exclusive – vain verkosta
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika