Joutsen - Triplus Mega Petit -untuvatyyny 60 x 80 cm - VALKOINEN | Stockmann - photo 1
Joutsen - Triplus Mega Petit -untuvatyyny 60 x 80 cm - VALKOINEN | Stockmann - photo 1

Joutsen

Triplus Mega Petit -untuvatyyny 60 x 80 cm

129,00 €
Valitse Väri
Myymäläsaatavuus
 • Keskinapakka Joutsenen Triplus Mega Petit -untuvatyyny on iso, mutta silti matala. Valitse tämä untuvatyyny, kun haluat nauttia jättityynyn runsaasta muodosta yhdistettynä tyynyn mataluuteen ja tehdä vuoteestasi ylellisyyden kehdon, samalla nukkuen hyvin juuri valitsemallasi tavalla. Riippumatta nukkumistavastasi, voit muokata tyynyä monin tavoin sinulle täydelliseksi. Tyynyn mitat ovat 60 x 80 cm.

  Joutsen Triplus -tyynysarjassa korostetaan untuvan pehmeyden lisäksi tyynyjen tukevuutta. Tämän jättityynyn tukikerros on ohut eikä se siten menetä pehmeyttään. Tyynyissä on ydinlokero täytetty pienin höyhenin tukevuuden aikaansaamiseksi. 3-lokeroisen untuvatyynyn uloimmat kerrokset ovat pehmeää 90 % untuvaa ja 10 % untuvaista höyhentä. Pintamateriaali on puuvillaa.

  Joutsen-tyynyt valmistetaan yrityksen omassa vuodevaatetehtaassa Riihimäellä kokeneiden tyynyammattilaisten käsissä. Tyynyissä käytetty korkealaatuinen untuva hankitaan valikoiduilta eurooppalaisilta tiloilta, joilla vesilintujen hyvinvointi on kunnia-asia. Untuvat ovat elintarviketuotannon sivutuote. Ostettujen höyhenien alkuperä on jäljitettävissä eränumeron perusteella. Valmistettu yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.
 • Valmistajan tuotenumero
  6413840036308
  Tuotenumero
  128323470
  Materiaali
  Päällinen 100 % puuvillaa, ulkokerrokset 90 % untuvaa / 10 % pientä höyhentä 2×95 g, ydinlokero pientä höyhentä 550 g
  Hoito-ohjeet
  Kastele tuote läpimäräksi ennen pesua, käytä Joutsen-untuvashampoota, tai muuta mietoa ja valkaisuaineetonta pesuainetta, enintään 1/3 normaalista pesuainemäärästä riittää.Tuotteen voi kuivata kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa välillä käsin täytettä pöyhien
  Pesuohjeet
  Konepesu
  Pesulämpötila
  60 °C
  Kokotiedot
  60 x 80 cm
  Tuotesarja
  Triplus
  Avainsanat
  jättityyny
 • Nouto tavaratalosta
  2–7 arkipäivää
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  2–7 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  2–7 arkipäivää
  9,90 € – 50,00 € tuotteen koosta riippuen
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä