Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
Walley-laskulla 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lue lisää
 • Manfrotto 055 PRO3 jalustan jalakset koostuvat kolmesta osasta ja kahdesta todella vahvasta vipulukosta, josta Manfrotto käyttää nimellä (QPL) Quick Power Lock. Lukkovivut ovat kooltaan isohkot, joten näistä saa helposti otteen myös hanskat kädessä.

  Jalustan jalat taittuvat neljään eri kulmaa (25°,46°,66°,88°), mikä mahdollistaa jalustan käyttämisen epätasaisimmassakin maastoissa. Jalusta kulman lukitus on jalan sivussa oleva jousella varustettu liukulukko, jota alas vetämällä lukitus avautuu ja mahdollistuu jalan kulman säätäminen.

  Yhdessäkään jalustan kolmessa jalassa ei ole vaatomuovi- / kumipäällystettä, joka tekisi miellyttäväksi jalustan käsittelyn alhaisissa lämpötiloissa. Toisaalta hiilikuitu on materiaalina sellainen ettei se kylmene yhtä paljon kuin alumiini.  Keskiputki

  Keskiputki on noin 35cm pitkä ja sen lukitusmekanismi on siipimutteri. Manfrotto Pro kamerajalustojen tapaan tässä on 90-astetta poikittain kääntyvä keskiputki, joka on mainio suoraan-alas-kuvausta varten. Tällä tavalla päästään todella lähelle maanpintaa, sillä pienin työsketelykorkeus on vain 9 cm.  Easy Link lisävarusteliitäntä

  MT055CXPRO3 kolmijalan keskisillassa on Easy Link- varusteliitäntä 3/8-tuuman kierteellä. Erikseen ostettavan varustevarren (esim. Manfrotto 244 Micro tai Manfrotto 234 Flex Arm) avulla voit liittää jalustaan esimerkiksi LED-valon tai kuvausmonitorin tmv.  Kuulapää

  Tämän jalustan mukana ei tule kuulapäätä. Jalustan päässä on standardi 3/8 uroskierre, joten voit liittää tähän lähes minkä kamerapään tahansa.

  Tekniset tiedot:

  Kantavuus: 9 kg

  Maksimikorkeus: 170 cm

  Maksimikorkeus keskiputki alhaalla: 140 cm

  Minimikorkeus: 9 cm

  Kuljetusmitta: 61 cm

  Paino: 2 kg

  Materiaali: Hiilikuitu

  Jalkojen osien määrä: 3

  Jalkojen taittuvuus: 25, 46, 66, 88 astetta

  Jalkojen putkien halkaisijat: 20.4, 24,8, 29.2 mm

  Vesivaaka: Kyllä

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1401391
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika