Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Manfrotto Befree GT XPRO on ensimmäinen Manfrotton Travel Tripod, jossa on poikittain taittuva keskiputki, ja näin ollen soveltuu makrokuvaajille.  Tämä Befree GT XPRO (MKBFRA4GTXP-BH) on taittuvaa keskiputkea lukuunottamatta täysin samanlainen jalusta kuin Manfrotto Befree GT (MKBFRTA4GT-BH). Manfroton Befree GT -sarjan jalustat ovat kevyitä sekä tuttuun Manfrotto tapaan hienoja yksityiskohtia ja designia tarjoavia jalustoja. Befree-sarjan jalustat soveltuvat liikkuville ja reissaaville kuvaajille, sillä kuljetuskokoon (43cm) laitettuna jalusta sopii hyvin matkalaukkuun tai reppuun.  Mukana tulevan kuulapään kanssa Befree GT XPRO painaa 2kg. Jalustan maksimikorkeus on 164cm, ja keskiputki alhaalla 140 cm. Epätasaisessakin maastossa kuvaaminen on tällä jalustalla mielekästä helppokäyttöisten kierrelukitusten ja kolmeen eri kulmaan säätyvien jalkojen johdosta.  MH496-BH kuulapää on varustettu erillisellä panoiroinnin lukituksella sekä, sekä kuulan kitkan säädöllä. MH496-BH kuulapään mukana tulee 200PL PRO pikakiinnityslevy, joka käy vanhemman 200PL pikalevyn tapaan kaikkiin Manfrotto kuulapäihin. Tämän lisäksi 200PL-PRO pikalevy on myös Arca-Swiss yhteensopiva, joten levy sopii myös Acra-stantardin omaaviin tuotteisiin.  Easy Link-liitäntä helpottaa lisävarusteiden kiinnittämistä (esim. heijastin, led-valo, tai monitori) jalustaan.  Tekniset tiedot:

  Materiaali: Alumiini

  Kantavuus: 10kg

  Jalkojen kulma säädettävissä 22°, 54°, 89°

  Maksimikorkeus: 164 cm (keskiputki ylhäällä)

  Maksimikorkeus: 140 cm (keskiputki alhaalla)

  Minimikorkeus: 43 cm

  Kuljetuskoko:. 43 cm

  Pikakiinnityslevy: 200PL PRO (RC2 & Arca-Swiss)

  Paino: n. 2 kg

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  711452
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Lisää tuotemerkiltä Manfrotto

Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika