Kauneuden palvelut

kauneuspalvelut
Arki- ja juhlameikki

Raikas ja heleä arkeen sopiva päivämeikki tai tummempi ja rohkeampi meikki juhlaan? Kaipaatko vinkkejä juhlameikkiin tai infoa uusimmista meikkitrendeistä?

Kauneuden asiantuntijamme luovat itsesi näköisen, pysyvän ja kauniin arki- tai juhlameikin. Loista tilanteessa kuin tilanteessa – juhlapäivänä, valokuvassa, illanvietoissa tai ihan vain arkena.

Palvelun hinta on 60 €. Yli 200 euron kosmetiikkaostosten yhteydessä palvelu on maksuton. Ripsitupsut meikin yhteydessä 12 €. Arki- tai juhlameikin teko kestää noin tunnin.

Varaa aikasi meikkin
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Pikameikki

Tarvitsetko pikaista freesausta? Pikameikki on valintasi mukaan joko silmämeikki tai meikkipohja, jonka päälle voit itse tehdä muun meikin. Vaihtoehtoisesti voit valita puhtaalle pohjalle tehtävän hyvin kevyen ehostuksen, joka korostaa omia piirteitäsi ja antaa luonnollisen ilmeen. Pikameikkinä pidetään myös aamulla tekemäsi meikin päälle tehtävää freesausta, jolloin päivän aikana elänyt meikki vahvistetaan ja korjaillaan jälleen raikkaaksi, ja olet valmis jatkamaan suoraan iltamenoon.

Palvelun hinta on 30 euroa. Pikameikin teko kestää noin 15-25 minuuttia.

Varaa aikasi pikameikkiin
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Häämeikki

Kaunis meikki kruunaa kauniin morsiamen – hääpäivänäsi meikin tulee olla täydellinen. Koemeikissä suunnittelemme värit ja meikin yleisilmeen sekä kokeilemme tuotteiden sopivuuden ja pysyvyyden, jotta voit olla kauneimmillasi hääpäivänäsi.

Hääpäivänä luomme kestävän ja toiveidesi mukaisen meikin, jossa hyödynnämme koemeikin yhteydessä löytyneitä tuotteita ja tyyliä.

Koemeikin hinta on 60 € ja häämeikin 60 €, yhteensä 120 €. Häämeikin teko kestää noin tunnin. Häämeikin varattuasi voit sopia koemeikin ajankohdan meikkaajan kanssa joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Varaa aikasi häämeikkiin
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Meikkausneuvonta

Korosta parhaita piirteitäsi ja uudista ilmeesi helppojen meikkausvinkkien avulla.

Ammattitaitoisilta kauneusneuvojiltamme saat parhaat neuvot ja tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon sekä meikkausvinkit kauniin ja hehkeän päivämeikin tekoon.

Meikkausneuvonnassa käymme läpi sinulle sopivia värivaihtoehtoja, erilaisia tyylejä ja tekniikoita sekä valitsemme tarpeisiisi ja rutiineihisi sopivat tuotteet. Teemme neuvonnan aikana sinulle sopivan meikin selostaen sen etenemisen vaihe vaiheelta.

Palvelun hinta on 70 €. Yli 200 euron kosmetiikkaostosten yhteydessä palvelu on maksuton. Meikkausneuvonta kestää noin tunnin.

Varaa aikasi palveluun
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Meikkipussin päivitys

Kosmetiikka ei säily ikuisesti, ja siksi meikkipussin päivitys on paikallaan aika ajoin. Vanhaksi menneessä kosmetiikassa piilee terveysriski, ja ne voivat aiheuttaa ihoärsytystä ja allergisia reaktioita. Ostatko aina tutun ja turvallisen meikkituotteen vai kokeiletko rohkeasti eri merkkejä? Kosmetiikkaa on tarjolla niin paljon, että sopivien tuotteiden löytäminen voi tuntua mahdottomalta.

Jätä testailu ja kiertely asiantuntijoille. Kerro, mitä etsit meikkipussiisi tai peilikaappiisi – kosmetiikkaneuvojamme etsii sinulle oikeat tuotteet ja neuvoo niiden käytössä.

Palvelun hinta on 30 €. Yli 100 euron kosmetiikkaostosten yhteydessä palvelu on maksuton.

Varaa aikasi palveluun
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Kulmien muotoilu

Kulmat ja niiden muoto vaikuttavat huomattavasti kasvojen ilmeikkyyteen. Kulmien tyylit muuttuvat vuosien ja vuosikymmenten mukana ja ovat isossa osassa määrittämässä kunkin muotikauden meikkilookia. Kauniisti muotoillut kulmat voivat olla jopa meikin ainoana painopisteenä, mutta tavallisesti ne viimeistelevät silmämeikin ja tuovat kokonaisuuteen ryhtiä ja raamikkuutta.

Hyvin luotu muoto on kauniiden kulmien a ja o. Kulmiin muotoillaan pinseteillä haluamasi muoto, jota sinun on helppo ylläpitää. Lopuksi ilme viimeistellään tarvittaessa meikillä.

Palvelun hinta on 12 €. Yli 50 euron kosmetiikkaostosten yhteydessä palvelu on maksuton. Kulmien muotoilu kestää noin 15-20 minuuttia.

Varaa aikasi palveluun
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Kosmetiikkamerkkien palvelut
Tiesitkö, että useat kosmetiikkamerkit tarjoavat monipuolisia palveluita omilla pisteillään Stockmann-tavarataloissa? Asiantuntijoiden avulla laajasta valikoimasta on helpompi löytää juuri omalle iholle sopivat hoitotuotteet sekä meikkisävyt. Tarjolla on niin uraauurtavia ihoanalyysejä, meikkausta, tuoteneuvontaa kuin hoitojakin – tervetuloa tutustumaan!
Lue lisää ja tutustu palveluihin
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Kampaamo- ja parturipalvelut

Beauty Hair Sirpa Mansner
Helsingin keskusta
1.krs
 Hair Corner: puh. 050-3671981
7.krs: Beauty Hair: puh. 050-4210998

Jumbo
1.krs Beauty Hair: puh. 050-3656853

Itis
1.krs
Beauty Hair: puh. 046-8761464

Varaa aikasi Sirpa Mansnerille
Kauneuspalvelut