Kauneuden palvelut

kauneuspalvelut
Meikki- ja ihonhoitoneuvonta

Syyskaudella esiin nousevat tummemmat meikkisävyt sekä silmiin että huuliin. Ihon kuivuminen ja vaalentuminen säiden viilentyessä ja auringon valon vähentyessä tuo haasteita niin ihonhoitoon kuin meikkaamiseen. Varaa aika meikkausneuvontaan, jossa kosmetiikan asiantuntijamme opastavat sinua ihonhoitoon ja täydellisesti onnistuneen meikin tekemiseen. Vinkeillämme selviät kylmemmän sään haasteista niin arjessa kuin juhlassa.

Ammattitaitoisilta kauneusneuvojiltamme saat parhaat neuvot ja tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon sekä meikkausvinkit kauniin ja hehkeän päivämeikin tekoon.

Meikkausneuvonnassa käymme läpi sinulle sopivia värivaihtoehtoja, erilaisia tyylejä ja tekniikoita sekä valitsemme tarpeisiisi ja rutiineihisi sopivat tuotteet. Teemme neuvonnan aikana sinulle sopivan meikin selostaen sen etenemisen vaihe vaiheelta.

Palvelun hinta on 70 €. Yli 200 euron kosmetiikkaostosten yhteydessä palvelu on maksuton. Meikkausneuvonta kestää noin tunnin.

Varaa aikasi palveluun
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Arki- ja juhlameikki

Raikas ja heleä arkeen sopiva päivämeikki tai tummempi ja rohkeampi meikki juhlaan? Kaipaatko vinkkejä juhlameikkiin tai infoa uusimmista meikkitrendeistä?

Kauneuden asiantuntijamme luovat itsesi näköisen, pysyvän ja kauniin arki- tai juhlameikin. Loista tilanteessa kuin tilanteessa – juhlapäivänä, valokuvassa, illanvietoissa tai ihan vain arkena.

Palvelun hinta on 60 €. Yli 200 euron kosmetiikkaostosten yhteydessä palvelu on maksuton. Ripsitupsut meikin yhteydessä 12 €. Arki- tai juhlameikin teko kestää noin tunnin.Varaa aikasi meikkin
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Pikameikki

Tarvitsetko pikaista freesausta? Pikameikki on valintasi mukaan joko silmämeikki tai meikkipohja, jonka päälle voit itse tehdä muun meikin. Vaihtoehtoisesti voit valita puhtaalle pohjalle tehtävän hyvin kevyen ehostuksen, joka korostaa omia piirteitäsi ja antaa luonnollisen ilmeen. Pikameikkinä pidetään myös aamulla tekemäsi meikin päälle tehtävää freesausta, jolloin päivän aikana elänyt meikki vahvistetaan ja korjaillaan jälleen raikkaaksi, ja olet valmis jatkamaan suoraan iltamenoon.

Palvelun hinta on 30 euroa. Pikameikin teko kestää noin 15-25 minuuttia.

Varaa aikasi pikameikkiin
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Häämeikki

Kaunis meikki kruunaa kauniin morsiamen – hääpäivänäsi meikin tulee olla täydellinen. Koemeikissä suunnittelemme värit ja meikin yleisilmeen sekä kokeilemme tuotteiden sopivuuden ja pysyvyyden, jotta voit olla kauneimmillasi hääpäivänäsi.

Hääpäivänä luomme kestävän ja toiveidesi mukaisen meikin, jossa hyödynnämme koemeikin yhteydessä löytyneitä tuotteita ja tyyliä.

Koemeikin teko kestää n. 1,5 tuntia. Koemeikin varattuasi voit sopia häämeikin ajankohdan meikkaajan kanssa joko sähköpostitse tai puhelimitse. Koemeikin hinta on 60 € ja häämeikin 60 €, yhteensä 120 €.

Varaa aikasi koemeikkiin
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Meikkipussin päivitys

Meikkipussin päivitys -palvelussamme voit kertoa kosmetiikkaneuvojallemme, mitä etsit meikkipussiisi tai peilikaappiisi. Jätä testailu ja kiertely ammattilaiselle, joka etsii juuri sinun ihollesi ja tarpeisiisi sekä vuodenaikaan sopivat tuotteet ja neuvoo niiden käytössä. Tulet yllättymään, kuinka helppoa on löytää uudet suosikkisi kosmetiikan laajasta valikoimasta!

Palvelun hinta on 30 €. Yli 100 euron kosmetiikkaostosten yhteydessä palvelu on maksuton.

Varaa aikasi palveluun
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Kauneuden ammattilaisemme
Kauneuden ammattilaisemme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi! Koulutetut asiantuntijamme löytävät juuri sinulle sopivat tuotteet. Tervetuloa palveltavaksi – tutustu meihin tästä ja varaa oma aikasi.
Tutustu kauneuden ammattilaisiimme
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Kosmetiikkamerkkien palvelut
Tiesitkö, että useat kosmetiikkamerkit tarjoavat monipuolisia palveluita omilla pisteillään Stockmann-tavarataloissa? Asiantuntijoiden avulla laajasta valikoimasta on helpompi löytää juuri omalle iholle sopivat hoitotuotteet sekä meikkisävyt. Tarjolla on niin uraauurtavia ihoanalyysejä, meikkausta, tuoteneuvontaa kuin hoitojakin – tervetuloa tutustumaan!
Lue lisää ja tutustu palveluihin
Kauneuspalvelut
kauneuspalvelut
Kampaamo- ja parturipalvelut

Beauty Hair Sirpa Mansner
Helsingin keskusta
1.krs
 Hair Corner: puh. 050-3671981
7.krs: Beauty Hair: puh. 050-4210998

Jumbo
1.krs Beauty Hair: puh. 050-3656853

Itis
1.krs
Beauty Hair: puh. 046-8761464

Varaa aikasi Sirpa Mansnerille
Kauneuspalvelut