Toimitus- ja noutopalvelut

toimitus-ja-noutopalvelut
Tavaratalojen noutopalvelu

Kun haluat tilata tuotteita tavaratalon muodin, kodin tai kauneuden valikoimasta, ota yhtettä asiakaspalvelijaamme ja tee tilaus kätevästi säköpostitse tai puhelimitse. Palvelu koskee Stockmannin omia osastoja, ei tavarataloissa toimivia yhteistyökumppaneita.

Ale-tuotteiden osalta toivomme sinun keskittävän ostoksesi verkkokauppaan. Toimituspalvelu kautta voit tilata muita kuin alennusmyynnissä olevia tuotteita.

Voit noutaa ostoksesi tavaratalon parkkihallista tai tilata toimituksen kotiovellesi tai Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin noutopisteeseen. Maksa kätevästi linkkimaksulla tai samalla kun pakkaamme tuotteet autoosi. Lähetä tilauksesi sähköpostiosoitteeseen export@stockmann.com. Kerrothan tilauksen yhteydessä, minkä tavaratalon parkkihallin noutopisteestä haluat noutaa ostoksesi. Voit tehdä tilauksesi myös puhelimitse numeroon 09-121 3838.

Toimitus- ja noutopalvelu
toimitus-ja-noutopalvelut
Toimituspalvelu Suomessa

Toimituspalvelun avulla lähetät ostamasi tuotteet ja lahjakortit suoraan haluamaasi osoitteeseen Suomessa.

Voit olla meihin suoraan yhteydessä tai mainita toimituspalvelun käytöstä kassalla ennen maksamista, niin siirrämme ostoksesi eteenpäin lähetettäväksi haluamaasi osoitteeseen.

Toimituskulut määräytyvät toimitusmaan ja -tavan sekä ostosten painon tai tilavuuden mukaan. Kysy lisää toimituskuluista sähköpostitse export@stockmann.com tai puhelimitse 09 121 3838.

Toimitus- ja noutopalvelu
toimitus-ja-noutopalvelut
Ulkomaan toimitukset ja huolinnat

Edessä muutto ulkomaille? Tee ostokset uuteen kotiin vaivattomasti ja nopeasti Vientipalvelumme kautta!

Stockmannin vientipalvelu on jo yli puoli vuosisataa toimittanut Stockmannilta ostettuja ja tilattuja tavaroita ulkomaille, mm. ulkosuomalaisille, lähetystöille, diplomaattihenkilöstölle ja turisteille. Palveluihin kuuluu myös edustustehtäviin ulkomaille komennettujen henkilöiden muuttoon liittyvien ostosten toimittaminen suomalaisiin huolinta- ja rahtiliikkeisiin, jotka toimittavat ne edelleen määräpaikkaan.

Vientipalvelu palvelee asiakkaita Helsingin keskustan tavaratalossa arkisin klo 9–15. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 09 121 3838 tai sähköpostitse osoitteesta export@stockmann.com.
 

Toimitus- ja noutopalvelu