Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Prada PARADOXE - uusi nimikkotuoksu Pradalta. Naisellinen kukkaistuoksu on kutsu tutkia naiseuden paradoksaalista moniulotteisuutta. Ei koskaan samanlainen, mutta aina oma itsensä.
  Kontrastinen ja ajaton avant garde -tuoksu:Kukkaisambrainen tuoksu ylistää ikonisten raaka-aineiden vastakohtaisuuksia. Uudenlaista raikkautta: Pradan nerolinuppu-uute vangitsee valkoisen kukan raikkaimman ulottuvuuden.Uudenlaista aistillisuutta: AmbrofixTM, biomuunneltu ambra, paljastaa eloisan lämmön. Uudenlaista intensiteettiä: Uuden vallankumouksellisen myskimolekyylin, SerenolideTM:n ansiosta tuoksu on intensiivisen hienovarainen, ja se on havaittavissa alkutuoksusta alkaen.
  Ikoninen kolmiologo:Uudelleen täytettävä PARADOXE -pullo näyttää Pradan syvimmän olemuksen ja valjastaa brändin ikonisen koodin, kolmiologon. Maanläheisen pullon radikaalia muotoa pehmentävät pyöristetyt kulmat, ja tuoksun herkkä vaaleanpunainen korallin väri luo kontrastin syvänmustan korkin ja Pradan logon kanssa.
  Ylellinen pullo on suunniteltu kestämään:Prada PARADOXE Eau de Parfum -lasipullojen suunnittelussa on vähennetty painoa ja lasin käyttöä. Ulkopakkaukset ovat FSC™ MIX -sertifioituja ja takaavat kestävästi hankitun paperin ja kartongin.Koko Prada PARADOXE -sarja on uudelleen täytettävä, mikä vähentää pakkausmateriaalia.50 ml pullo Prada PARADOXE -tuoksua ja 100 ml täyttöpullo auttavat vähentämään materiaalia 40 % kolmen 50 ml Prada PARADOXE-pullon sijaan. Määrästä 29 % sisältää lasia, 67 % metalleja, 46 % muovia ja 39 % pahvia.Refill-täyttöpakkaus myydään erikseen.​
  Käyttö:Levitä tuoksua pulssikohtiin viettelevän vaikutuksen ja voimakkaamman diffuusion luomiseksi. Älä hankaa ihoa suihkauksen jälkeen, sillä se tuhoaa tuoksun ja ihon välisen sidoksen ja muuttaa tuoksua.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Valmistajan tuotenumero
  LD7926
  Tuotenumero
  158006237
  Avainsanat
  Prada, tuoksu, uutuus tuoksu, täyttöpullo, refill, täyttöpakkaus
Nouto tavaratalosta
2–7 arkipäivää
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
2–7 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
2–7 arkipäivää
6,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Samankaltaisia tuotteita

alk. 71,90 €
Yves Saint Laurent Libre EdP -tuoksu 50 ml
104,00 €
alk. 70,90 €
Yves Saint Laurent Black Opium EdP -tuoksu
alk. 69,90 €

Lisää tuotemerkiltä Prada