Andiata
Andiata on kansainvälinen muotitalo vuodesta 1986 lähtien. Andiata luo asuja modernille dynaamiselle naiselle, joka arvostaa laatua ja hyvää istuvuutta. Andiata nainen on iätön, eloisa ja persoonallinen, hänen pukeutumisessaan on aina mukana ripaus sensuellia pilkettä.
Lue lisää

Andiata

Andiata on vuonna 1986 perustettu helsinkiläinen muotitalo, joka on tullut tunnetuksi täydellisestä räätälöinnistä, ajattomasta tyylistä ja viimeistellyistä yksityiskohdista.

Andiatan vaatteissa pohjoismainen minimalismi kohtaa pariisilaisen naisellisuuden, ja ylellisissä materiaaleissa korostuvat luonnonmateriaalit kuten silkki ja kashmir. Andiata onkin vakiinnuttanut roolinsa yhtenä pohjoismaisen vaatedesignin keskeisistä brändeistä, joka vetoaa kaiken ikäisiin naisiin.

Andiata tarjoaa kotimaista ja kestävää muotia modernille naiselle

Andiatan ajaton ja korkealaatuinen design edustaa ajankohtaista slow fashionia, joka on maailmalla nousussa oleva vastareaktio pikamuodin kulutukselle. Andiatan designissa yhdistyy siis upea suunnittelu sekä vaatteiden vastuullisuus. Vaatteet kestävät käyttöä vuodesta toiseen, minkä lisäksi yli puolet käytetyistä materiaaleista on luonnomukaisia.

Jos haluat sekä näyttää hyvältä että tehdä vaikutuksen pukeutumisellasi, Andiatan tuotteet ovat loistava valinta. Andiatan vaatteet on suunniteltu modernille naiselle, ja vaatteissa yhdistyvät sekä kauneus ja trendikkyys että käytännönläheisyys ja mukavuus. Ne edustavat ajatonta maailmanluokan muotia, jossa ei ole tingitty tuotteiden laadusta.

Stockmannilta löydät monipuolisen valikoiman Andiatan naistenvaatteita, kuten ryhdikkäitä bleisereitä ja jakkuja, laadukkaita neuleita, täydellisesti istuvia housuja, elegantteja mekkoja, monikäyttöisiä puseroita ja monia muita tyylikkäitä vaatteita ja asusteita niin arkeen kuin juhlaan. Tutustu Stockmannin Andiata-valikoimaan tavarataloissa sekä verkkokaupassa ja tilaa tuotteet netistä kätevästi vaikka kotiovellesi!

Andiata syntyi intohimosta tyylikkäisiin laatuvaatteisiin

Vuonna 1986 perustetulla Andiatalla on jo yli 30 vuoden kokemus vaatteiden valmistamisesta suomalaisten naisten makuun ja tyyliin. Tuotteet omaavat täydellisen istuvuuden, minkä lisäksi ne on suunniteltu kestämään äidiltä tyttärelle.

Andiata onkin perheyritys, jossa toimivat yhdessä Andiatan perustaja Tarja Rantanen sekä hänen tyttärensä, suunnittelija Matilda Morelius. Tarja Rantasen visio heti Andiatan perustamisesta alkaen on ollut suunnitella naisellisia ja tyylikkäitä laatuvaatteita, jotka ovat designiltaan ajattomia ja sopivat sekä töihin että vapaa-aikaan.

Andiatan vuosikymmenien kokemus, ammattitaito ja intohimo laadukkaiden vaatteiden valmistukseen ei ole jäänyt huomaamatta, sillä Andiata ja Tarja Rantanen on palkittu lukuisilla alan palkinnoilla. Näihin kuuluvat muun muassa Gloria Fashion Awards -palkinto vuonna 1998, Kultainen Vaatepuu -palkinto vuonna 2002 ja Veuve Clicquot Business Woman Award -palkinto vuonna 2011. Palkintoja enemmän Andiatan upeista naisille suunnitelluista vaatteista kertoo kuitenkin Andiatan saavuttama arvostus lukuisten naisten joukossa.

Andiatan vastuullisuus ja kestävä kehitys

Tehtävässään luoda ajattomia ja laadukkaita vaatteita naisille, Andiata on pitänyt huolta, että tuotteet on tuotettu vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tuotteiden kestävyys lähtee liikkeelle jo suunnittelusta, sillä vaatteet suunnitellaan niiden pitkä käyttöikä mielessä pitäen. Andiatan vaatteita voi siis käyttää vuosi toisensa jälkeen, minkä lisäksi Andiata tarjoaa asiakkailleen korjauspalvelun käytettyjen vaatteiden huoltamiseen.

Valmistamalla vaatteita, joita voi käyttää vuosien ajan Andiata vähentää tuotteistaan syntyviä hiilidioksidipäästöjä. Hiilijalanjälkeään pienentääkseen Andiata julkaisee vuosittain vain kaksi mallistoa. Kyseessä ei siis todellakaan ole mikään pikamuotia valmistava yritys, vaan Andiatan vaatteet ovat aidosti ajattomia ja ajan hammasta kestäviä, sekä materiaalien että tyylin ansiosta.

Andiatan vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys näkyvät myös vaatteissa käytettyjen materiaalien valinnassa. Koska vaatetuotannolla voi pahimmillaan olla todella korkea hiilijalanjälki, valitsemalla oikeat materiaalit vaatteisiin Andiata auttaa asiakkaitaan tekemään merkittäviä valintoja ympäristön puolesta. Andiatan käyttämiin materiaaleihin kuuluvat muun muassa pellava, lyocell, silkki ja villa, joilla on pieni ekologinen jalanjälki. Andiata-vaatteissa on lisäksi aloitettu kierrätettyjen materiaalien käyttäminen osassa vaatteista.

Inspiroidu Andiatan ajattomasta tyylistä Stockmannilla:

Andiatan Tarja Rantanen: "Haluan puketua mökilläkin kaunisti"
Löydä suosikkisi arkeen ja juhlaan Andiatan kevätmallistosta