Andiata
Andiata on kansainvälinen muotitalo vuodesta 1986 lähtien. Andiata luo asuja modernille dynaamiselle naiselle, joka arvostaa laatua ja hyvää istuvuutta. Andiata nainen on iätön, eloisa ja persoonallinen, hänen pukeutumisessaan on aina mukana ripaus sensuellia pilkettä.
Lue lisää

Andiata

Ajatonta pohjoismaista muotia sukupolvelta toiselle

Vuonna 1986 perustettu Andiata tunnetaan sekä korkealaatuisista ja ajattomista mallistoistaan että vastuullisesti tuotetuista materiaaleistaan, joissa pohjoismainen minimalismi yhdistyy pariisittarien huolettoman naiselliseen tyyliin. Andiata luo asuja dynaamiselle naiselle, joka arvostaa laatua ja hyvää istuvuutta – hän on iätön, eloisa ja persoonallinen, ja hänen pukeutumisessaan on aina mukana ripaus sensuellia pilkettä. 

Andiatan mallistot syntyvät halusta luoda toimiva puvusto joka kestää aikaa. Helposti yhdisteltäviä vaatteita, joiden klassisessa muotoilussa on hienovaraisen trendikkäitä elementtejä, ovat miellyttäviä päällä ja muuntuvat vaivatta joka tilaisuuteen. Tarja Rantasen perustama vaatemerkki on suomalainen perheyritys toisessa sukupolvessa. Tarja suunnittelee tyttärensä Matildan kanssa ja yhteistyöstä syntyy muotia, joka vetoaa kaikenikäisiin naisiin ja kestää sukupolvelta toiselle – äidiltä tyttärelle.


Vastuullisesti tuotettua ja kestävää muotia

Kestävä kehitys on jatkuvasti kasvavassa roolissa osana muodin, sekä Andiatan tulevaisuutta. Kestävyys ja vastuullisuus kaikissa muodoissaan – ajaton tyyli, laadukas ja eettinen tuotanto ovat Andiatan arvojen keskiössä. Andiata pyrkii määrän sijasta laatuun, joten vuosittain julkaistaan kaksi mallistoa. Andiatan tuotteita valmistetaan luonnonmukaisista sekä kierrätetyistä kuiduista – tämä auttaa pidentämään tuotteen käyttöikää ja vähentämään syntyvän jätteen määrää. 


Korkealaatuisia vaatteita juhlaviin hetkiin ja vaivattomaan arkeen

Rakenna toimiva ja kestävä puvusto Andiatan luomupuuvillaisista kauluspaidoista ja housuista sekä ylellisistä villaneuleista.Andiatan tuotteet on suunniteltu helposti keskenään yhdisteltäviksi ja mukautumaan moniin eri tilanteisiin. Vuodesta toiseen toimivat neutraalit sävyt saavat lisämaustetta kauden trendikkäistä väreistä ja uniikeista printeistä. Korkealaatuiset, hyvin istuvat vaatteet tekevät rennommastakin asusta tyylikkään. Arjen haasteita kestävä puvusto syntyy ihanan pehmeistä neuleista, laadukkaista t-paidoista ja täydellisesti istuvista farkuista yhdistettynä ylellisen tuntuiseen villakangastakkiin tai trenssiin. Andiata on tunnettu taidokkaasta räätälöinnistään – yhtenäisistä kokonaisuuksista syntyy työasu, joka asusteita vaihtamalla sopii työtapaamisesta iltatilaisuuteen. Andiatan mallistossa on kauteen sopiva valikoima näyttäviä juhla-asuja. Valitse katseita kääntävä asu ylellisistä iltapuvuista ja naisellisen linjakkaista housupuvuista.