Balmuir

Balmuir on suomalainen lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu vaatteista, asusteista sekä sisustus- ja lahjatuotteista. Kaikki Balmuir-tuotteet valmistetaan ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden toimesta korkealaatuisia luonnonmateriaaleja käyttäen ja kestävän kehityksen periaatteet huomioiden.Balmuirin synnyinsija on Pohjois-Suomessa, missä luonto ympäröi päivittäistä elämää ja muuttuu vuodenaikojen mukana. Kaikki suunnittelutyö tehdään Suomessa, Helsingin Punavuoressa.

Lue lisää

Balmuir

Balmuir on suomalainen lifestyle-brändi, jonka hienostuneissa vaatteissa, asusteissa sekä sisustustuotteissa ensiluokkainen laatu sekä näkyy että tuntuu.

Balmuirin vuonna 2007 alkaneen tarinan taustalla on yrityksen perustajan Heidi Jaaran intohimo laadukkaisiin materiaaleihin ja ammattitaitoiseen käsityöhön. Jaaran ideana on tehdä laadukkaita tuotteita niin kuin ne tehtiin vanhoina hyvinä aikoina. Balmuirilla uskotaan vahvasti, että korkea laatu on aina muodissa.

Laadukkaiden Balmuir-tuotteiden takana ovat tarkoin valitut raaka-aineet, kuten kestävä nahka, kivipesty pellava, hienostunut kashmir, kutittamaton mohair sekä nyppyyntymätön baby alpakka.

Suomalainen luonto vaihtelevine vuodenaikoineen, onnen löytyminen pienistä asioista sekä rehellisyys ja aitous ovat osa Balmuirin pohjoissuomalaista synnyinympäristöä ja myös nykyistä arvomaailmaa.

Inspiraatiota Balmuirin ajattomiin tuotteisiin ammennetaan kotimaan lisäksi myös matkoilta, ja usein tuotteiden nimet paljastavat, mistä päin maailmaa mallisto on saanut vaikutteita. Esimerkiksi Helsinki-mallistoa on innoittanut Suomen kaunis pääkaupunki, ja silkkihuivit ovat saaneet inspiraationsa Italiasta, missä ne myös valmistetaan.

Balmuirin asustemallisto tarjoaa ajatonta tyyliä pukeutumiseen

Balmuirin asustemallisto sisältää muun muassa huiveja ja kaulaliinoja sekä hattuja ja pipoja. Silkistä, pellavasta, villasta, mohairista ja muista luonnonmateriaaleista valmistettujen asusteiden sävymaailmassa vallalla ovat neutraalit luonnonläheiset värit, jotka saavat rinnalleen kauden trendivärejä.

Esimerkiksi Balmuirin huivilla saa helposti tuotua hieman väriä asuun, ja laajassa mallistossa on valinnanvaraa muhkeista mohairhuiveista elegantteihin silkkihuiveihin, jotka voi kietaista niin kaulaan, hiuksiin kuin vaikka laukunkahvaankin. Ajaton Balmuir-huivi on myös erinomainen lahjaidea laatua arvostavalle naiselle tai miehelle.

Balmuirin valikoimaan kuuluvat myös elegantit nahkalaukut, jotka henkivät klassista tyyliä ja hienostunutta luksusta. Selkeälinjaisen ja ajattoman laukkumalliston tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja viimeistelty käsin pienintä yksityiskohtaa myöten. Valinnanvaraa on siroista pikkulaukuista tilavampiin malleihin, jotka mahduttavat vaivatta sisäänsä arkipäivien tavarat läppäristä lounaseväisiin.

Osa Balmuirin valikoimaa on myös BMuir-vaatemallisto, joka koostuu laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistetuista, ajattomista vaatteista, jotka ovat helposti yhdisteltävissä niin toisiinsa kuin Balmuirin asusteisiin.

Balmuirin sisustustuotteet tuovat hienostunutta tunnelmaa kotiin

Balmuirin sisustusmallistosta löytyy esimerkiksi tyylikkäitä lyhtyjä ja kynttilöitä, sisustustyynyjä sekä huopia ja päiväpeittoja, jotka luovat ylellistä ja yhtenäistä tunnelmaa eri tiloihin.

Suosittuja ovat esimerkiksi Balmuirin korkealaatuiset liinavaatteet, kuten pehmeät ja ilmavat pellavalakanat, sekä ylellisen pehmeät kylpyhuonetekstiilit, kuten muhkeat pyyhkeet, kylpytakit ja tossut.

Hienostuneen tunnelman kotona viimeistelevät Balmuirin huonetuoksut ja tuoksukynttilät, jotka ovat myös erinomaisia lahjaideoita esimerkiksi ystävälle ja sukulaiselle.

Balmuirin sisustustuotteiden ja kodintekstiilien kestävyydestä kertoo myös se, että niitä käytetään arvostetuissa hotelleissa ja ravintoloissa, joissa tuotteilta vaaditaan korkean laadun ja näyttävyyden lisäksi helppohoitoisuutta ja pitkää käyttöikää.

Inspiroidu Balmuirin tyylistä Stockmannilla:

Balmuir lanseerasi uuden bMuir-kashmirvaatemalliston
Balmuirin Heidi Jaaran opit: Tämä on työ, jossa itken ilossa