Balmuir
Balmuir on suomalainen lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu vaatteista, asusteista sekä sisustus- ja lahjatuotteista. Kaikki tuotteemme valmistetaan ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden toimesta korkealaatuisia luonnonmateriaaleja käyttäen ja kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Balmuirin synnyinsija on Pohjois-Suomessa, missä luonto ympäröi päivittäistä elämää ja muuttuu vuodenaikojen mukana. Kaikki suunnittelutyö tehdään Suomessa, Helsingin Punavuoressa.
Lue lisää

Balmuir

Heidi Jaaran intohimo laadukkaisiin materiaaleihin ja arvostus ammattitaitoiseen käsityöhön toimivat kansainvälisen Balmuirin syntymisen toimeenpanevina voimina vuonna 2007. Jaaran ideana on tehdä laadukkaita tuotteita niin, kuin ne tehtiin vanhoina hyvinä aikoina. Suomalainen luonto vaihtelevine vuodenaikoineen, onnen löytyminen pienistä asioista sekä rehellisyys ja aitous ovat osa Balmuirin pohjois-suomalaista synnyinympäristöä ja myös nykyistä arvomaailmaa.

Balmuirin valikoimaan kuuluu hienostuneita sisustustuotteita, asusteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Laadukkaiden sisustustuotteiden ja kodintekstiilien kestävyydestä kertoo myös se, että niitä käytetään myös arvostetuissa hotelleissa ja ravintoloissa. Sisustusmallistosta löytyy esimerkiksi tyylikkäitä lyhtyjä ja kynttilöitä, nahkaisia toimistotarvikkeita sekä huopia ja tyynynpäällisiä. Luonnonmateriaaleista valmistettujen huivien, hattujen ja muiden asusteiden sävymaailmassa vallalla ovat neutraalit luonnonläheiset värit, jotka saavat rinnalleen kauden trendivärejä. Luonnonmukaisissa vartalo- ja käsivoiteissa sekä käsisaippuoissa on ravitsevia ainesosia ja luonnollinen tuoksu.

Laadukkaiden Balmuir-tuotteiden takana ovat tarkoin valitut raaka-aineet, kuten kestävä nahka, kivipesty pellava, hienostunut kashmir, kutittamaton mohair sekä nyppyyntymätön baby alpakka. Balmuirilla uskotaan vahvasti, että korkea laatu on aina muodissa.