Päivitä koko

Ihonhoitorutiini

Biotherm

Biotherm tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, aurinkotuotteita sekä Biotherm Homme -miesten ihonhoitolinjan. Biotherm-tuotteissa yhdistyvät vesien syvyyksistä peräisin olevat aktiiviaineet ja Life Plankton™ -lähdevesiuutteen poikkeukselliset rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat ominaisuudet.

Life Plankton™ on Biothermin ihoa uudistava innovaatio

Biothermin tarina alkaa muinaisista ajoista, jolloin naiset kävivät kylpemässä Ranskan Pyreneillä olevissa kuumissa lähteissä, joista käytiin etsimässä ikuista nuoruutta. Kylpemisen jälkeen heidän ihonsa oli pehmeämpi ja tasaisempi, kuin uudesti syntynyt.

Kuumien lähteiden salainen voima selvisi kuitenkin vasta vuosisatoja myöhemmin, kun 1950 -luvulla tohtori Jos Jullien löysi erityisen ilmiön lähteiden veden pinnalta. Hän huomasi veden pinnalla epätavallisen aineksen. Tutkimuksissa paljastui lähteiden uudistava voima: Life Plankton™.

Pian tämän löydön jälkeen tohtori Jullien tapasi nuoren biologin, Jeanine Marissal´n Monacossa. Yhdessä Jeaninen kanssa he löysivät Life Planktonin™ yhteyden ihon kanssa. Life Plankton™ on yksi kosmetiikkateollisuuden ainutlaatuisimmista uudistavista raaka-aineista. Sen kolme tärkeintä vaikutusta iholla ovat rauhoittaminen, uudistaminen ja puolustaminen. Sitä löytyy jokaisesta Biothermin tuotteesta.

Biotherm-tuotteet syväkosteuttavat kasvot ja vartalon

Biothermilta löytyy ihonhoitotuotteita sekä naisille että miehille, ja sekä kasvojenhoitoon että vartalolle. Naisten kasvojenhoitotuotteista suosituimpiin kuuluu kosteuttava ihonhoitolinja Aquasource, jonka tuotteet syväkosteuttavat ihoa saaden ihon näyttämään pehmeältä ja hyvinvoivalta.

Kasvojen anti-age ihonhoitolinjan Blue Therapyn tuotteet taistelevat ihon ikääntymistä vastaan ja kiinteyttävät sekä napakoittavat ihoa. Vartalon iholle tarkoitetuista tuotteista aurinkovoiteet sekä tehokkaasti kosteuttavat vartalovoiteet ovat Biothermin tuotteista tunnetuimmat.

Biotherm Homme -tuotteet on suunniteltu erityisesti miehen iholle. Aquapower syväkosteuttaa ihoa ja sopii kaiken ikäisille miehille. Age Fitness -tuotteet sen sijaan kiinteyttävät ja napakoittavat ihoa, ja sopivat erinomaisesti ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen ja ihon veltostumisen ehkäisemiseen. Lisäksi Biothermin suosituimpien tuotteiden joukkoon kuuluvat hellävaraiset ja tehokkaat deodorantit sekä naisille että miehille.

Biotherm on valinta kaikille, jotka haluavat kauniin, elinvoimaisen ihon sekä innovatiivisia, jokaiseen elämäntilanteeseen sopivia ihonhoitotuotteita äärimmäisen miellyttävillä koostumuksilla.