BOSS

BOSS on saksalainen, laadukkaista vaatteista ja tuoksuista tunnettu muotitalo, jonka Hugo Boss perusti jo 1920-luvulla. Nykyään BOSSin laaja valikoima kattaa vaatteet, asusteet ja tuoksut sekä miehille että naisille.

Stockmannilta löydät laajan valikoiman BOSSin vaatteita miehille ja naisille niin työpukeutumiseen, juhlavampiin tilaisuuksiin kuin rentoon vapaa-aikaan. BOSSin kosmetiikkavalikoimasta löytyvät tietysti ikoniset miesten ja naisten tuoksut.

BOSS- miesten tuoksut ja BOSS-hajuvedet

Ensimmäinen BOSSin miesten tuoksu tuli markkinoille vuonna 1985. Kyseessä oli ikoninen BOSS Number One -tuoksu. Muita suosittuja BOSSin miesten tuoksuja ovat muun muassa BOSS Bottled EdP sekä BOSS The Scent EdT. Maskuliinisuutta huokuvasta BOSS Bottled EdP -tuoksusta löytyy lämmintä mausteisuutta sekä raikasta sitruunaisuutta ja hedelmäisyyttä. BOSS The Scent EdT -tuoksussa nousevat esiin inkivääri, maninka-hedelmä ja nahka. BOSS Bottled ja The Scent -tuoksut ovat löytäneet tiensä myös BOSS-deodorantteihin, joita on saatavilla niin suihkeena kuin puikkoina.

Naisten BOSS-hajuvedet valloittavat tyylikkäillä ja helposti lähestyttävillä tuoksuillaan, joista on helppo löytää oma suosikki niin arkeen kuin juhlaankin. Esimerkiksi BOSS The Scent for Her EdP -hajuvesi on elegantti ja naisellinen yhdistelmä freesiaa, hunajalla kuorrutettua persikkaa sekä pehmeää kaakaopapua. Raikas BOSS Ma Vie Pour Femme EdP -hajuvesi puolestaan rakentuu modernin kaktuksenkukan ja vaaleanpunaisten ruusunnuppujen kukkaisuuden sekä lämpimän setripuun ympärille.

BOSS- miesten vaatteet

BOSS tuntee miesten vaatteet ja tyylin. BOSSin miesten vaatteiden joukosta löydät arkeen ja juhlaan niin paidat, housut kuin takitkin. Arkiseen pukeutumiseen sopivat muun muassa BOSSin logolla varustetut t-paidat ja pikeepaidat, jotka voi yhdistää vaikkapa tyylikkäisiin farkkuihin. BOSSin asustevalikoima puolestaan kattaa sekä kengät että muut asusteet.

Jokaiselle miehelle sopii tietysti myös BOSSin klassinen kauluspaita, josta on saatavilla useita eri värejä ja mitoituksia. Miehille löydät BOSSin valikoimasta myös alusvaatteet, kuten alushousut ja aluspaidat.

BOSS- naisten vaatteet

BOSSin valikoimassa on myös naisille lukuisia tyylikkäitä vaatteita, jalkineita ja asusteita. Esimerkiksi BOSSin hame tai näyttävä mekko kruunaavat juhlavamman asukokonaisuuden tai siistin bisnesasun. Arkisempaan ja rentoon pukeutumiseen naisille käyvät muun muassa tutulla BOSS-logolla varustetut t-paidat, naisten paitapuserot, colleget sekä pehmeät neuleet.

BOSS-tuotteet Stockmannilta

Olitpa vailla upeita tuoksuja tai tyylikkäitä vaatteita ja asusteita, löydät kaiken tarvittavan Stockmannin laajasta BOSS-tuotteiden valikoimasta. BOSS-merkin lisäksi valikoimaamme kuuluu myös hieman nuorekkaampi ja rennompi HUGO-mallisto. Tutustu BOSSin laajaan valikoimaan Stockmannin tavarataloissa ja verkkokaupassa.