Löydä kokonaisvaltainen

kauneusrutiini
Lue lisää

Clarins

Clarins-valikoimaan kuuluu korkealuokkaisia, vastuullisesti tuotettuja ihonhoito- ja meikkituotteita, joiden teho perustuu tieteeseen ja parhaisiin kasviuutteisiin. Tuotteet valmistetaan Ranskassa.

Clarins on ranskalainen kosmetiikkamerkki, joka syntyi vuonna 1954, kun Jacques Courtin perusti ensimmäisen Clarins-kauneushoitolan. Edelleen Clarins on myös hoitoloissa käytetty sarja.

Ensimmäiset Clarins-tuotteet olivat puhtaista kasviuutteista tehtyjä kasvo-ja vartaloöljyjä. Siitä lähtien Clarins-tuotteiden perusta ovat olleet kasvit, joilla on ainutlaatuinen itsesäätelyn, itsensä korjaamisen, selviytymisen ja uusiutumisen kyky. Myös iho hyötyy näistä ominaisuuksista.

Clarins kehittää jatkuvasti tuotteita, jotka vastaavat todellisiin kauneudenhoidon tarpeisiin ja tarjoavat näkyviä tuloksia.

Clarins tarjoaa erityyppisille ja -ikäisille ihoille laajan valikoiman kasvojenhoitotuotteita aina tehokkaista puhdistustuotteista ihoa hemmotteleviin kasvovoiteisiin ja seerumeihin.

Clarinsin ihonhoitotuotteiden valikoimaan kuuluvat myös laadukkaat vartalonhoitotuotteet, kuten kosteuttavat vartalovoiteet & -öljyt sekä tehokkaat aurinkotuotteet. Clarinsin suosituimpia ihonhoitotuotteita ovat muun muassa sDouble Serum -anti-age seerumi, Beauty Flash Balm- pikakaunistaja sekä Body Fit -selluliittigeeli.

Ihonhoitotuotteiden lisäksi Clarinsin valikoima pitää sisällään meikkejä niin kasvoille, silmille kuin huulillekin.

Lue lisää Clarinsin tuotteista:

Näin valitset Clarins-kasvovoiteen ikäsi mukaan
Heleä iho Clarins-tuotteilla