Clinique
Kaikki Clinique-tuotteet ovat allergiatestattuja ja 100 % hajusteettomia. Ne kehitetään yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja tuotteiden laadunvalvonta on korkealuokkaista.
Lue lisää
Meikki- ja ihonhoitopalvelut

Tavaratalojen Clinique-pisteet tarjoavat monipuolisia meikki- ja ihonhoitopalveluita: Clinical Reality -ihoanalyysissa saat yksilöllisesti räätälöidyn ihonhoitosuosituksen, Shade Match -sovellus auttaa löytämään sopivimmat meikkisävyt ja Skin School -palvelu yhdistää hemmotteluhetkeen kauneusvinkit.

Cliniquen 30 tai 60 minuutin ihonhoito- ja meikkipalvelut ovat saatavilla ajanvarauksella tai mahdollisuuksien mukaan walk in -aikoina, ja ne veloitetaan Clinique-tuoteostoksilla. Pikapalvelut ja konsultaatiot ovat veloituksettomia walk-in-aikoja, joiden kesto on 5–15 minuuttia. Tutustu palveluihin oman tavaratalosi Clinique-pisteellä

Tavaratalot ja aukioloajat
Kosmetiikka

Clinique

Kiinnostaako sinua kauneudenhoito sekä kosmetiikka, jossa kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja 100 % hajusteettomia? Entä haluatko käyttää ihollesi korkealuokkaisia ja tarkkaan suunniteltuja tuotteita, jotka on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa? Jos vastasit kyllä, kannattaa kääntyä Clinquen puoleen. Clinique on yhdysvaltalainen, helppoa, turvallista ja tehokasta kosmetiikkaa valmistava yritys, jonka tuotteet on kehitetty antamaan tehokkaita tuloksia ilman ihoärsytystä.

Stockmannista saat monipuolisesti Clinique-kosmetiikkaa, mukaan lukien tuotteita kasvoille ja vartalolle sekä meikkaamiseen ja ihonhoitoon. Tutustu Stockmannin valikoimaan Clinique-kosmetiikkaa, kun haluat laadukkaita, allergiatestattuja ja 100% hajusteettomia tuotteita ihosi hoitoon ja meikkaamiseen. Laajan valikoiman Clinique-tuotteita löydät Stockmannin tavarataloista sekä verkkokaupasta.

Clinique - Turvallista kosmetiikkaa ilman hajusteita

Clinique toi markkinoille sen ensimmäisen yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetyn tuotesarjan vuonna 1968. Tuolloin Clinique oli aikaansa edellä sen allergiaystävällisten tuotteiden ja ainesosien ansiosta. Aivan kuten jo 60-luvulla, vielä tänäkin päivänä Cliniquen tuotteiden keskiössä on ihoa ärsyttävien ja vahingoittavien ainesosien välttäminen. Mikä parasta, samalla kun tietämyksemme eri raaka-aineista sekä niiden vaikutuksista kasvaa ja kehittyy, niin kehittyy myös Cliniquen tuotteet.

Kuten Clinique itse toteaa, sen tuotteisiin ei kuulu lainkaan parabeeneja, ftalaatteja tai hajusteita. Näiden sijaan Cliniquen tuotteet takaavat onnellisen ihon käyttäjälleen. Nykyään Cliniquen tuotesarja kattaa lukuisia erilaisia tuotteita, kuten meikkejä, silmä- ja luomivärejä, puutereita, deodorantteja, aurinkotuotteita sekä päivä- ja yövoiteita. Näissä kaikissa toistuu Cliniquen tuotteille keskeine filosofia: helppo, turvallinen ja tehokas ihonhoito ilman ihoa ärsyttäviä ainesosia tai hajusteita.

Clinique-meikit ja tuotteet ihonhoitoon

Millaisia tuotteita Cliniquen tuotevalikoimassa tarkalleen on? Suosittujen Clinique-tuotteiden joukkoon kuuluu muun muassa Clinique Even Better Clinical -seerumi, joka häivyttää tehokkaasti ihon tummia läiskiä sekä pigmenttimuutoksia. Samalla seerumi ennaltaehkäisee uusien läiskien ja värimuutoksien syntymistä. Even Better Clinical -seerumin avulla iho sekä tuntuu pehmeältä että näyttää tasaiselta.

Clinique Moisture Surge -kosteusvoide on puolestaan ihoa tehokkaasti kosteuttava voide, joka sisältää hyaluronihappoa, kofeiinia ja aktivoitua aloe-vettä. Moisture Surgen ihoa kosteuttava teho kestää jopa 72-tuntia ja se vähentää ihon kuivuutta sekä kuivuudesta johtuvia läiskiä ja juonteita. 

Meikkituotteista erityisesti Clinique meikkivoide ja Clinique ripsiväri ovat kosmetiikkatuotteita, jotka ovat pysyneet asiakkaidemme suosikkien joukossa jo vuosikymmenien ajan.

Ihonhoitotuotteiden sekä meikkien lisäksi Cliniquen valikoimaan kuuluu tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti miehille ja miesten ihon erikoistarpeet mielessä pitäen. Erinomaisia Clinique-tuotteita miehille ovat muun muassa silmänympärysgeelit, deodorantit, puhdistusaineet kasvoille sekä kosteuttavat geelit ja voiteet. Esimerkiksi silmien ihoa viilentävä Clinique-silmänympärysgeeli virkistää, kosteuttaa ja kirkastaa väsyneitä silmiä ja tummia silmänalusia. Clinique-kosmetiikkaa miehille, meikkejä ja muita ihonhoitotuotteita löydät monipuolisesti Stockmannin valikoimista.

Osta Clinique-tuotteet Stockmannin verkkokaupasta

Clinique-tuotteiden joukosta löydät juuri oikeat ihonhoitotuotteet ja muuta kosmetiikkaa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tutustu Stockmannin monipuoliseen valikoimaan Clinique-kosmetiikkaan, josta löydät myös Cliniquen suosituimmat tuotesarjat. Näihin kuuluvat muun muassa Clinique Smart -tuotteet ikääntyvälle iholle, Even Better -meikkivoiteet sekä Moisture Surge- ja Clinique iD -sarjojen tuotteet. Nämä ja suuri valikoima muita kosmetiikkatuotteita löydät Stockmannin tavarataloista ja verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan ja tilaa kätevästi netistä!