Joutsen

Joutsen
Kauniit Joutsen-takit, -peitot ja -tyynyt valmistetaan maailman puhtaimmasta untuvasta. Keveys, hengittävyys ja pehmeä lämpö yhdistävät kaikkia Joutsen-untuvatuotteita. Nauti kestävästä ja helppokäyttöisestä arjen ylellisyydestä.
Lue lisää

Joutsen

Suomalainen Joutsen on vuonna 1936 perustettu perheyritys, joka valmistaa ihanat untuvatakit, -peitot ja -tyynyt vastuullisesti tuotetusta untuvasta. Jokainen Joutsen-untuvatuote on laadukas, kestävä ja helppohoitoinen.

Pohjoisen vaativiin olosuhteisiin suunnitellut Joutsen-tuotteet ovat täynnä untuvan luonnollista ja pehmeää lämpöä, joka kietoutuu käyttäjän ympärille kuin hellä halaus. Untuvan ilmava rakenne jakaa lämmön tasaisesti ympäri kehoa, mutta mahdollistaa myös kosteuden haihtumisen. Samalla se tuntuu kuohkealta ja kevyeltä, mutta toimii tehokkaana lämmöneristäjänä.

Joutsenen vuodevaatevalikoimaan kuuluvat sekä untuvatyynyt että -peitot, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin erilaisiin nukkumisasentoihin kuin vuodenajan mukaan vaihtuviin lämmöntarpeisiinkin.

Myös Joutsenen takkivalikoimassa on huomioitu pohjoisen vaihtelevat sääolosuhteet: vuorittomat kevytuntuvatakit lämmittävät sopivasti viileänä kesäiltana ja pakkautuvat helposti pieneen tilaan, kun taas muhkean untuvatakin uumenissa vilu ei yllätä edes kovilla talvipakkasilla.

Joutsenen takkivalikoimassa on runsaasti valinnanvaraa myös moneen eri tyyliin ja tilanteeseen pitkistä, bisnespukeutumiseenkin sopivista takeista lyhyisiin ja sporttisempiin malleihin.

Joutsen käyttää maailman puhtainta untuvaa

Joutsen-tuotteiden materiaaliksi ei voisi keksiä parempaa materiaalia kuin upean untuvan, joka on sekä yksi parhaimpia lämmöneristäjiä että luonnollinen raaka-aine. Joutsen käyttää tuotteissaan juuri untuvaa, sillä se sitoo lämpöä tehokkaasti ja tuntuu pehmeältä. Lisäksi untuva on kestävä ja ekologinen materiaali, joka oikein säilytettynä ja hoidettuna kestää käyttöä vuosi toisensa jälkeen.

Joutsenen tuotteissa käytetty korkealaatuinen, maailman puhtain untuva hankitaan valikoiduilta eurooppalaisilta maatiloilta, joilla Joutsen on myös itse vieraillut varmistamassa lintujen hyvinvoinnin. Joutsenen käyttämä untuva on lihantuotannon sivutuote, ja ostettujen untuvien ja höyhenien alkuperä on jäljitettävissä eränumeron perusteella.

Untuvat saapuvat Joutsenelle esipestyinä, mutta varmistaakseen untuvien puhtauden, Joutsen puhdistaa ne vielä perusteellisesti omalla tehtaallaan. Untuvat ja höyhenet käyvät läpi kolmivaiheisen menetelmän, jonka jälkeen ne on perusteellisesti puhdistettu pölystä, epäpuhtauksista ja muista allergisille reaktioille herkistävistä ainesosista. Merkkinä puhtaudesta Joutsen-vuodevaatteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Joutsen-untuvatuotteet tehdään kestämään aikaa ja ahkeraa käyttöä, ja hyvällä hoidolla ne palvelevat useiden vuosien ajan. Sekä Joutsenen vuodevaatteet että untuvatakit puhdistuvat helposti yksinkertaisella vesipesulla, eivätkä menetä muotoaan tai kuohkeuttaan pesussa.

Joutsenen valikoimaan kuuluu erityisesti untuvatuotteiden pesuun suunniteltu untuvashampoo, ja lisäksi Joutsen tarjoaa tuotteilleen pesu- ja korjauspalvelun, jolla tuotteiden käyttöikää voi entisestään pidentää.