Joutsen
Joutsen
Nauti ajattoman kauniista arjen ylellisyydestä! Joutsen on vuonna 1936 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa untuvatuotteita tutkitusti puhtaasta untuvasta. Laadukkaat untuvatakit, -peitot ja -tyynyt ovat vastuullisesti valmistettuja, pitkäikäisiä ja helppohoitoisia.
Lue lisää

Joutsen

Joutsen on vuonna 1936 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa untuvatuotteita tutkitusti puhtaasta untuvasta. Laadukkaat untuvatakit, -peitot ja -tyynyt ovat vastuullisesti valmistettuja, pitkäikäisiä ja helppohoitoisia.

Ajattomat untuvatakit

Joutsen-untuvatakkien ja -kevytuntuvatakkien hengittävä lämpö saavutetaan sataprosenttisella untuvatäytteellä. Joutsen-takit on suunniteltu pohjoisen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Untuvatakki suojaa tuulelta sekä kosteudelta ja on hengittävyytensä ansiosta juuri sopivan lämmin.

Joutsenen naisten mallistosta löytyy sekä pitkää untuvatakkia bisnespukeutumiseen ja kaupungille että sporttisempia malleja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Kevytuntuvatakit ovat monikäyttöisiä ja pakkautuvat pieneen tilaan.

Ylelliset untuvapeitot ja -tyynyt

Suloisen pehmeät ja turvalliset lasten ja aikuisten Joutsen-untuvatyynyt ja -untuvapeitot valmistetaan puhtaista luonnonmateriaaleista. Vuodevaatteille on myönnetty Allergia, -Iho ja -Astmaliiton Allergiatunnus.

Joutsenen valikoimaan kuuluvat untuvapeitot viileästä lämpimään – erilaiset peitot täyttävät jokaisen nukkujan, vuodenajan ja makuuhuoneen asettamat erilaiset lämmöntarpeet. Tyynyjä on saatavilla niin selällään, kyljellään kuin vatsallaan nukkuville. Ylellinen kuohkea untuvapeitto ja itselle paras tyyny houkuttelevat vuoteeseen ja tekevät onnelliseksi joka ilta.

Joutsen-untuvatuotteet on tehty kestäväksi ja pestäväksi

Joutsen-untuvatuotteet tehdään kestämään aikaa ja ahkeraa käyttöä, ja hyvällä hoidolla ne palvelevat useiden vuosien ajan. Sekä Joutsenen vuodevaatteet että untuvatakit puhdistuvat helposti vesipesulla kotikoneessa, eivätkä menetä muotoaan tai kuohkeuttaan toistuvissakaan pesuissa.

Joutsenen valikoimaan kuuluu erityisesti untuvatuotteiden pesuun suunniteltu untuvashampoo. Lisäksi Joutsen tarjoaa tuotteilleen pesu- ja korjauspalvelua, joilla tuotteiden käyttöikää voi entisestään pidentää.

Joutsen käyttää tutkitusti puhdasta untuvaa

Joutsen on untuvatuotteiden asiantuntija. Joutsenen tehtaalle saapuva untuva käy läpi monivaiheiseen puhdistusprosessin (Joutsen Down System), jonka he ovat kehittäneet vuosikymmenten aikana. Siinä untuva pestään vettä ja kuumaa ilmaa käyttämällä, ilman vaarallisia kemikaaleja. Pesuprosessin aikana poistetaan untuvasta kaikki pöly, hilse, rasva sekä eläinperäiset valkuaisaineet.

Merkiksi puhtaudesta ja turvallisuudesta Joutsen-vuodevaatteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Untuvan puhtaus vaikuttaa positiivisesti untuvan lämmöneristävyyteen ja muihin ominaisuuksiin. Puhdasta laadukasta untuvaa tarvitaan tuotteeseen vähemmän halutun lämmön saavuttamiseksi. Siksi Joutsen-takit ja -vuodevaatteet ovat niin miellyttävän kevyitä ja hengittäviä.

Joutsen käyttää tuotteissaan vain eettisesti tuotettua untuvaa, joka on lihantuotannon sivutuote. Kaikki untuva tulee Euroopan unionin sisältä tiloilta, jotka tarjoavat hyvät ja luonnolliset elinolosuhteet linnuille. Vain hyvissä oloissa kasvaneista linnuista saadaan hyvälaatuista untuvaa. Joutsenella on pitkät suhteet tiloihin, joilta untuva ostetaan. Joutsen ei käytä eläviltä eläimiltä nypittyä untuvaa. Untuvien ja höyhenien alkuperä on jäljitettävissä eränumeron perusteella.