La Mer
Ylellisen La Mer -kosmetiikkabrändin syntyminen oli varsinainen onni onnettomuudessa. Tarina alkoi yli 50 vuotta sitten, kun ilmailualan tiedemies Dr. Max Huber suoritti epäonnistuneesti rutiininomaista koettaan, jonka seurauksena hän sai vakavia palovammoja kasvoihinsa. Huber uskoi merilevän parantavaan voimaan ja kehitti vitamiinien ja mineraalien tehoon perustuvan The Miracle Broth™ -eliksiirin, jota on yhä vaikuttavana aineena kaikissa La Mer -tuotteissa.
Lue lisää

La Mer

La Merin bränditarina alkoi yli 50 vuotta sitten kun ilmailualan tiedemies Dr. Max Huber suoritti epäonnistuneesti rutiininomaista koettaan, jonka seurauksena hän sai vakavia palovammoja kasvoihinsa. Lääkärien ollessa kykenemättömiä tuohon aikaan tuomaan tarvittavia hoitotuloksia, Huber päätti itse ryhtyä toimeen.

Meren innoittamana ja tietämyksellä merilevän parantavasta vaikutuksesta ihonhoidossa sekä hallitsemalla opit bio-fermentaatiosta Dr. Huber kehitti merilevää, vitamiineja ja mineraaleja sisältävän The Miracle Broth™ -eliksiirin, joka on tunnettu sen parantavasta voimastaan ja jota jokainen La Mer tuote tänäkin päivänä sisältää. 12 vuoden tutkimustyö ja 6000 koetta johti tieteelliseen läpimurtoon. Täydellinen hoitovoide oltiin kehitetty; Crème De La Mer.