Longchamp
Longchamp, joka aloitti nahalla päällystettyjen piippujen valmistajana vuonna 1948, on laajentanut tietotaitoaan käsi- ja matkalaukkuihin, sekä matkailuasusteisiin naisille ja miehille kehittäen ranskalaista eleganssia jokaiseen sesonkiin modernilla luksuksella, luovuudella ja dynaamisuudella.
Lue lisää

Longchamp-klassikot

Le Pliage
Katso koko valikoima
140,00 €
4 väriä saatavilla
140,00 €
4 väriä saatavilla
140,00 €
4 väriä saatavilla
135,00 €
4 väriä saatavilla
160,00 €
5 väriä saatavilla
175,00 €
4 väriä saatavilla
235,00 €
2 väriä saatavilla

Longchamp

Moderni luksus, luovuus ja dynaamisuus ovat Longchamp tyyliin ytimessä. Vuodesta 1948 asti Longchamp, nahalla päällystettyjen piippujen valmistaja, on laajentanut tietotaitoaan matkailutarvikkeisiin ja käsilaukkuihin. Tänä päivänä taiteellinen johtaja Sophie Delafontaine jatkaa tätä perintöä ja kehittää visiotaan luksuksesta modernille kuluttajalle. Longchamp luo uudelleen ranskalaisen eleganssin jokaisena sesonkina ja tarjoaa laukkuja, asusteita, matkalaukkuja sekä miesten malliston. Ylläpitäen itsenäistä perhetaustaansa, Longchamp on edelleen Cassegrain perheen omistuksessa ja hallinnon alla. Nykypäivänä brändillä on yli 300 myymälää 80:ssä maassa.

Tyylikästä eleganssia: Tutustu Longchampin ainutlaatuiseen mallistoon

Ikoninen Longchamp valmistaa katseet kääntäviä tuotteita, jossa yhdistyy ranskalainen hienostuneisuus ja käytännöllisyys ainutlaatuisella tavalla. Laadukkaan designin ja ajattoman eleganssin yhdistelmä tekee Longchampista vertaansa vailla olevan brändin. Yli 70 vuoden kokemus nahkatuotteiden valmistamisesta heijastuu jokaisessa yksityiskohdassa.

Longchampin laukut ja asusteet on suunniteltu kestämään aikaa sekä korostamaan persoonallisuuttasi. Olitpa matkalla maailman ympäri tai työpäivän aikana kaupungin sykkeessä, Longchampin laukut tarjoavat tyyliä ja mukavuutta jokaisessa tilanteessa. Esimerkiksi ikoniset Le Pliage -laukut yhdistävät käytännöllisyyden ja eleganssin ainutlaatuisella tavalla. Tämä legendaarinen mallisto on valmistettu kestävästä nylonista ja nahasta, tarjoten käytännöllisen ratkaisun jokapäiväiseen elämään unohtamatta tyylikästä ulkonäköä.

Kestävä kehitys on Longchampin tuotannon ytimessä

Longchampin sitoutuminen kestävään kehitykseen näkyy myös heidän tuotteissaan, ja yrityksessä kiinnitetään erityistä huomiota ekologisuuteen ja vastuullisuuteen valmistusprosessissa, jotta voit nauttia tuotteista hyvällä omallatunnolla. Olitpa sitten etsimässä täydellistä laukkua, asustetta tai matkakumppania, Longchampin laaja valikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Astu Longchampin maailmaan ja koe se hienostunut eleganssi, joka on lumonnut muotimaailman jo vuosikymmeniä. 

Tutustu Longchampin suosituimpiin tuotteisiin:

Longchamp nahkalaukut
Naisten Longchamp laukut

Naisten Longchamp reput
Naisten Longchamp olkalaukut