Origins
Luonnon inspiroima – tieteen todistama. Vuonna 1990 perustettu Origins tarjoaa jokaiselle ihotyypille tehokkaita ihonhoitoratkaisuja kunnioittaen maapalloa.
Lue lisää

Origins

Origins tunnetaan huippulaatuisesta kosmetiikasta, jossa luonnon tehokkaimmat raaka-aineet yhdistyvät edistykselliseen teknologiaan.

Vuodesta 1990 lähtien Origins on tarjonnut jokaiselle ihotyypille tehokkaita ihonhoitoratkaisuja, joiden valmistamisessa on kunnioitettu myös maapalloa sekä luontoa.

Jokainen Originsin tuote täyttää korkeat vaatimukset niin puhtauden kuin tehokkuuden suhteen. Tästä pitää huolen Originsin jatkuva yksityiskohtainen laadunvalvonta.

Hanki sinäkin luonnollista, laadukasta ja taatusti toimivaa kosmetiikkaa omalle ihollesi Stockmannin Origins-valikoimasta. Origins-merkin laadukkaat ihonhoitotuotteet löydät sekä tavarataloista että verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan ja tilaa Origins-tuotteet kätevästi netistä.

Origins – puhdasta ja luonnollista kauneutta

Origins on vaalinut sekä ihmisten että planeetan hyvinvointia jo vuodesta 1990, ja merkin tuotteet on kehitetty laatua vaalien sekä luonnollisia ja ihmisille turvallisia raaka-aineita käyttäen. Origins-tuotteet ovat kasvipohjaisia, ja ainoat Originsin käyttämät eläinperäiset ainesosat ovat vastuullisesti tuotettu hunaja ja mehiläisvaha.

Origins kiinnittää huomiota myös pakkausjätteen minimointiin, käyttää uusiutuvaa energiaa tuotantolaitoksissaan ja osallistuu metsäkadon hillitsemiseen istuttamalla puita Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan.

Originsin tarina lähti liikkeelle yli 30 vuotta sitten halusta nähdä kauneus uudella tavalla sekä kohdella planeettaamme arvokkaana asiana, jota ei tule vahingoittaa. Toteuttaakseen visionsa puhtaasta ja luonnollisesta kauneudesta Origins on yhdistänyt luonnosta peräisin olevat laadukkaat raaka-aineet ja tieteen.

Origins-tuotteet ihonhoitoon ja meikkaukseen

Originsin valikoimasta löydät lukuisia laadukkaita ja luonnollisia kasvojenhoitotuotteita, kuten kasvovoiteita ja -öljyjä, kuorintoja ja naamioita, puhdistustuotteita ja seerumeita.

Suosituimpiin Origins-ihonhoitotuotteisiin kuuluu muun muassa Original Skin Renewal Serum -kasvoseerumi, joka uudistaa ihoasi ja palauttaa kasvoille nuorekkaan hehkun. Kasvojen ihoa virkistävät myös Origins GinZing -sarjan tuotteet, joiden ihoa virkistävä vaikutus tulee ginsengistä sekä kahvista peräisin olevasta kofeiinista.

Origins Checks and Balances -puhdistustuote iholle puhdistaa ihosi hellävaraisesti. Tuotteen teho perustuu muun muassa merilevään, vehnäproteiiniin sekä turmaliiniin, jotka yhdessä vähentävät ihon liiallista rasvan eritystä. Tuoksunsa Checks and Balances -puhdistustuote saa esimerkiksi bergamotista, vihermintusta ja laventelista.

Kasvojenhoitotuotteiden lisäksi Originsin valikoimaan kuuluvat laadukkaat vartalonhoitotuotteet, kuten ihoa hemmottelevat kuorinta-aineet sekä vartalovoiteet ja -öljyt. Esimerkiksi Originsin oliivi-, rypälesiemen-, lese- ja aprikoosinsiemenöljyä sisältävä vartalovoide raikastaa ja elvyttää ihoasi, kun taas vartalon kuorintavoide tarkoitettu tuote jättää ihon pehmeäksi ja raikkaan virkistyneeksi. Originsin valikoimasta löydät myös luonnollista kauneutta antavat meikit, kuten huulipunat ja meikkivoiteet.

Origins-ihonhoitotuotteet Stockmannin verkkokaupasta

Luonnollisten ihonhoitotuotteiden asiantuntijan Originsin laadukkaat ja ihoasi hellivät tuotteet kasvoille ja vartalolle löydät Stockmannilta. Tutustu Origins-merkin suosituimpiin tuotteisiin, kuten GinZing-ihonhoitotuotteisiin ja Origins-kasvonaamioihin Stockmannin verkkokaupassa ja hanki kosmetiikkaa, joka tekee hyvä sekä ihollesi että planeetalle.