Ralph Lauren

Vaivattoman tyylikkäästä ja rennon urheilullisesta amerikkalaistyylistä tunnetun Ralph Laurenin menestystarina alkoi vaatteilla vuonna 1967. Tuoksut tulivat mukaan valikoimaan kymmenisen vuotta myöhemmin, kun yhteistyössä L’Orealin kanssa syntyivät ensimmäiset Ralph Lauren -tuoksut: miehekkään metsäinen Polo ja naisellisen kukkainen Lauren. Sittemmin Ralph Laurenin valikoima on täydentynyt useilla tuoksuilla, joista monet ovat jo moderneja klassikoita.

Ralph Laurenin tuoksuja voi kuvailla samoin kuin brändin vaatteitakin: helposti lähestyttäviksi ja vaivattoman tyylikkäiksi. Tuoksuille on ominaista klassisten ja modernien elementtien yhdistäminen kokonaisuudeksi, joka on yhtä aikaa ajaton ja ajankohtainen.

Ralph Lauren -tuoksut miehille

Ralph Laurenin miesten tuoksuista suosituimpia ovat muun muassa raikkaan merellinen Polo Blue, sitruksisen energinen Polo Sport, lämpimän mausteinen Polo Red ja tuoksuvalikoiman tuorein jäsen, viettelevän itämainen Polo Red Extreme. Polo-tuoksujen lisäksi Ralph Laurenin miesten tuoksuvalikoimaan kuuluu vuonna 2010 lanseerattu Big Pony -tuoksusarja.

Ralph Lauren -hajuvedet naisille

Ralph Laurenin naisten tuoksuista puolestaan mainetta on niittänyt etenkin romanttisen kukkainen Romance Eau de Parfum, joka on paitsi rakastettu arkituoksu myös monen valinta häähajuvedeksi. Alkuperäinen, vuonna 1998 lanseerattu Romance-tuoksu on sittemmin saanut rinnalleen muun muassa suloisen makean Tender Romancen sekä viettelevän intohimoisen Tender Midnightin.

Romance-tuoksuja tyttömäisempää ja leikkisämpää linjaa Ralph Laurenin naisten tuoksuvalikoimassa edustavat raikkaan hedelmäiset Ralph Fresh ja Ralph Love -tuoksut.