Save the Duck
Italialainen Save the Duck on kestävään kehitykseen sitoutunut yritys. Tuotteet valmistetaan eettisesti eläimiä, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen.
Lue lisää

Save the Duck

Kestävä kehitys ja vaatteiden valmistus ympäristö huomioiden ovat Save the Duckin toiminnan peruspilareita. Italialaisen tuotemerkin perusti vuonna 2010 Nicolas Bargi, jonka visiona oli tuottaa kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen keskittyvä takkimerkki. Inspiraationsa Bargi sai isoisältään Foresto Bargilta, joka perusti The Forest –vaatemerkin jo lähes vuosisataa aikaisemmin.

Save the Duck on tunnettu laajalti innovatiivisena yrityksenä, joka on sitoutunut kestävään kehitykseen. Tuotekehityksen keskiössä vaikuttavat eettisyys ja kunnioitus ympäristöä kohtaan, eikä tuotteiden valmistuksessa ole käytetty mitään eläinperäistä.

Save the Duck takit on valmistettu PLUMTECH®-teknologiaa hyödyntäen, joka on sekä lämpimämpi että hengittävämpi kuin untuva. Save the Duck takit ja liivit on suunniteltu erityisesti aktiivisesta elämäntyylistä nauttiville. Keveytensä ansioista takit on erittäin helppo taitella pieneen pussukkaan ja ne kulkevat kätevästi mukana vaikkapa matkoilla.

Valitse päällesi kestävää kehitystä tukeva ja ympäristöystävällinen Save the Duck takki tai liivi, joka on paitsi eettinen, myös aina tyylikäs valinta! Löydät laajan valikoiman Save the Duck tuotteita sekä naisille että miehille Stockmannin verkkokaupasta tai tavarataloista.