Ted Baker London
Ted Baker London on trendikkäästi brittiläinen, globaali lifestyle-brändi. Tyylitietoinen brändi on suunniteltu miehille ja naisille, jotka kaipaavat asuunsa hieman tavallisesta poikkeavaa persoonallisuutta.
Lue lisää

Ted Baker London

Ted Baker London on yksi Britannian kuumimmista designer-merkeistä, jonka tunnistaa raikkaista väreistä sekä näyttävistä kukkakuvioista ja muista printtikuoseista. Harkitut yksityiskohdat yhdistyvät laatuun ja istuvuuteen, ja kokonaisuus viimeistellään ripauksella huumoria.

Ted Bakerin vaatteet ja asusteet ovat usein leikkaukseltaan klassisia, mutta persoonalliset yksityiskohdat ja näyttävät printit tuovat tyyliin pientä jujua, minkä ansiosta merkin valikoima puhuttelee monia tyylitietoisia miehiä ja naisia, jotka kaipaavat asuunsa hieman totutusta poikkeava persoonallisuutta.

Ted Baker -valikoiman parhaat

Ted Bakerin naisten vaatevalikoimasta löytyy runsaasti työpukeutumiseen sopivia vaatteita, kuten bleisereitä ja jakkuja, hienostuneita puseroita ja kauniita neuleita. Ted Baker tunnetaan myös mekoistaan, ja merkin valikoimasta löytyy muun muassa näyttäviä juhlamekkoja, elegantteja kotelomekkoja sekä tyttömäisen runsashelmaisia kukkamekkoja. Myös Ted Bakerin takkivalikoimaan kannattaa tutustua – etenkin jos kaapista puuttuu vielä se täydellinen villakangastakki tai trenssi.

Asustepuolella Ted Bakerin valikoiman timantteja ovat elegantit laukut ja kengät, joista löytyy valinnanvaraa trendikkäistä tennareista ajattomiin avokkaisiin. Ted Bakerin laukkuvalikoima puolestaan kattaa viikonloppu- tai työmatkalla palvelevat matkalaukut, tilavat ja tyylikkäät olkalaukut arkikäyttöön sekä sirot pikkulaukut, jotka kruunaavat jokaisen juhlatyylin.

Ted Bakerin miesten valikoima tarjoaa huoliteltuun pukeutumiseen upeasti istuvia bleisereitä, klassisia neuleita, skarppeja kauluspaitoja sekä siistejä housuja. Tyylin viimeistelevät laadukkaasta nahasta valmistetut kengät, vyöt ja laukut sekä lompakot.

Yksi erinomainen valinta Ted Bakerin vaatteiden joukosta miehille ovat merkin upeat kauluspaidat. Ted Baker London -kauluspaitoja on saatavilla sekä pitkillä että lyhyillä hihoilla, minkä lisäksi paitoja koristavat hillityt tummat ja vaaleat värit sekä kirkkaammat sävyt. Kauluspaitoja on saatavilla myös monivärisinä ja upeilla kuvioilla tehostettuna.

Ted Bakerin valikoimaan kuuluvat myös sisustustuotteet, kuten näyttävästi kuvioidut liinavaatteet, pehmeät kylpyhuonetekstiilit ja hurmaavat huonetuoksu ja tuoksukynttilät, jotka tuovat tunnelmaa kotiin ja ovat erinomainen lahjaidea.

Ted Baker sai alkunsa miesten paitamallistosta

Ted Baker sai alkunsa miesten paitamallistosta Glasgow’ssa vuonna 1987. Ensimmäinen Ted Baker -liike avattiin Lontooseen Covent Gardeniin vuonna 1990. Tästä yhdestä myymälästä Ted Baker on kasvanut maailmankuuluksi, globaaliksi lifestyle-brändiksi.

Persoonallinen brändi sai nopeasti maineen aikansa parhaana modernien paitojen suunnittelijana, ja Ted Bakerin ensimmäiset myymälät tarjosivat jopa pesulapalvelun jokaiselle ostetulle paidalle, minkä ansiosta brändiin liitettiin myös lausahdus ”No Ordinary Design Label”.

Tänään Ted Bakerin mallisto on myynnissä Euroopan lisäksi muun muassa Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Miesten ja naisten vaatteiden lisäksi Ted Bakerin valikoimasta löytyy myös jalkineita, asusteita, kelloja, tuoksuja ja kodintuotteita.

Ted Baker ei ole suinkaan brändin perustajan nimi. Alun perin Ted Bakerin takana on mies nimeltä Ray Kelvin, jonka alter egon mukaan Ted Baker on nimetty. Tätä Ray Kelvinin Ted Baker -nimistä alter egoa kuvataan pelottomaksi lentäjäksi, monipuoliseksi urheilijaksi sekä prinsessojen ja Hollywood-kaunottarien seuralaiseksi.

Tämä antaa hyvän kuvan Ted Baker -brändin persoonallisesta ja omalaatuisesta ilmeestä ja tyylistä, jonka tunnusmerkkejä ovat tinkimätön laatu, viimeistellyt yksityiskohdat ja ripaus omalaatuista huumoria.

Inspiroidu Ted Bakerin tyylistä Stockmannilla:

Ted Bakerin Marko Nieminen: ”Myymme vaatteiden lisäksi tunteita”