Tommy Hilfiger

Tommy Hilfigerin kasvu yhdeksi maailman johtavista lifestyle-brändeistä starttasi vuonna 1985 julkaistusta miesten urheilumallistosta. Urheiluvaatteista tutut rentous ja raikkaus ovat jatkuneet myös korkealaatuisen brändin myöhempiin mallistoihin. Tommy Hilfigerin vaatteista löytyy omansa niin naisille, miehille kuin lapsillekin, asusteita ja kenkiä unohtamatta. Brändin valikoimissa on myös tunnettuja Tommy- ja Tommy Girl -tuoksuja, kelloja ja kodin sisustusta.

Tunnetun jenkkibrändin tyyli on tiivistettynä ”Classic American Cool”. Siinä klassinen amerikkalaistyyli saa modernia ja raikasta kulmaa popkulttuurista. Klassisuuteen yhdistyy amerikkalaisesta yliopistomaailmasta tuttua, huoliteltua preppy-tyyliä sekä särmikästä twistiä moderneilla leikkauksilla ja yksityiskohdilla. Designissa vahvoilla ovat minimalismi, selkeälinjaisuus ja sporttisuus.

Naisille Tommy Hilfigerin parhaimmisto näyttäytyy muun muassa ohuissa neuleissa, logollisissa t-paidoissa, paitapuseroissa ja mekoissa. Suurella logotekstillä viimeistellyt alusvaatteet, sukat sekä korut ovat myös brändin vahvuusaluetta. Miehelle Tommy Hilfigerin tyylin kulmakiviä ovat nuorekkaat kauluspaidat, monikäyttöiset neuleet, pikeepaidat, rugbypaidat sekä chinot.

Ikonisen popkulttuurin ja amerikkalaisen perinnön inspiroiman brändin pyrkimyksenä on rikkoa rajoja ja juhlistaa yksilöllisyyttä. Nuorekkaan brändin tunnusomaiset värit, tummansininen, punainen ja valkoinen, puhuttelevat myös merihenkisen sailor-trendin ystäviä.