Tommy Hilfiger

Tommy Hilfigerin kasvu yhdeksi maailman johtavista lifestyle-brändeistä starttasi vuonna 1985 julkaistusta miesten urheilumallistosta. Urheiluvaatteista tutut rentous ja raikkaus ovat jatkuneet myös korkealaatuisen brändin myöhempiin mallistoihin. Tommy Hilfigerin vaatteista löytyy omansa niin naisille, miehille kuin lapsillekin, asusteita ja kenkiä unohtamatta. Brändin valikoimissa on myös tunnettuja Tommy- ja Tommy Girl -tuoksuja, kelloja ja kodin sisustusta.

Tommy Hilfigerin tyyli on tiivistettynä ”Classic American Cool”. Siinä klassinen amerikkalaistyyli saa modernia ja raikasta kulmaa popkulttuurista. Klassisuuteen yhdistyy amerikkalaisesta yliopistomaailmasta tuttua, huoliteltua preppy-tyyliä sekä särmikästä twistiä moderneilla leikkauksilla ja yksityiskohdilla. Designissa vahvoilla ovat minimalismi, selkeälinjaisuus ja sporttisuus.

Ikonisen popkulttuurin ja amerikkalaisen perinnön inspiroiman brändin pyrkimyksenä on rikkoa rajoja ja juhlistaa yksilöllisyyttä. Nuorekkaan brändin tunnusomaiset värit, tummansininen, punainen ja valkoinen, puhuttelevat myös merihenkisen sailor-tyylin ystäviä.

Tommy Hilfiger -tyylin kulmakivet

Naisille Tommy Hilfigerin parhaimmisto näyttäytyy muun muassa ohuissa neuleissa, logollisissa t-paidoissa, klassisissa paitapuseroissa ja mekoissa. Suurella logotekstillä viimeistellyt alusvaatteet, sukat sekä laukut ovat myös brändin vahvuusaluetta. Miehille Tommy Hilfigerin tyylin kulmakiviä ovat nuorekkaat kauluspaidat, monikäyttöiset neuleet, pikeepaidat, rugbypaidat sekä chinot. Laadukkaat kengät, vyöt sekä laukut ja lompakot viimeistelevät tyyliin.

Tommy Hilfigerin valikoimasta onkin helppo koota toimiva peruspuvusto, jonka osat sopivat saumattomasti yhteen ja takaavat, että kiireisinä arkiaamuina vaatekaapista löytyy aina toimiva ja tyylikäs asu. Yksivärinen tai hillitysti kuvioitu kauluspaita, linjakas bleiseri, hyvin istuvat housut ja klassinen trenssi lunastavat paikkansa sekä miehen että naisen vaatekaapissa ja palvelevat vuodesta toiseen. Uutta ilmettä klassikoista koottuun vaatekaappiin saa tehostevärisillä asusteilla tai kunkin sesongin mallistosta poimituilla uutuuksilla.

Tommy Hilfigerin nimikkomalliston lisäksi brändin valikoimaan kuuluu useampi alamallisto, kuten naisten plus-mallisto Tommy Hilfiger Curve rennon trendikäs Tommy Jeans.

Inspiroidu Tommy Hilfierin tyylistä Stockmannilla:

Aikansa edelläkävijä
Tommy Hilfigerin Jari Karjalaisen opit: vaihda musta tummansiniseen
Tulevaisuuden tapa shoppailla
Uusi Tommy Hilfiger –mallisto tullut myyntiin