Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent on pariisilainen couture-merkki, jonka perusti lahjakas ja taiteellinen Yves Saint-Laurent. Diorilla työskennellyt Yves Saint-Laurent avasi vuonna 1961 omaa nimeään kantavan muotitalonsa, josta tuli nopeasti hyvin suosittu ja Saint-Laurenista yksi maailman tunnetuimmista muotisuunnittelijoista.

Melko pian Yves Saint Laurent alkoi täydentää muotikokoelmiaan tuoksuilla, joista klassikkoaseman saavutti esimerkiksi vuonna 1977 lanseerattu Opium. Tästä alkoi Yves Saint Laurent -kosmetiikan tarina. Kuten herra Saint-Laurent tapasi sanoa: ”Kaunein meikki naisella on hänen intohimonsa, mutta kosmetiikkaa on helpompi ostaa.”

Nykyään Yves Saint Laurentin kosmetiikkavalikoimaan kuuluvat upean värikkäät meikit, innovatiiviset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet sekä ylelliset tuoksut, jotka viestivät merkin arvoja. Yves Saint Laurent on huomiota herättävä, haluttava ja inspiroiva. Muotitalon nuorekas ja särmikäs tyyli on ennen kaikkea rock chic, ja samaa asennetta heijastelevat myös Yves Saint Laurentin kosmetiikkatuotteet.

Upeat Yves Saint Laurent -tuoksut

Monet Yves Saint Laurentin hajuvedet ovat tuoksumaailman klassikkoja, joista lukemattomat naiset ovat löytäneet oman suosikkituoksunsa niin arkeen kuin juhlaan. Esimerkiksi vuonna 2014 lanseeratun Black Opium -tuoksuperheen rock-henkinen särmikkyys vetoaa naisiin, jotka etsivät modernia, rohkeaa ja nuorekasta vaihtoehtoa hempeille kukkaistuoksuille. Muita Yves Saint Laurentin suosikkihajuvesiä ovat muun muassa Mon Paris ja Libre.

Yves Saint Laurentin miesten tuoksuista suosituimpiin kuuluu kaksi tuoksuperhettä: metsäisen raikas L’Homme ja mausteisen tyylikäs La Nuit de L’Homme.

Yves Saint Laurent tuo luksusta ihonhoitoon ja ehostautumiseen

Yves Saint Laurentin kasvojenhoitotuotteet tuovat ripauksen luksusta arkisiin ihonhoitorutiineihin, ja valikoimasta löytyy esimerkiksi ylellisiä seerumeita, tehokkaita puhdistustuotteita ja täyteläisiä kasvovoiteita ja -öljyjä.

Ylellisyyttä arkeen tarjoavat myös Yves Saint Laurentin upeat meikit, jotka vakuuttavat laadukkailla koostumuksillaan, laajalla sävyvalikoimallaan sekä näyttävillä kullanhohtoisilla pakkauksillaan. Yves Saint Laurentin laajan meikkivalikoiman suosikkeja ovat esimerkiksi luonnollisen peittävät meikkivoiteet, volyymia antavat ripsivärit ja intensiivistä sävyä ja kiiltoa tarjoavat huulimeikit.

Yves Saint Laurentin meikeistä klassikkoaseman on saavuttanut muun muassa Touche Éclat -valokynä, joka tuo helposti valoa kasvoille samalla häivyttäen varjot ja väsymyksen merkit. Toinen klassikko on Rouge Pur Couture -huulipuna, josta on saatavilla monta toinen toistaan upeampaa sävyä.