Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Siruin uusi Traveler sarja, joka yksinkertaistaa jalustan nimeämisen, sekä tarjoaa hinta-laatu-suhteeltaan mielenkiintoisia jalustoja.

  Sirui Traveler 5C on hinnaltaan erinomainen, sillä onhan kyseessä hiilikuitujalusta.  Kenelle tämä jalusta sopii: Traveler 5C matkajalusta on mainio perusjalusta kun et tarvitse jalustalta mitään ylimääräisiä hienouksia ja säätöjä. Tämä sopii sinulle, jolla on peilitön järjestelmäkamera, kompakti peilijärkkärisetti tai esimerkiksi superzoom-kamera, ja haluat jalustan mikä kulkee todella helposti mukana.  Jalustan avainominaisuudet:

  Kantavuus 4kg

  Sirui 3T-35 kuulapää TY-C10 pikalevyllä

  Minimi työskentelykorkeus ilman keskiputkea 16cm

  Maksimi työskentelykorkeus keskiputki ylhäällä 138cm

  Hiilikuitujalusta

  Sirui Traveler 5C tripodin jalat koostuvat viidestä osasta ja neljästä kierrettävästä lukosta. Kierrelukot avautuvat ja lukittautuvat nopeasti sillä vain puolen kierroksen pyöräytys riittää. Tällaisten lukkojen käsittely on helppoa myös hanskat kädessä.  Jalat ja keskiputki täyteen mittaan vedettynä maksimikorkeus ulottuu 138 cm korkeuteen, mikä on riittävä moneen kuvaukseen. Keskiputki on mahdollista myös irroittaa kokonaan pois, jolloin minimi työskentelykorkeudeksi saadaan 16cm. Tämä mahdollistaa esimerkiksi makrokuvauksen maanpinnan tasalla tai muuten vain läheltä maan tasoa. Keskiputken pohjassa on hakanen, johon voi kiinnittää esim. repun tukevoittamaan jalustaa.  Jalkojen kulmalukitus säädetään jalan tyvessä olevan jousitetun vivun avulla. Jalat taittuvat kolmeen kulmaan, ja jalkakulman voit säätää jokaiselle jalalle erikseen, jolloin jalustan tasapainottaminen epätasaisemmassakin maastossa on sujuvaa.  Kahdessa jalustan kolmesta jalassa on pehmuste, joka tekee miellyttäväksi jalustan käsittelyn varsinkin alhaisissa lämpötiloissa, tai märillä keleillä.  Jalustapaketin mukana tulevassa 3T-35 -kuulapäässä on yksi lukitusruuvi, jolla hallitaan sekä kuulapään lukitusta, sekä panorointia. Kuulapään panorointitoiminto mitta-asteikolla helpottaa maisemakuvausta.

  Kuulapään mukana tulee Acra-swiss-yhteensopiva TY-C10 pikalevy.  Tekniset tiedot:

  Kantavuus: 4 kg

  Maksimikorkeus keskiputki ylhäällä: 138 cm

  Minimikorkeus: 16 cm

  Kuljetusmitta: 31,5 cm

  Paino: 900g

  Materiaali: Hiilikuitu

  Jalkojen osien määrä: 5

  Jalkojen lukot: 4 kierrelukkoa

  Jalkojen taittuvuus: 22, 35 astetta

  Jalkojen putkien halkaisija: 10-22mm

  Pikakiinnityslevy: TY-C10

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  885167
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Suosituimmat kategoriassa Tripodit

Ale
Online Exclusive
Ale
Online Exclusive
Online Exclusive
Ale
Online Exclusive

Lisää tuotemerkiltä Sirui

Online Exclusive
Online Exclusive
51,90 €
Online Exclusive
Online Exclusive
97,90 €
Online Exclusive
154,90 €
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika