Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Exfoliating Enzyme Mask on uuden sukupolven hellävarainen entsyymikuorinta ja valmistava hoitotuote, joka tekee ihosta tasaisen ja kauniin hehkuvan vain yhdessä minuutissa. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle.
  Kaksi toisiaan täydentävää vaikutusta saavat aikaan välittömän muutoksen iholla tehden ihosta sileän, pehmeän ja silkkisen:

  • Kuorii ja valmistelee: papaiini, 100 % luonnollista alkuperää oleva entsyymi, kuorii ihoa hellävaraisesti ja valmistaa ihoa vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet.
  • Hehkuva ja kuulas iho: keskeisten vaikuttavien ainesosien yhdistelmä puhdistaa ihoa edistäen samalla ihon tasaisuutta ja kirkkautta. Iho on tasaisempi ja säteilevämpi, kauneutta hehkuva.
  • Jauheesta voiteeksi muuttuva koostumus: hienojakoinen jauhe, joka vaahtoutuu täyteläiseksi emulsioksi, kun siihen lisätään vettä. Valmis emulsio on helppo levittää iholle naamioksi.
  Hybridi-hoitotuotteessa yhdistyvät kahden hoitotuotteen vaikutus: kuorinta-aineen tehokkuus ja naamion lempeys. Tuloksena välittömästi uudistuneen näköinen iho.
  Tuoksu on luonnollinen, mieto ja miellyttävä käytössä.Valmistava naamio ennen eri ihonhoitorutiineja. Käytä yksi tai kaksi kertaa viikossa, jotta iho on vastaanottavainen ihonhoitotuotteiden vaikutukselle.
  ENNEN NAAMIOTA: Exfoliating Enzyme Mask ‑naamion jälkeen levitetään ihon tarpeisiin sopiva naamio (kosteuttava, elvyttävä, ravitseva jne.).ENNEN IHONHOITOA: Exfoliating Enzyme Mask ‑naamion jälkeen noudatetaan tavanomaista päivittäistä ihonhoitorutiinia.
  Exfoliating Enzyme Mask -naamio lisää hehkua jo yhdessä minuutissa: hellävarainen kuorinta irrottaa kuolleet ihosolut, supistaa ihohuokosia ja silottaa ihoa. Iho näyttää tasaisemmalta, sileämmältä, kirkkaammalta ja hehkuvalta. Viimeistele haluamallasi hoitotuotteella tai jatka hoitohetkeä toisella Sisleyn naamiolla.

  Pullo on suunniteltu kierrätettäväksi.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Valmistajan tuotenumero
  152435
  Tuotenumero
  159331390
  Ihotyyppi
  Kaikki ihotyypit
  Avainsanat
  entsyyminaamio, sisley naamio
Nouto tavaratalosta
2–7 arkipäivää
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
2–7 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
2–7 arkipäivää
6,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen
Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut