Sisleÿa l'Integral Anti-Age Extra-Riche -voide 50 ml
Sisleÿa l'Integral Anti-Age Extra-Riche -voide 50 ml

Sisley

Sisleÿa l'Integral Anti-Age Extra-Riche -voide 50 ml

455,00 €
9 100,00 €/1l
Myymäläsaatavuus
 • Ikääntymisen merkittävin tekijä on henkilökohtainen elintapa. Päivittäinen stressi, elämän koettelemukset ja monenlainen liikakäyttö häiritsevät solujen biologista elämänkaarta. Tämä käyttäytymismalli on ikääntymisen kolmas ulottuvuus ja se vaikuttaa ikääntymiseen enemmän kuin geneettiset tekijät tai ympäristötekijät.

  Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge torjuu näihin kolmeen ikääntymistyyppiin liittyviä näkyviä vaikutuksia tarjoamalla ihon ikääntymistä torjuvan kokonaisvaltaisen ratkaisun.

  Voide sisältää stimuloivia aktiiviaineita (phytostimuline-kasviuute, rataniauute ja poimulehden lehtiuute), uudistavia ja uudelleenrakentavia aktiiviaineita (ursolihappo, vitamiinit, mineraalit, hivenaineet, aminohapot, soijan peptidiuute, valkosalavan lehtiuute), solujen rytmiin* vaikuttavaa laakeriuutetta, solujen energiaan* vaikuttavaa silkkialbitsiauutetta ja solujen elinikään* vaikuttavaa hiiva- ja soijaproteiiniyhdistettä.

  Ryppyihin, ihon kiinteyteen, heleyteen ja kosteuttamiseen kohdistuvat vaikutukset ovat selkeästi havaittavissa, iho on kaunis ja nuorekkaan näköinen.

  Sisleÿa L’Intégral Extra-Rich sisältää intensiivisesti ravitsevia aktiiviaineita. Täyteläinen koostumus sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

  * In vitro -testi
 • Valmistajan tuotenumero
  150250
  Tuotenumero
  126356807
  Ihotyyppi
  Kuiva iho, Antiage
  Meikkityyppi
  Mineraali
  Tyyppi
  Anti-Age-voide
 • Nouto tavaratalosta
  1–5 arkipäivää
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  9,90 € – 50,00 € tuotteen koosta riippuen
 • Monipuoliset toimitustavat
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen palautus
 • Tuhansia noutopisteitä