Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Zeiss Batis 18mm on automaattitarkenteinen laajakulmaobjektiivi Sonyn järjestelmäkameroille. Objektiivi on täynnä uutta tekniikkaa lähtien nopeasta automaattitarkennuksesta ja objektiivin rungossa on OLED-tekniikalla toteutettu infonäyttö. Batis on yhteensopiva täyden kennokoon runkojen kanssa kuten Sony a7 mutta sopii myös APS-C kennokokoon runkoihin kuten Sony a6500, tällöin objektiivin vastaava polttoväli on noin 28mm.  Zeiss Batis objektiivien näyttö kertoo tarkennusetäisyyden lisäksi mistä terävyysalue alkaa ja mihin se päättyy. Objektiivi laskee terävyystiedot käytössä olevan aukon ja tarkennusmatkan perusteella. Hyvä käyttökohde löytyy maisemakuvauksesta, voit arvioida jo lukujen perusteella onko jokin etuallalla oleva kohde terävä vai pitääkö mahdollisesti syväterävyyttä laajentaa aukkoa pienentämällä tai voiko tarkennusetäisyyttä muuttaa niin että terävyysalue siirtyisi kattamaan kaikki kohteet.  Zeiss 18mm objektiivin optinen rakenne sisältää 11 linssielementtiä 10 ryhmässä. Suunnittelu pohjautuu Distagon-rakenteeseen mutta käytössä on suuri määrä moderneja erikoislaseja. Kelluvalinssinen rakenne mahdollistaa terävän kuvanlaadun koko kuva-alalle kaikilla tarkennusetäisyyksillä. Objektiivissa käytetään tehokkaasti heijastuksia poistavaa Zeiss T* linssien pinnoitetta.  Nopean ja tarkan automaattitarkennuksen lisäksi tarkennuksen hienosäätö onnistuu käsin. Tarkennusrengas on toteutettu sähköisesti mutta käsintarkennuksen tuntuma on erittäin hyvä. Tarkennusrengas on leveä ja pitävällä kumiseoksella päällystetty, renkaan vaimennus ja tuntuma muistuttaa Zeissin käsintarkenteisia objektiiveja.  Koko Batis-sarja on suunniteltu sääsuojatuksi ja kestämään kovemmatkin sääolosuhteet. Ne tukevat kaikkia nykyisten Sony E-sarjan kameroiden ominaisuuksia ja toimintoja. Objektiivin mukana toimitetaan vastavalosuoja.  Tekniset tiedot:  Kiinnitys: Sony FE

  Polttoväli: 18mm (vastaavuus noin 28mm a6xxx-sarjan rungoilla)

  Aukko: F/2.8 (min. f/22

  Rakenne: 11 elementtiä 10 ryhmässä, 10 himminninlehteä

  Lähin tarkennusetäisyys: 25cm

  Kuvakulma: diagonaalinen 99°

  Suurennussuhde: 1:9,5

  Suodienkierre: 77 mm

  Koko: 100mm x 80mm

  Paino: 330g

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  631533
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Muut suositut tuotteet juuri nyt

Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
449,00 €
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika