Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Poikkeuksellisen matala 360 Robot Vacuum Cleaner S10 on tekoälyohjattu ja erittäin tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa. Tilavan puolen litran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on 5,2 desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä jopa 100 neliömetriä lattiapintoja. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen millin tarkalla stereonäöllä. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa kolme tuntia tai 150 neliömetriä yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella tai nappia painamalla.

  • Tekoälyohjattu robottipölynimuri ja moppauslaite samassa.
  • Litteä muotoilu sopii mataliin paikkoihin.
  • Jopa 150 neliömetrin imurointi tai 100 neliömetrin vesipesu kertalatauksella.
  • Poikkeuksellisen tarkka navigointi ja esteiden väistö stereonäöllä.
  • Erittäin voimakas 3 300 Pascalin (Pa) imuteho.
  • Hiljainen 60 desibelin käyntiääni.
  • Helppo hallita älypuhelimella tai nappia painamalla.
  360 Robot Vacuum Cleaner S10 on kätevä siivousapulainen, jossa on tekoälyohjattu stereonäkö. Yksinkertaisimmillaan imuri käynnistyy vain nappia painamalla. Pölynimurin voi myös ajastaa siivoamaan, kun se ei ole muiden tiellä. Imurissa on tilava puolen litran rikkasäiliö.
  Moppauslaitteena se pesee tarvittaessa myös lattiapinnat vedellä 5,2 desilitran vesisäiliön ja moppausliinan avulla. Vesisäiliö riittää jopa 100 neliömetrin pesemiseen. Pesun kosteustason voi itse säätää sopivaksi kolmesta eri vaihtoehdosta.
  Pyöreän kiekon muotoinen 360 Robot Vacuum Cleaner S10 on halkaisijaltaan 350 millimetriä ja todella litteä vain 85 millimetrin korkeudellaan, joten se sopii hyvin ahtaisiin ja todella mataliin paikkoihin.
  360 Robot Vacuum Cleaner S10 poistaa vaivatta kaikenlaisen lian, kuten pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta. Imurissa on erittäin voimakas 3 300 pascalin (Pa) imuteho.
  Imurin runkoon rakennettujen LiDAR-, 3D-laser- ja kosketusanturien avulla imuri osaa kartoittaa ympäristönsä poikkeuksellisen tarkasti ja liikkua itsenäisesti huoneiden ja esteiden mukaan. Tekoälyohjattu robotti-imuri pystyy väistelemään esteitä ilman kosketuksia pieniinkään tavaroihin.
  Robottipölynimuri ei putoa portailta tai muilta reunoilta älykkäiden anturiensa ansiosta. Se osaa myös ylittää enintään 20 millimetrin kynnykset, matot ja muut esteet. Näin imuri siirtyy huoneesta toiseen itsenäisesti.
  Robottipölynimuria voi hallita ja seurata siivouksen aikana älypuhelinsovelluksella. Sillä voi automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Ilmainen sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille.
  Imurin ladattava akku takaa jopa kolmen tunnin tai 150 neliömetrin imuroinnin. Se osaa myös ladata itsensä kesken siivouksen ja jatkaa kesken jäänyttä siivousta. Robottipölynimuri on myös hiljainen 60 desibelin käyntiäänellään.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  162436730
  Materiaali
  metallia ja muovia
  Kokotiedot
  50 x 40 x 12 cm.
  Korkeus
  85 mm
  Halkaisija
  350 mm
  Imuteho
  3 300 PA
  Takuu
  24 kk
  Valmistusmaa
  Kiina
  Väri
  BLACK
  Koko
  50 x 40 x 12 cm
  Valmistajan tuotenumero
  360S10
  Avainsanat
  Robot, S10, robottipölynimuri, moppauslaite, imuri, robotti-imuri, pölynimuri
Nouto tavaratalosta
1–7 arkipäivää
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
1–7 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–7 arkipäivää
7,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen
Pikatoimitus Wolt
2–4 tuntia
Alk. 6,90 €, kun toimitus on saatavilla valittuun osoitteeseen.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika