Construe on moderni, urbaani brändi miehille, joka luottaa modernin ajattomaan tyyliin. Modernin yksinkertainen tyyli syntyy näyttävistä yksityiskohdista, kuten leikkauksista ja laadukkaista materiaaleista.

Malliston vaatteet ovat yksinkertaisia ja linjakkaita, ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niiden jokainen yksityiskohta on huolella harkittu. Mitoitus on tehty skandinaavista miestä ajatellen ja tuotteet ovat istuvia, mutta mahtuvia. Kokovalikoimamme on laaja.

Construe tarjoaa kausittaisen, ajantasaisen kokoelman tyylikkäitä ja moderneja vaatteita niin työhön kuin vapaa-aikaan kaupungissa. Hetken tuoreimmat trendit näkyvät mallistossa, mutta Construe brändin filosofiaan kuuluu tärkeänä osana se, että tuotteet näyttävät ajankohtaisilta myös seuraavalla kaudella. Värimaailmat sopivat jokaisen kauden muotiin, mutta ne perustuvat hillittyyn, tyylikkääseen ja harmoniseen Construe tyyliin. Mallistosta löydät uudet luottotuotteesi sesonki sesongin jälkeen.

Vastuullisuus on meille tärkeää, siksi tuotteemme suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan laadukkaista ja kestävistä luonnonmateriaaleista, kuten luomupuuvillasta ja merinovillasta. Tuotantoketjumme perustuu läpinäkyvyyteen ja kestävään kehitykseen. Construelle on myös myönnetty Design from Finland -merkki, joka edustaa korkealaatuista suomalaista osaamista ja laadukasta suunnittelua.

Tutustu nyt Construe mallistoon ja hanki ajattomat miesten neuleet, kauluspaidat, pikeepaidat ja t-paidat Stockmannilta.