.

Vuonna 2001 kolme yrittäjää Yorkshirestä toivat radikaalin uuden hiusten muotoilulaitteen naisten käsiin eri puolille maailmaa. Ammattilaisten käteen tehdyt muotoilulaiteet saavuttivat nopeasti kultinomaisen maineen maailmanlaajuisesti ja kuukausittainen käynti kampaamossa ei ollut enää ainoa tapa saada hyvä hiuspäivä - se oli nyt mahdollista saada joka päivä.

ghd muotoilulaitteita käyttäessä saattaa ihmetellä että laitteen lämpötilaa ei voi itse säädellä. ghd laboratorioissa tehdyn perinpohjaisen tutkimuksen perusteella tiedemiehet totesivat, että ihanteellinen muotoiluraudan lämpötila tulee olla 185ºC, jotta voidaan luoda pitkään kestäviä, nopeita lookkeja, jotka vaurioittavat hiuksia vähemmän. Jos muotoiluraudan lämpötila on liian kuuma se voi aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita hiuksille ja jos se on liian kylmä, sillä ei saa aikaan kestäviä lopputuloksia. ghd muotoilulaitteet säätelevät lämpötilaa automaattisesti sopeutuen hiustyyppiin ja hiusten muotoilutekniikkaan korkean kaliiperin sensoreiden, lämmitinteknologian ja huippuluokan laadun ansiosta.

Tuotevalikoima sisältää innovatiivisia ja ammattilaisten vaatimukset täyttäviä muotoilurautoja, kihartimia, hiustenkuivaajia, sekä harjoja ja kampoja. Valikoimaa täydentävät hiusten lämpömuotoiluun erityisesti suunnitellut muotoilutuotteet.