.

Stockmann Silk on ylellinen aluskerrasto- ja yöasumallisto naisille, jotka haluavat hemmotella itseään upeilla premium laaduilla ja klassisen ajattomilla tuotteilla. Yövaatemallisto koostuu yöpaidoista, kaksiosaisista yöasuista, aamutakista ja unimaskista sesongeittain vaihtuvissa väreissä ja kuoseissa. Tuotteet myydään kauniissa pakkauksissa, joten ne soveltuvat hyvin myös ylellisiksi lahjoiksi.

Stockmann Silkin ympäri vuoden myynnissä olevassa silkkitrikoisessa aluskerrastossa on neljä osaa –kolme erilaista paita vaihtoehtoa ja leggingsit - klassisissa väreissä, mustassa ja valkoisessa. Syys-ja talvimallistoon kuuluu myös 100%:sta merinovillasta valmistettu ylellisen pehmeä konepestävä aluskerrasto, jossa on pitkähihainen paita ja housut.

Vastuulliset tuotanto-olot, tuotteiden kestävyys ja käyttömukavuus ovat tärkeitä asioita tuotteiden suunnittelussa ja koko toimitusketjussa. Tuotteiden käyttöikä pitenee pesuohjeita noudattamalla ja esimerkiksi villatuotteiden kohdalla, pesemisen sijaan tuuletus on usein hyvä vaihtoehto. Stockmann Silk kuuluu Stockmannin muodin omiin merkkeihin. Omien merkkien tuotteet suunnitellaan Stockmann Design Studiossa. Vuonna 2017 Stockmannin omille merkeille myönnetty Design from Finland –tavaramerkki kertoo laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä suomalaisesta muotoilusta. Stockmannin omien merkkien kestävän kehityksen tuotteet tunnistaa puolestaan vihreästä Sustainable Design –riippulapusta.