.

Yves Saint Laurent on pariisilainen couture-merkki, jonka perusti lahjakas ja taiteellinen Yves Saint Laurent. Hän avasi jo vuonna 1961 omaa nimeään kantavan muotitalonsa, josta tuli nopeasti hyvin suosittu. Myöhemmin hän loi tuoksuja täydentämään muotikokoelmiaan. Tästä alkoi Yves Saint Laurent -kosmetiikan tarina. Kuten herra Saint Laurent tapasi sanoa: ”Kaunein meikki naisella on hänen intohimonsa, mutta kosmetiikkaa on helpompi ostaa.”

Merkin klassikkotuotteisiin kuuluu tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Touche Éclat -valokynä, joka tuo helposti valoa kasvoille samalla häivyttäen varjot ja väsymyksen merkit. Toinen klassikko on Rouge Pur Couture -huulipuna, josta on saatavilla monta toinen toistaan upeampaa sävyä.

Naisten tuoksuissa YSL on luonut kaksi ainutlaatuista tuoksuperhettä: rohkea Black Opium ja naisellinen Mon Paris. Black Opium on moderni ja nuorekas tuoksu, jossa on kahvin vivahteita. Mon Paris on läpikuultavan hohtavilla vivahteilla rikastettu chypre-tuoksu, jonka inspiraationa on intohimoinen rakkaus.

Miesten tuoksuissa on kaksi miehekästä tuoksuperhettä: L’Homme ja La Nuit de L’Homme. L’Homme-tuoksut ovat vetovoimaisia, metsäisiä ja raikkaita. Salaperäisyydellään viettelevät La Nuit de L’Homme -tuoksut ovat mausteisia ja tyylikkäitä.

Yves Saint Laurent edustaa uskaliaisuutta ja vapautta olla oma itsensä. Tämä nuorekas ja särmikäs luksusmerkki on ennen kaikkea rock chic. Upean värikkäät meikit, innovatiiviset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet sekä ylelliset tuoksut viestivät merkin arvoja. Yves Saint Laurent on huomiota herättävä, haluttava ja inspiroiva.