Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Hans J. Wegnerin CH327-ruokapöytä vuodelta 1962 on hyvä esimerkki siitä, kuinka luovuus yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon voi johtaa erilaiseen ja jännittävään muotoiluun. CH327 on massiivipuinen ruokapöytä, jossa on pehmeät reunat ja pyöristetyt jalat, jotka kapenevat lattiaa kohti.Puun syyt seuraavat pöytälevyn pituutta, jota itse tukee 3 erillistä kiskoa. Näiden jokaisen alla, molemmilla puolilla, on sivukisko, joka jatkuu pöydän pituudella. Sivukaiteen ja pöytälevyn välissä on tilaa, joka antaa vaikutelman pöytälevyn kellumisesta.Tukea varten molemmissa päissä on kaksi irrotettavaa jalkaa, jotka on yhdistetty poikkipaareilla. Jalat ja paarit varmistavat pöydän vakauden poikittaissuunnassa, kun taas sivukaiteet tekevät saman pituuden suhteen. Sivukaiteet on liitetty korkeammalle pöydän jaloista ja kapeammaksi niiden välissä, jotta jalkatilaa kasvaisi.CH327 on saatavilla kahdessa eri pituudessa: 190 cm kuudelle hengelle ja 248 cm kahdeksalle hengelle. Molempia pöytiä voidaan jatkaa molemmista päistä 40 cm leveällä jatkolevyllä, jolloin istumapaikat kasvavat 10:een ja 12:een.Tyylikäs CH327 Wegner -pöytä sopii käytettäväksi sekä ruokapöytänä että kokouspöytänä. Sitä voidaan käyttää helposti myös työpöytänä.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  128209774
  Materiaali
  tammea
  Kokotiedot
  190 x 95 cm
  Avainsanat
  pöytä, ruokailupöytä, kokouspöytä, työpöytä, Carl Hansen
Nouto tavaratalosta
Toimitusaika 10-12 viikkoa
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
Toimitusaika 10-12 viikkoa
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
Toimitusaika 10-12 viikkoa
6,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet
Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika