Kodin palvelut

sisustuspalvelut
Sisusta kotisi kauniiksi

Kaunis sisustus luo kodin tunnelman. Sisustaminen voi tuntua ikuisuusprojektilta, joka kehittyy maun ja trendien muuttumisen myötä.

Helsingin keskustan tavaratalon sisustuspalvelusta saat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista suunnitteluapua, olipa kyseessä yksittäisen tuotteen hankkiminen tai yhden huoneen tai vaikkapa koko kodin sisustus. Suunnittelemme toimivan tilan ja päivitämme kodin ilmeen ja tunnelman.

Käymme tapaamisessa läpi toiveesi ja tarpeesi, ja teemme niiden pohjalta sisustussuunnitelman ja ehdotuksen tuotteista. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyvät niin huonekalut, matot, valaisimet kuin tekstiilitkin.

Ilmainen suunnittelupalvelumme on käytössäsi aina, kun teet sisustushankintoja Stockmannilta. Jos suunnitelma ei johda tilaukseen, veloitamme suunnittelusta 80 €.

Varaa aikasi tapaamiseen
Kodin palvelut
sisustuspalvelut
Stockmann-lahjakortilla onnistut aina!
Lahjakortti käy maksuvälineenä Suomen ja Baltian tavaratalojen omilla osastoilla sekä useiden tavarataloissa toimivien kumppaneiden osastoilla. Lahjakorttia voi käyttää myös kaikkiin Stockmannin palveluihin. Lahjakortit löydät tavaratalojen kassoilta tai palvelupisteestä. Lahjakortti on voimassa 24 kk lataamisesta tai edellisestä käyttökerrasta. Tarkat ohjeet lahjakortin käyttöön saat myyjiltämme ja lahjakortin mukana olevasta pahvikotelosta. Lahjakortilla ei voi maksaa verkkokaupassa. Saat lahjakortit kätevästi myös lahjapalvelustamme.
Osta lahjakortti
Kodin palvelut