Kodin palvelut

sisustuspalvelut
Sisustusneuvonta

Sisustusneuvonta on uusin kodin palveluista. Sisustussuunnittelijan avulla voit löytää ratkaisuja ja saada vinkkejä yhteen kotisi sisustushaasteeseen, joka voi liittyä esimerkiksi materiaali- ja kalustevalintoihin, värimaailman päivittämiseen, makuuhuoneen tekstiilien uudistamiseen tai vaikka juhlatilan ja kattauksen tuotteiden valintaan.

Neuvonta sisältää tapaamisen tavaratalossa, ja tämän pohjalta sisustussuunnittelija tekee sähköisen kuvakollaasin sekä listauksen ehdotetuista tuotteista hintatietoineen. Ehdotus toteutetaan Stockmannin tuote- ja tilausvalikoimalla.

Palvelun hinta on 80 €, joka hyvitetään MyStockmann-jäsenille yli 500 euron arvoisesta kertaostoksesta Stockmannin kodin kategorian tuotteista. Hyvitysetu on voimassa 2 kuukautta suunnitelman valmistumisesta.
 

Varaa aika sisustusneuvontaan
Kodin palvelut
sisustuspalvelut
Yhden tilan sisustussuunnittelu

Suunnittele yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa yksi toivomasi tila, joka voi olla esimerkiksi makuuhuone, olohuone tai yhdistetty oleskelu- ja ruokailutila. Palvelu sisältää tarvekartoituksen ja suunnitelman läpikäynnin tavaratalossa.

Yhden tilan sisustussuunnitelma sisältää pohjakuvan 3D-mallinnuksena, kuvakollaasin sekä eritellyn laskelman mitta- ja materiaalitietoineen suunnitelman mukaisesta kokonaisuudesta. Suunnitelma toteutetaan Stockmannin tuote- ja tilausvalikoimalla.

Palvelun hinta on 290 €. MyStockmann-jäsenille palvelun hinta hyvitetään yli 2000 euron arvoisesta kertaostoksesta Stockmannilta suunnitelmaan sisältyvistä tuotteista. Hyvitysetu on voimassa 2 kuukautta suunnitelman valmistumisesta.
 

Varaa aika tarvekartoitukseen
Kodin palvelut
sisustuspalvelut
Useamman tilan sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelijamme auttaa sinua suunnittelemaan useamman tilan tai huoneiston, jonka koko on enintään 80 m2. Palvelu sisältää tarvekartoituksen sekä tarvittavat tapaamiset suunnitelman läpikäyntiin ja muokkaamiseen tavaratalossa.

Usean tilan sisustussuunnitelma sisältää tarvittavat pohjakuvat 3D-mallinnuksena jokaisesta huoneesta. Lisäksi saat kuvakollaasin ja huoneittain eritellyn laskelman mitta- ja materiaalitietoineen suunnitelman mukaisesta kokonaisuudesta. Suunnitelma toteutetaan Stockmannin tuote- ja tilausvalikoimalla.

Palvelun hinta on 590 €. MyStockmann-jäsenille palvelun hinta hyvitetään yli 4000 euron arvoisesta kertaostoksesta Stockmannilta suunnitelmaan sisältyvistä tuotteista. Hyvitysetu on voimassa 2 kuukautta suunnitelman valmistumisesta.
 

Varaa aika tarvekartoitukseen
Kodin palvelut
sisustuspalvelut
Ison asunnon sisustussuunnittelu

Saat sisustussuunnittelijan avun talon, huoneiston, huvilan tai muun erikoiskohteen suunnitteluun. Palvelu sisältää tarvekartoituksen sekä tarvittavat tapaamiset suunnitelman läpikäyntiin ja muokkaamiseen tavaratalossa.

Ison asunnon sisustussuunnitelma sisältää tarvittavat pohjakuvat 3D-mallinnuksena jokaisesta huoneesta. Lisäksi saat kuvakollaasin ja huoneittain eritellyn laskelman mitta- ja materiaalitietoineen suunnitelman mukaisesta kokonaisuudesta. Suunnitelma toteutetaan Stockmannin tuote- ja tilausvalikoimalla.

Palvelun hinta on 990 €. MyStockmann-jäsenille palvelun hinta hyvitetään yli 7000 euron arvoisesta kertaostoksesta Stockmannilla suunnitelmaan sisältyvistä tuotteista. Hyvitysetu on voimassa 2 kuukautta suunnitelman valmistumisesta. 
 

Varaa aika tarvekartoitukseen
kodin palvelut
sisustuspalvelut
Kodinhoidon palvelu Serfino
Serfinon kodinhoito on enemmän kuin siivouspalvelu: Kodinhoitajat tuovat tullessaan tarvittavat siivoustarvikkeet ja hankkivat erityispuhdistusvälineet, mikäli kotisi tai huonekalusi niitä kaipaavat. Vakituinen kodinhoitajasi voi viedä kierrätyspullot ja muut kierrätettävät mennessään. Kodinhoitaja voi halutessasi järjestää erikoispuhdistuksetkin. Remonttimies pääsee paikalle, mikäli kotonasi on jotain korjattavaa. Kodin huollon ammattilaisena hän voi tehdä suunnitelman kotiisi missä ilmastoinnin huollot, porealtaan puhdistukset ja muut hoidettavat asiat on aikataulutettu ja tulevat tehdyksi, kuin itsestään. Serfinon palvelut ovat kaikkea, mitä perheesi ja kotisi tarvitsevat!

Tutustu Serfinon kodinhoidon palveluun ja hyödynnä marras-joulu My Stockmann etu oheisen linkin kautta.
Tutustu palveluun
Kodin palvelut
sisustuspalvelut
Stockmann-lahjakortilla onnistut aina!
Lahjakortti käy maksuvälineenä Suomen ja Baltian tavaratalojen omilla osastoilla sekä useiden tavarataloissa toimivien kumppaneiden osastoilla. Lahjakorttia voi käyttää myös kaikkiin Stockmannin palveluihin. Lahjakortit löydät tavaratalojen kassoilta tai palvelupisteestä. Lahjakortti on voimassa 24 kk lataamisesta tai edellisestä käyttökerrasta. Tarkat ohjeet lahjakortin käyttöön saat myyjiltämme ja lahjakortin mukana olevasta pahvikotelosta. Lahjakortilla ei voi maksaa verkkokaupassa. Saat lahjakortit kätevästi myös lahjapalvelustamme.
Osta lahjakortti
Kodin palvelut