Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
HERMÈS
 • Löydä Terre d’Hermès Eau Givrée – uusi manner, jolla raikkaus ja voima vallitsevat keskenään.Huurrevaippa suojaa maata ja elvyttää sitä uudenlaisella, virkistävällä voimalla, Hermèsin parfymoija Christine Nagel tiivistää.
  Tuoksunuotit:Eau de Parfum Terre d’Hermès Eau Givrée yhdistää setripuun pirteyden katajanmarjan purevaan raikkauteen sekä timut-pippurin vahvuuteen. Käsinkosketeltavan jäätävän henkäyksen tunnelma sulautuu Terre d’Hermès -tuoksulle tyypillisten mineraalien ja metsän sävyjen runsauteen.Jääveistosta muistuttava esine on pitkänomainen ja kirkas. Sen kiillottamaton lasi ja harjattu alumiini tuovat mieleen maata peittävän huurteen, joka peittää maan. Sen pohjassa sijaitseva H-kirjain on hienovarainen viite perinteeseen, josta on kehkeytynyt kulttituote.Eettisyys:Täytettävässä ja kestävässä pullossa yhdistyvät lasi ja alumiini, jotka ovat kaksi täysin kierrätettävää materiaalia. Vastuullinen ratkaisu liittyy kiinteästi kestäväksi suunniteltuun tuotteeseen.
  Hermès-yksityiskohdat:Kädessä Terre d’Hermès Eau Givrée -pullosta erottuu lukuisia yksityiskohtia: yhtiön tunnusmerkillinen satulanasta ja pullon metalliset hartiat, joilla taivaan valo heijastuu. Designer Philippe Mouquet’n suunnittelema pullo on saanut innoituksensa Emile Hermès -museossa säilytettävästä matkapakkauksen pullosta.
  Terre d'Hermès Eau Givrée tutkii uusia alueita, jotka vastaavat raikkaan voimakkaalla tuulahduksella.”Huurteinen vaippa hedelmöittää maan ja elävöittää sen uuteen voimaan”, Christine Nagel, Hermès-parfyymien luova johtaja.Terre d'Hermès Eau Givrée -pullo symbolisoi kahta erilaista vastakohtaa: värähdystä ja voimaa.L'Eau de Parfum -tuoksu yhdistää setripuun pirteyden katajanmarjan purevaan raikkauteen sekä timut-pippurin vahvuuteen.Terre d’Hermès kuvaa ihmisen suhdetta maahan sekä hänen vaatimatonta keskusteluaan luonnon ja vuodenaikojen kanssa.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  157401255
  Tuoksutyyppi
  Eau de Parfum
  Valmistusmaa
  Ranska
  Väri
  NOCOL
  Koko
  50 ml
  Valmistajan tuotenumero
  107522V0
  Avainsanat
  tuoksu, hajuvesi, HERMÈS, parfyymi
Nouto tavaratalosta
1–7 arkipäivää
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
1–7 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–7 arkipäivää
7,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen
Pikatoimitus Wolt
2–4 tuntia
Alk. 6,90 €, kun toimitus on saatavilla valittuun osoitteeseen.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kosmetiikka- ja luontaistuotepakkaukset tulee palauttaa avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan ja palautettavan tuotteen sinetin tulee olla ehjä. Avattua tuotetta ei voi palauttaa.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Kosmetiikka
Hermès Eau de Basilic Pourpre – sukella vehreyteen!
Hermèsin cologne-valikoiman uutuus, Eau de Basilic Pourpre, on raikas ja aromaattinen tuoksu, joka kutsuu sukeltamaan vastustamattoman raikkaaseen tuoksukylpyyn.
Näytä lisää
Lue lisää
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Lue lisää

Kauneuden palvelut

Tule meikattavaksi tai löydä täydelliset tuotteet ammattilaisen avulla.

 • Arki-, juhla- ja häämeikki
 • Kosmetiikkaneuvojan vinkit tuotevalintoihin & meikkausneuvonta
 • Kosmetiikkamerkkien palvelut
Tutustu ja varaa aika