Tunne, joka kestää

MyStockmann-jäsenenä sinua hemmotellaan hieman enemmän.

MyStockmann-ohjelma palkitsee sekä pidemmän ajan asiakkuudesta tasoetujen kautta, että lyhyemmän aikavälin aktiivisuudesta henkilökohtaisten etujen kautta. Kehitämme jatkuvasti ohjelman sisältöä ja parannamme kokonaisvaltaista ostokokemustamme – huomioden erityisesti sinut, MyStockmann-jäsen.

Lue lisää
Nämä edut saat MyStockmann-jäsenenä
Liity heti ja nauti matkastasi jäsenohjelmassamme.
Jäsenyys aina mukanasi
Kuten odottaa sopii, jäsenenä sinua hemmotellaan hieman enemmän. Käytössäsi on MyStockmann-sovellus, joka tarjoaa entistä monipuolisemman MyStockmann-kokemuksen täynnä inspiraatiota, yllättäviä lisäetuja sekä mielenkiintoisia palvelu- ja tapahtumakutsuja. Sovelluksestasi löydät myös tasosi ja sen tarjoamat kaikki edut, sähköisen jäsenkorttisi sekä mahdollisuuden shoppailla Stockmann-verkkokaupassa suoraan kirjautuneena tilillesi. MyStockmann-sovellus on käytössäsi vain jäsenenä. Jos olet käyttänyt MyStockmann-sovellusta aiemmin etkä nyt näe etujasi tai omaa MyStockmann-tasoasi, lataa uusi versio sovelluskaupasta. Ladattuasi sovelluksen kirjaudu sisään nähdäksesi omat asiakastietosi.
Kuukauden MyStockmann-edut
ETUJA JA ELÄMYKSIÄ KUMPPANEILTAMME
MyStockmann-asiakkaana saat valikoituja etuja myös kumppaneiltamme. Iloista aikaa, elämyksiä ja helpotusta elämään.
Liittyminen MyStockmann-jäseneksi on helppoa
MyStockmann-jäseneksi rekisteröityminen kestää vain hetken! Liity nyt ja ala kerätä pisteitä, jotka vievät sinut yhä uusille tasoille ja uusien etujen ääreen.
  1. Liity MyStockmann-jäseneksi vaikka saman tien! Voit rekisteröityä jäseneksi joko MyStockmann-sovelluksessa tai Stockmann.com-verkkokaupassa. Lataa MyStockmann-sovellus sovelluskaupasta, täytä tietosi, tallenna ja pääset nauttimaan eduista heti.
  2. Avaa sovellus, kirjaudu sisään, klikkaa kauppa auki ja lähde ostoksille – pääset heti nauttimaan MyStockmann-eduistasi. Kun olet ostoksilla tavaratalossa, klikkaa kohtaa Skannaa kortti ja näytä QR-koodisi kassan lukulaitteelle. Sovelluksesta löydät myös paljon lisäetuja sekä Stockmannilta että kumppaneiltamme. Tehdessäsi ostoksia kannettavalta tai pöytäkoneelta avaa Stockmann.com ja kirjaudu sisään jäsentunnuksillasi, niin saat edut käyttöösi.
  3. Saat MyStockmann-pisteitä tavarataloissa, verkkokaupassa sekä useilta yhteistyökumppaneiltamme. Jokainen ostoksesi kerryttää lisää pisteitä, jotka avaavat uusia tasoja ja etuja. Yksi euro vastaa yhtä pistettä.
Jäsenyys täynnä etuja
TASOEDUT SILVER
yli 0 pistettä
GOLD
yli 3000 pistettä
PLATINUM
yli 10000 pistettä
Kuukauden MyStockmann-edut      
Etuja kumppaneilta      
Palveluetuja      
Kutsuja tapahtumiin      
Verkkokaupan perustoimitus Ilmainen yli 75 € ostoksista Ilmainen yli 50 € ostoksista Ilmainen
1 tunti ilmaista pysäköintiaikaa ostaessasi vähintään 20 €* (ei Food Market Herkku)      
Verkkokaupan kotiinkuljetus     Ilmainen yli 100 € ostoksista**
MyStockmann Magazine kotiin postitettuna      

* Ei koske mahdollisia palvelumaksuja.
** Ei koske Online Exclusive -tuotteita eikä isokokoisten tilausten (esim. huonekalut) pakollisia kotiinkuljetuksia.

Usein kysyttyä MyStockmann-jäsenyydestä
Olemme uudistaneet MyStockmann-jäsenyyden sinua varten. Jäsenyyden myötä ulottuvillasi on entistäkin kattavampi valikoima etuja, inspiraatiota ja elämyksiä. Katso tästä vastaukset useimmin esitettyihin kysymyksiin MyStockmann-jäsenyydestä.
  1. Pistenäkymä tullaan tuomaan helpommin löydettäväksi. Tässä vaiheessa pistekertymä löytyy seuraavan polun takaa: Katso kaikki (kupongit) -> Sivun yläreunasta löydät Jäsenedut välilehti
  2. Mikäli muistat salasanasi voit kirjautua sisään käyttäen sähköpostiasi ja salasanaasi. Mikäli et muista salasanaasi on helpoin tapa kirjautua sisään ilman salasanaa, hyödyntäen tekstiviestillä tai sähköpostilla lähetettävää vahvistuskoodia.
  3. MyStockmann-sovellus asennetaan oman puhelimen sovelluskaupasta. Suosittelemme että sovellus poistetaan ensin puhelimesta ja tämän jälkeen asennetaan uudelleen sovelluskaupasta. ANDROID-PUHELIMET: 1. Avaa Play Kauppa 2. Etsi MyStockmann-sovellus Play Kaupan hakukenttää käyttäen 3. Klikkaa auki sovelluksen tiedot painamalla MyStockmann-nimeä (ei avaa-nappia) 4. Poista sovellus 5. Kun sovellus on poistettu pääset samasta näkymästä asentamaan sovelluksen uudelleen 6. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään IOS-PUHELIMET (APPLE): 1. Etsi MyStockmann-sovellus puhelimestasi ja paina kuvaketta pitkään 2. Valitse avautuvasta valikosta Poista sovellus 3. Avaa App Store 4. Etsi MyStockmann-sovellus App Storen hakukenttää käyttäen 5. Asenna sovellus ja kirjaudu sisään