Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
Walley-laskulla 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää
 • Owlet hälytinsukka, kätkythälytin 0 - 5 -vuotta Smart Sock Plus mittaa lapsen sykettä ja happitasapainoa ja ilmoittaa, jos mitattu arvo poikkeaa ennalta asetetuista arvoista. Tälläin saat tietää heti, milloin lapsesi tarvitsee sinua! Pakkaus sisältää Smart Sock -sensorin, tukiaseman ja kolme paria sukkia kolmessa koossa. Lataa Owlet App -aplikaatio, joka on yhteensopiva iOS:n ja Androidin kanssa.

  Owlet mittaa vauvan sykkeen ja hapenottokyvyn. Voit tarkkailla tietoja reaaliaikaisesti aplikaation avulla. Se myös tallentaa unitiedot, kuten montako tuntia lapsi on nukkunut ja kuinka usein herännyt, sekä unen laadun ja muita tarpeellisia tietoja. Sensorissa on langaton lataus ja tukiasema, johon sensorin voi asettaa langattomasti. Akku kestää 16h. Saat ladattua akkua 20 minuutissa 8h ja koko akun täyteen 90 minuutissa. Seuraa lastasi, missä tahansa oletkin. Tukiaseman valot (vihreä ja punainen) ja aplikaation tiedot kertovat, milloin lapsesi tarvitsee sinua. Laite mittaa pienestä liikkeestä huolimatta. Kankaiset sukat toimivat 2,3 - 25 kg lapsille. Sukkia on kummallekin jalalle, jotta puolta voi halutessaan vaihdella.

  Huomioithan, että Owlet Smart Sock 3 ei ole lääkinnällinen laite eikä sitä ole tarkoitettu diagnosoimaan tai ehkäisemään mitään sairautta tai terveydentilaa. Käyttäessäsi tuotetta, sinun tulee aina noudattaa lastenlääkärin suosittelemia turvallisen unen käytäntöjä.

  Lisätietoja:

  Ikä: 0 - 5 -vuotta
  Painoraja: 2,3 - 25 kg

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1389879
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Kiinnostaisivatko myös nämä?

Muodin palvelut

Löydä tyylisi jokaiseen päivään – tavarataloissa tai etänä.

 • Monipuoliset pukeutumispalvelut: Apua arjen ja juhlan vaatevalintoihin – etäpalvelu maksutta MyStockmann-asiakkaille
 • Mittavaatepalvelu: Miesten vaatteet mittojen mukaan
 • Ompelupalvelu: Korjaukset uusiin ja vanhoihin vaatteisiisi
Tutustu ja varaa aika