Muodin palvelut

muotipalvelu
Miesten mittavaatteet MyStockmann-jäsenille –20 %

MyStockmann-asiakkaana voit nyt tilata miesten mittavaatteet 20 %:n edulla syyskuun loppuun asti. Varaa aikasi mittamestarille Helsingin keskustan ja Tapiolan tavarataloon.
 


Miesten mittavaatepalvelu on ohittamaton vaihtoehto, kun etsit täydellisesti istuvaa pukua, paitaa tai yhdistelmäasua. Mittojen mukaan tehty vaate istuu oikein, näyttää hyvältä ja tuntuu mukavalta päällä. Muodin asiantuntijamme auttavat sinua loistamaan omana tyylikkäänä itsenäsi niin juhla- kuin työtilaisuuksissakin. Inspiroi ainutlaatuisella tyylilläsi!

Tarjoamme Helsingin keskustan ja Tapiolan tavarataloissa asiantuntevaa mittavaatepalvelua jokaisen miehen tyyliin. Tapiolassa valikoimaamme sisältyy Turon ja Oscar Jacobsonin mittamuutospuvut sekä Stenströmsin mittapaidat. Helsingin valikoimaan kuuluu lisäksi Zegnan huippulaadukkaat mittapuvut, housut, paidat, irtotakit ja ulsterit.

Tilauksen tekemiseen varaamme puolentoista tunnin ensitapaamisajan. Käymme yhdessä läpi tarpeesi ja mieltymyksesi sekä otamme tarvittavat mitat ja valitsemme sopivan mallin ja vaatevalmistajan. Kun tilauksesi on valmiina, varaamme tunnin ajan sinulle sopivana ajankohtana sovitusta ja noutoa varten. Mittavaatteiden toimitusaika tilauksesta on noin 5-8 viikkoa.

Varaa aika Mittavaatepalveluun tästä
Muotipalvelu
muotipalvelu
Uutta! Jalkineiden suojakäsittelypalvelu

Suojaa uudet ja käytetyt kenkäsi ja pidennä niiden käyttöikää. Täydellisen suojakäsittelyn kengillesi tarjoava Imbox-jalkinekäsittely on nyt saatavana Helsingin keskustan ja Tampereen tavarataloista. Imbox-käsittely suojaa lian ja veden lisäksi värien haalistumiselta, suolalta, hieltä ja tahroilta. Käsittely vie aikaasi vain noin 45 sekuntia ja kestää jopa 6–8 viikkoa, jonka jälkeen suosittelemme uusintakäsittelyä.

Suojakäsittely sopii lähes kaikenlaisille kengille, myös sandaaleille, ei kuitenkaan kumisaappaille tai -kengille eikä täysin kiiltonahasta valmistetuille kengille. Tuothan käytetyt kenkäsi käsittelyyn perussiistissä kunnossa, niin saat palvelusta parhaan lopputuloksen.

Palvelu on ympäristöystävällinen ja allergiasertifioitu. Palvelun hinta on 5,90 € – tervetuloa!

Helsingin keskusta, miesten jalkineet, 4. krs
Tampere, naisten jalkineet, 1. krs

 

Muotipalvelu
muotipalvelu
Päivitämme mittavaatteesi ajan tasalle

Mittavaate on arvokas ja laadukas hankinta, jonka käyttöikää voidaan tarvittaessa helposti pidentää. Jos vanha mittavaatteesi on jäänyt pieneksi tai isoksi, se kannattaa tuoda asiantuntijamme arvioitavaksi ompelumuokkausta varten. Mittamestarimme arvioi maksutta, minkälaisia muokkaustarpeita vaatteellasi on ja miten ne voidaan toteuttaa. Voit päättää ompelumuokkausten teettämisestä arvioinnin jälkeen.

Mittavaatetta voi yleensä muokata yhden koon verran ylös- tai alaspäin. Tuothan vaatteesi arviokäynnille pestynä viimeisimmän käyttökerran jälkeen. 
 

Varaa aika Ompelupalveluun tästä
Muotipalvelu
muotipalvelu
Naisten alusvaatepalvelu

Korosta parhaita puoliasi hyvin istuvilla, kauniilla alusvaatteilla!

Alusvaatteiden täydellinen istuvuus vaikuttaa positiivisesti koko ulkoiseen olemukseesi – ikään ja kokoon katsomatta. Asiantuntevat myyjämme auttavat selvittämään oikean kokosi ja löytävät laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydellisesti istuvat, kauniit alusasut.

Palvelu sisältää toiveidesi mukaan myös aluspaidat, alushameet ja uima-asut sekä bikinit. Meiltä saat ammattitaitoiset vinkit myös ensiliiveihin ja hääalusvaatteisiin.

Haluatko opastusta erityisliivien käyttöön? Valikoimistamme löytyvät proteesiliivit, urheiluliivit ja muotoilevat alusvaatteet. Olemme käytettävissäsi myös, jos tarvitset apua ja vinkkejä liivien käyttöön rintaimplanttien kanssa tai leikkauksen jälkeen.

Unohda kiire ja stressaava hakeminen ja tule palveltavaksi tunnin mittaiseen, henkilökohtaiseen tapaamiseen alusvaateasiantuntijamme kanssa. Keskitymme sinuun ja palvelemme yksityisesti ja kiireettömästi.

Palvelun hinta on 30 euroa ja se on saatavana Helsingin keskustan tavaratalosta.

Varaa aika Alusvaate-palveluun tästä
Muotipalvelu
muotipalvelu
Laaja pukeutumispalvelu – nyt myös omilla lempivaatteillasi

Aloitamme tutustumisen sinuun ja pukeutumistarpeisiisi puolen tunnin kartoituskäynnillä. Tapaamisessa varaamme sinulle sovitusta varten uuden ajan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Autamme löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja poimimme tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin valmiiksi sovitettavaksi muotineuvojien tiloihin.

UUTTA! PUKEUTUMISPALVELU LEMPIVAATTEILLASI

Löytyykö vaatekaapistasi suosikkivaatteita, joiden ympärille haluaisit uusia pukeutumisideoita muodin ammattilaiselta? Tule tavaratalon pukeutumispalveluun lempivaatteesi kanssa, niin ideoimme ja toteutamme kanssasi juuri sinun tyyliisi sopivat asukokonaisuudet.

Pukeutumispalvelun hinta on 50 €.

Varaa aika Laajaan pukeutumispalveluun tästä
Muotipalvelu
muotipalvelu
Mittapaitapalvelu

Nyt voit tilata laadukkaan Stenströms-mittapaidan tarkalleen sinun mittojesi mukaisesti valmistettuna Helsingin keskustan, Tapiolan tai Tampereen tavaratalojen mittavaatepalvelusta.

– Varaa aika tapaamiseen, jonka yhteydessä otamme mittasi ja valitsemme paidan yksityiskohdat.
– Paidan toimitusaika on noin 5 viikkoa. Henkilökuntamme kertoo sinulle tarkemman noutoajankohdan.

Tilatessasi mittavaatepaidan voit valita paitakankaan, kaulusmallin, mansetit ja koristeyksityiskohdat.  Mittapaidan hintaan sisältyy brodeerattu nimikointi.

Varaa aika Mittapaitapalveluun tästä
Muotipalvelu
muotipalvelu
Ompelupalvelu
Jos asuvalinnat kaipaavat pientä muokkausta istuakseen täydellisesti, voit teettää muutokset helposti Ompelupalvelussamme.
Lue lisää ompelupalvelusta
Muotipalvelu
muotipalvelu
Muodin ammattilaisemme
Koulutetut asiantuntijamme löytävät juuri sinulle sopivat tuotteet jokaisessa tavaratalossa. Tutustu meihin tästä ja varaa oma aikasi. Tervetuloa palveltavaksi!
Tutustu muodin ammattilaisiimme
Muotipalvelu