Muodin palvelut

muotipalvelu
Mittavaatepalvelu - Täydellisesti istuvaa tyyliä

Mittavaatepalvelu taipuu moneen! Miesten mittavaatepalvelu on ohittamaton vaihtoehto, kun etsit täydellisesti istuvaa pukua, paitaa tai yhdistelmäasua. Mittojen mukaan tehty vaate istuu oikein, näyttää hyvältä ja tuntuu mukavalta päällä. Inspiroi ainutlaatuisella tyylilläsi! Tarjoamme Helsingin keskustan tavaratalossa asiantuntevaa mittavaatepalvelua jokaisen miehen tyyliin. Harjaantuneet asiantuntijamme auttavat sinua loistamaan omana tyylikkäänä itsenäsi niin juhla- kuin työtilaisuuksissakin.

Puvun lisäksi voit teettää palvelussamme myös esimerkiksi housut, paidan, irtotakin tai ulsterin.

Uutena asiakkaana ensitapaamisesi kestää noin tunnin. Käymme yhdessä läpi tarpeesi ja mieltymyksesi sekä otamme tarvittavat mitat ja valitsemme sopivan mallin ja vaatevalmistajan. Kun tilauksesi on valmiina, varaamme noin puolen tunnin ajan sinulle sopivana ajankohtana sovitusta ja noutoa varten.

Varaa aika Mittavaatepalveluun tästä
Muotipalvelu
muotipalvelu
Laaja pukeutumis-palvelu

Aloitamme tutustumisen sinuun ja pukeutumistarpeisiisi puolen tunnin kartoituskäynnillä. Tapaamisessa varaamme sinulle sovitusta varten uuden ajan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Autamme löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja poimimme tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin valmiiksi sovitettavaksi muotineuvojien tiloihin.

Hinta: 50 €

Varaa aika Laajaan pukeutumispalveluun tästä
Muotipalvelu
muotipalvelu
Ompelupalvelu
Jos asuvalinnat kaipaavat pientä muokkausta istuakseen täydellisesti, voit teettää muutokset helposti Ompelupalvelussamme.
Lue lisää ompelupalvelusta
Muotipalvelu
muotipalvelu
Muodin ammattilaisemme
Koulutetut asiantuntijamme löytävät juuri sinulle sopivat tuotteet jokaisessa tavaratalossa. Tutustu meihin tästä ja varaa oma aikasi. Tervetuloa palveltavaksi!
Tutustu muodin ammattilaisiimme
Muotipalvelu
muotipalvelu
Muodin etäpalvelu

Uusimmassa palvelussamme asiantuntijamme auttaa sinua businesspukeutumiseen, vapaa-aikaan tai juhla-asuihin liittyvissä asioissa. Muotineuvojamme kerää tarvitsemasi tuotteet, esittelee ne sinulle etänä ja toimittaa tuotteet haluamallasi tavalla.

HINNASTO

MyStockmann-asiakkaat: 0 € | Normaalihinta: 10 €

Varaa aika Muodin etäpalveluun tästä
Muotipalvelu
muotipalvelu
Tyylipäivitys tunnissa

Perhejuhlat tai tärkeä illanvietto tulossa ja tarvitset pikaisen avun vaateostoksiin? Käytä silloin Tyylipäivitys tunnissa -palveluamme! Varaa aika muodin asiantuntijallemme, jonka kanssa pääsette saman tien ostoskierrokselle.

Hinta: 30 €

Varaa aika Tyylipäivitys tunnissa -palveluun tästä
Muotipalvelu