Dermalogica
Dermalogica on ihonhoidon ammattilaisten ykkösvalinta maailmanlaajuisesti. Tehokkailla tuotteilla saavutat todellisia tuloksia. Me Dermalogicalla emme vain peitä ongelmaa, me hoidamme sitä.
Lue lisää

Dermalogica

Suosikkituotteet
Katso koko valikoima

Dermalogica

Dermalogica on tarjonnut ammattitason ihohoitoa vuodesta 1986 lähtien ja on ihohoidon ammattilaisten ykkösvalinta maailmanlaajuisesti. Dermalogica on ihoterapeutin perustama, joten kaikki tuotteet on kehitetty ihon terveys etusijalla. Tehokkailla tuotteilla saavutat todellisia tuloksia. Ne edistävät ihon luonnollista toimintaa, eivätkä sisällä ihoa tukkivia tai yleisesti ärsyttäviä ainesosia, kuten keinotekoisia värejä tai tuoksuja, mineraaliöljyä, lanoliinia tai S.D. alkoholia. Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja gluteenittomia, eivätkä ne sisällä mikromuoveja. Pakkauksissa käytetty paperi ja kartonki ovat FSC-sertifioituja.

Dermalogica-valikoimasta löydät muun muassa pH-tasapainotetut puhdistukset, suositut mikrokuorinnat, edistykselliset seerumit ja hyvin imeytyvät kosteusvoiteet. Valikoimaan kuuluu myös tehokkaat silmänympärysvoiteet ja ihonhoitorutiinia täydentävät naamiot. Tuotteita löytyy kaikkiin ihon huolenaiheisiin, oli kyseessä sitten aikuisiän näpyt, pintakuivuus, herkkyys tai ihon ikääntyminen. Dermalogica on myös kehittänyt nuorelle iholle oman Clear Start -tuotelinjan. Clear Start -tuotteet auttavat tasapainottamaan nuorta ihoa, eivätkä ne sisällä näppyjä ruokkivia ainesosia.