Dior

Dior

Kun Christian Dior loi muotitalonsa vuonna 1946, hänellä oli visio uudesta naisellisuudesta, täydellisestä naisellisuudesta, josta ei puuttuisi mitään. Nykyään Dior on yksi maailman tunnetuimmista muotia ja tuoksuja valmistavista merkeistä – ja hyvästä syystä. Tänä päivänä Diorin laaja valikoima ulottuu vaatteista asusteisiin ja tuoksuista huulipuniin, aina asiantuntevaan ihonhoitoon asti.

Christian Dior syntyi Granvillen kylässä Ranskassa vuonna 1905, mutta muutti jo nuorena eläväiseen Pariisiin. Dior kiinnostui varhain taiteesta, ja vuonna 1946 hän perusti oman yrityksensä varakkaan liikemiehen Marcel Boussacin avustuksella. Dior-merkkiä pidetään usein haute couturen, eli mittatilaustyönä valmistetun huippumuodin uranuurtajana.

Dior-tuoksut – klassikoita ja kiehtovia uutuuksia naisille ja miehille

Ensimmäisen Dior-hajuvetensä Christian Dior julkaisi vuonna 1947. Tämä hajuvesi oli Miss Dior ja nimetty Christianin siskon Catherine Diorin mukaan. Huippusuosioon nouseen Miss Dior -hajuveden jälkeen Diorin tuoksut ja muut ylelliset tuotteet ovat tulleet tunnetuksi ympäri maailmaa.

Stockmannilta löydät laajan valikoiman miesten ja naisten Dior-tuoksuja aina tuoksumaailman tunnetuimmista klassikoista kiehtoviin uutuuksiin. Diorin ikonisimpia naisten hajuvesiä ovat muun muassa vuonna 1985 lanseerattu, itämaisen aistillinen Poison, naisellisen elegantti Jádore ja jo vuonna 1956 lanseerattu, kielon tuoksullaan hurmaava Diorissimo.

Diorin ylellisten hajuvesien joukossa on mukana tietysti myös alkuperäisen Miss Dior -hajuveden nimeä kantavia tuoksuja. Esimerkiksi Miss Dior Blooming Bouquet Edt -tuoksussa löytyy vivahteina helmeilevää bergamottia, Damascena-ruusua, pionia sekä valkoista myskiä.

Miesten puolella Dior-tuoksujen klassikoihin kuuluu muun muassa Sauvage-tuoksu, jonka tunnistaa sen rohkeasta ja maskuliinisesta jälkituoksusta, jossa korostuu bergamotti. Diorin Sauvage-tuoksun lähtökohtana on voimakasta ja puhdasta maskuliinisuutta edustava mies, jonka tyyli on aina ajaton ja tyylikäs. Mikä parasta, miesten Sauvage Edt -tuoksu on saatavilla kätevänä uudelleentäytettävänä versiona, joka tarjoaa vastuullisemman tavan tuoksua hyvältä.

Diorin muita upeita miesten tuoksuja ovat esimerkiksi sitruksinen ja myskinen Dior Homme Cologne sekä Fahrenheit cologne -tuoksu, jossa on mukana mandariinin, orvokin ja muskottipähkinän vivahteita.

Diorin ihonhoitotuotteet ammentavat voimansa kukkien tehoaineista

Tuoksujen lisäksi Dior tarjoaa monipuolisesti muutakin upeaa kosmetiikkaa ihonhoidosta meikkaamiseen. Christian Diorin intohimo kukkia kohtaan elää edelleen niin Diorin tuoksuissa kuin ihonhoitotuotteissakin, joiden ainutlaatuiset koostumukset hellivät ihoa hellävaraisesti ja luontoa kunnioittaen.

Diorin omissa puutarhoissa luomuviljellyistä kukista saadaan huipputeknisten uuttamismenetelmien avulla luotua ainutlaatuisia ainesosia, jotka vangitsevat kukkien loputtoman elämänvoiman.

Kasvojenhoitoon Diorin valikoimasta löytyy muun muassa ylellisiä seerumeita ja tehohoitoja sekä kasvovoiteita ja -öljyjä, kuten Prestige-sarjan hoitovoiteet, joiden sisältämä Rose de Granville -nektari saa ihon tuntumaan pehmeältä kuin ruusun terälehti. Diorin tehokkaat puhdistusaineet puolestaan tekevät arkipäiväisestä meikinpoistosta ihanan hemmotteluhetken.

Diorin valikoimaan kuuluvat myös korkealaatuiset aurinkotuotteet sekä miesten kosmetiikkatuotteet.

Dior-meikeissä hehkuvat muodin värit

Ei pidä myöskään unohtaa Diorin täyteläisiä ja rikkaita värejä sisältävää meikkivalikoimaa, jossa näkyy muotitalon intohimo kauneutta ja eleganssia kohtaan. Diorin meikkivalikoiman suosikkituotteita ovat muun muassa virheettömän ja luonnollisen lopputuloksen luovat meikkivoiteet, intensiivisen katseen luovat ripsivärit sekä laajalla värivalikoimallaan hurmaavat huulipunat ja huulikiillot.

Meikkipussin klassikkotuotteiden lisäksi Diorin meikkivalikoiman helmiä ovat erilaiset sesonkimeikit, joiden uniikit, ajankohtaiset värit saavat inspiraationsa muodin maailmasta.

Dior-tuoksut, -meikit ja -ihonhoitotuotteet Stockmannilta

Ranskalaisen Christian Diorin perustama Dior-brändi on jo vuosikymmenien ajan ollut edelläkävijä muodissa sekä upeissa miesten ja naisten tuoksuissa. Tutustu ylellisiin Dior-kosmetiikkatuotteisiin Stockmannin tavarataloissa tai verkkokaupassa ja tilaa Dior-tuotteet kätevästi kotiin.

Inspiroidu Diorin maailmasta Stockmannilla:

Dior Expertise