Dyson

Vuonna 1991 perustettu Dyson on englantilainen teknologiayritys, jonka tarina sai alkunsa James Dysonin uskomattomasta innovaatiosta: pölypussittomasta imurista.

Sittemmin Dyson on jatkanut aktiivista kehitystyötään ilmavirtausteknologian parissa ja lisännyt valikoimaansa muun muassa huipputehokkaat ja hiljaiset tuulettimet sekä älykkäät Supersonic-hiustenkuivaajat.

Tuotteesta riippumatta Dysonin ajatuksena on luoda tuotteita, jotka ovat toimivia, käyttävät raaka-aineita mahdollisimman säästeliäästi ja kestävät pitkää käyttöä.

Puhdas ja raikas koti Dyson-imurien ja -tuulettimien avulla

Dysonin suosituimpia tuotteita ovat edelleen pölypussittomat pölynimurit, joiden toiminallinen design ja edistyksellinen teknologia on kehitetty helpottamaan kodin siivousta. Esimerkiksi Dysonin johdottoman varsi-imurin voi pitää omassa telineessään käyttövalmiina, jolloin sillä sujuu helposti arjen pikasiivous tai yllättävien sotkujen puhdistaminen.

Dysonin valikoimaan kuuluvat myös erilaiset sisäilmalaitteet, kuten ilmanpuhdistimet, ilmankostuttimet, lämmittimet ja tuulettimet. Dyson-tuulettimien tehokas ilmavirta viilentää ihanasti kesäkuumalla ja varmistaa esimerkiksi makuuhuoneeseen sijoitettuna paremmat unet myös helteisinä öinä. Air Multiplier™ -teknologian ansiosta Dyson-tuulettimet ovat tehokkaita, mutta jopa 75 % hiljaisempia, joten ne eivät häiritse yöunia.

Dysonin valikoimassa on niin lattia- kuin pöytämallisia tuulettimia sekä ilmanpuhdistimella varustettuja tuulettimia, jotka sekä viilentävät että vangitsevat ilmasta epäpuhtauksia tehden sisäilmasta miellyttävän raikkaan.

Dyson-hiustenhoitolaitteet vievät muotoilun uudelle tasolle

Dyson on vienyt myös hiustenmuotoilun uudelle tasolle kehittämällä uraauurtavia, ammattilaistenkin arvostamia hiustenhoitolaitteita, joilla hiusten muotoilu sujuu tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Esimerkiksi supersuosittu Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja kuivaa hiukset nopeasti tehokkaan ilmavirran avulla, ilman hiuksia vahingoittavaa liiallista kuumuutta. Kuivaimeen liitettävien Smothing-, Diffuser- ja Styling Concentrator -lisäosien avulla saa helposti korostettua luontaista hiustyyppiään, oli se sitten suora ja sileä, kevyesti taipuisa tai pehmeästi kihartuva.

Hiusten muotoiluun Dysonin valikoimasta löytyy myös muun muassa näppärä johdoton Corrale™-suoristusrauta sekä monipuolinen Dyson Airwrap™ -muotoilulaite, joka kihartaa hiukset ja tekee laineita ilman polttavia lämpötiloja.