Meikki- ja ihonhoitopalvelut
Tervetuloa Estée Lauder -pisteelle selvittämään oman ihosi tarpeet sekä löytämään juuri sinulle sopivat ihonhoito- ja meikkituotteet Beauty Services -palveluidemme avulla. Palvelut ovat veloituksettomia ja kestoltaan 5-30 minuuttia. Autamme löytämään esimerkiksi meikkivoiteista oikean sävyn ja toivomasi lopputuloksen, sekä ihosi tarpeisiin räätälöidyn ihonhoitorutiinin -unohtamatta ammattilaisen vinkkejä tuotteiden käyttöön. Toteutamme myös yksilöllisiä meikkauspalveluita ajanvarauksella, meikkipalvelut veloitetaan Estée Lauder -tuoteostoilla. Tutustu palveluihin oman tavaratalosi Estée Lauder -pisteellä!
Tavaratalot ja aukioloajat
Kosmetiikka

Estée Lauder

Estée Lauder on yksi kaikkien aikojen ikonisimmista kauneudenhoitomerkeistä. Vahvasti visioonsa ja unelmaansa luottanut Estée Lauder perusti merkin vuonna 1946 New Yorkissa. Hänen perintönsä elää tänäkin päivänä Estée Lauderin laajassa valikoimassa, joka pitää sisällään niin laadukkaita ihonhoitotuotteita, meikkejä kuin tuoksujakin.

Estée Lauder on yöihonhoidon asiantuntija, joka tunnetaan etenkin palkitusta Advanced Night Repair -seerumista.

Estée Lauderin Double Wear Stay-In-Place -meikkivoide on puolestaan yksi maailman suosituimmista meikkivoiteista, jolla luot täydellisen peittävän, mutta luonnollisen meikkipohjan.

Nämä ja muut upeat Estée Lauder -tuotteet löydät Stockmannin verkkokaupasta. Tutustu tähän laadukkaiden ihonhoitotuotteiden sekä kosmetiikan asiantuntijaan ja tilaa tuotteet kätevästi netistä. Valikoimastamme löydät lukuisia Estée Lauder -merkin ihonhoitotuotteita, meikkejä sekä tuoksuja, joiden tehoon luottavat lukemattomat naiset ympäri maailmaa.

Estée Lauder – ihonhoidon ikoni

Estée Lauderin nimeä kantavan merkin tarina alkoi vuonna 1946 Yhdysvalloissa New Yorkin kaupungissa. Tuolloin Estée ja hänen miehensä Joseph aloittivat kosmetiikan valmistamisen ainoastaan neljän tuotteen valikoimalla. Kuitenkin jo kahta vuotta myöhemmin heillä oli oma myymälä New Yorkin Manhattanilla. Merkin suosio kasvoi pian, ja vuonna 1960 he laajensivat toimintaansa Lontooseen.

Nykyään Estée Lauder on maailmanlaajuisesti tunnettu kauneuden- ja ihonhoidon merkki, joka on kasvanut Estéen ja hänen miehensä pienestä myymälästä kymmenien tuhansien työntekijöiden brändiksi.

Estée Lauder -brändi pitää päämajaansa vielä tänäkin päivänä New Yorkissa, kaupungissa, josta koko brändin tarina sai alkunsa 40-luvulla.

Estée Lauder -brändin tavoitteena on perustajansa Estée Lauderin inspiroimana edustaa naisia ympäri maailman, ketä tahansa he ovatkaan.

Kaunis iho iästä riippumatta Estée Lauder -tuotteilla

Estée Lauderin suosituimpiin ihonhoitotuotteisiin kuuluvat muun muassa merkin laadukkaat yövoiteet sekä seerumit ja tehohoidot.

Esimerkiksi Advanced Night Repair -tuotesarjan vallankumouksellinen koostumus ja ainesosat vaikuttavat yöunien aikana syvällä ihossa ja vähentävät ikääntymisen merkkejä. Levitä Advanced Night Repair -seerumia iholle illalla ennen nukkumaanmenoa, jotta saat tasaisemman, nuoremman ja hehkuvan ihon. Tuote tukee ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja sen sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti jopa 72 tunnin ajan.

Myös yöksi iholle levitettävät NightWear-tuotteet sekä niiden sisältämät antioksidantit rauhoittavat ja pehmentävät ihoa sekä ylläpitävät ihon kosteustasapainoa läpi yön.

Estée Lauderin päivävoidevalikoiman suosikkeja puolestaan ovat DayWear SPF 15 -tuotteet, jotka tarjoavat ihollesi pitkäkestoista kosteutusta tehden ihosta raikkaan, sileän ja terveen hehkuvan.

Ylellisten kasvovoiteiden, tehokkaiden puhdistustuotteiden sekä muiden ihoasi hellivien tuotteiden lisäksi Estée Lauder tarjoaa monipuolisesti meikkejä, kuten huulipunia, meikkivoiteita, pohjustustuotteita, ripsivärejä ja paljon muuta.

Meikit ja tuoksut täydentävät Estée Lauderin valikoiman

Suosituimpiin meikkeihin kuuluu esimerkiksi Estée Lauderin klassikkomeikkivoide, Double Wear Stay-in-place Makeup. Tämä kevyt ja pitkäkestoinen meikkivoide kestää läpi päivän, tasoittaa ihon sävyä ja antaa loistavan peittävän vaikutuksen. Tuote on öljytön, hikoilua ja vettä kestävä, joten se kestää vaativissakin olosuhteissa.

Estée Lauderin valikoimaan kuuluvat laadukkaiden ihonhoitotuotteiden sekä meikkien lisäksi upeat tuoksut, kuten romanttisen kukkainen Beautiful Magnolia EdP.

Tutustu suosituimpiin Estée Lauder -tuotteisiin Stockmannin tavarataloissa sekä verkkokaupassa ja tilaa tämän maailmankuulun brändin kosmetiikkaa kätevästi netistä.

Inspiroidu Estée Lauderin ihonhoitorutiineista Stockmannilla:

Korosta ihosi luonnollista hehkua Estée Lauder -tuotteilla
Paras on nyt entistäkin parempi – uusi Estée Lauder Advanced Night Repair -seerumi