Jo Malone London
Viehtymys tarinoihin ja perinteitä hienoisella twistillä arvostaen Jo Malone London on olemukseltaan vilpittömän englantilainen ilahduttaen odottamattomalla tavalla. Ajattomat tuoksut ovat luotuja täyttämään toiveesi. Erityislaatuinen ote tuoksuihin mahdollistaa niiden käytön yksinään tai kerrostaen eri tuoksuja yhteen luodaksesi personoidun tuoksuelämyksen. Jo Malone London haluaa innostaa anteliaisuuteen arvostaen ja juhlistaen rakkauden osoitusta tuoksulahjoilla. On tarkoituksena sitten kertoa kiitollisuudesta tai jostain muusta vielä suuremmasta, lahja ikonisessa kermanvaaleassa laatikossa mustalla nauhalla jää kiistatta aina muistoihin.
Lue lisää

Jo Malone London

Brittiläinen tuoksutalo Jo Malone London tunnetaan eleganteista tuoksuistaan, ylellisistä kynttilöistään ja hemmottelevista kylpy- ja kehonhoitotuotteista.

Jo Malone London juhlistaa brittityyliä odottamattomilla tuoksuilla ja elegantilla lahjojen antamisen taidolla.

Uraa uurtavan Lime Basil & Mandarinin julkaisusta lähtien Jo Malone London on pysynyt parfyyminvalmistuksen etulinjassa odottamattomia ainesosia käyttämällä.

Kaikki Jo Malone London -tuoksuluomukset kunnioittavat hienostunutta yksinkertaisuutta. Fragrance Combining™ -filosofia tarkoittaa, että jokaista tuoksua voi käyttää sellaisenaan tai kerrosteltuna muiden kanssa, joka antaa sinulle vapauden olla leikkisä ja luoda itsellesi jotain ainutkertaista.