Päivitä koko

kauneusrutiini

Lancome

Lancôme on ranskalainen kosmetiikkamerkki, joka on edustanut kauneutta ja glamouria jo yli 80 vuoden ajan.

Lancôme syntyi vuonna 1935, kun Armand Petitjean halusi levittää ranskalaisen eleganssin sanomaa kaikkialle maailmaan ja perusti luksuskosmetiikkamerkin, jonka hän nimesi Le Château de Lancosme -linnan mukaan. Armand Petitjeanin huomion oli vanginnut etenkin linnan piha, jonka upeista ruusuista hän ei saanut katsettaan irti. Petitjeanille ruusut kuvastivat perinteistä ranskalaista kauneutta, eleganssia ja tyylikkyyttä, ja tänä päivänäkin ruusu on yksi Lancôme-tuotteiden tärkeimmistä raaka-aineista.

Lancôme yhdistää perinteet innovatiiviseen tuotekehitykseen

Nykyään Lancôme on yksi maailman johtavista luksuskosmetiikkamerkeistä. Tieteellisesti todistettujen tulosten ja ajattoman tyylin lisäksi Lancômelle on tärkeää olla johtava meikin ja ihonhoidon uudistaja, minkä takia merkki panostaa merkittävästi tuotekehitykseen luoden uusia innovatiivisia ja yksilöllisiä tuotteita.

Lancômen tuotekehityksen huippua edustaa esimerkiksi Visionnaire-ihonhoitolinja, joka tasoittaa ihon pintaa, supistaa ihohuokosia ja auttaa korjaamaan ryppyjä. Klassikon aseman on saavuttanut myös uraauurtava Advanced Génifique -seerumi, joka aktivoi ihon nuorekkuutta, vahvistaa ja kosteuttaa ihoa.

Lancôme tarjoaa ranskalaista kauneudenhoitoa kaikille

Lancôme haluaa olla samaistuttava kaikille naisille maailmanlaajuisesti ja tarjota jokaiselle naiselle mahdollisuuden hehkua iästä huolimatta. Merkki uskoo vahvasti, että naisen sisäinen onnellisuus on tie kauneuteen; kauneus kumpuaa syvältä sisimmästä. Lancômen kasvoiksi on valittu naisia, jotka ovat itsevarmoja ja moderneja: Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Lily Collins ja Taylor Hill.

Lancômen juuret ja perinteet näkyvät edelleen merkin valikoimassa, joka pitää sisällään runsaasti korkealuokkaisia, klassisia ranskalaisia ihonhoitotuotteita, tuoksuja ja meikkejä. Lancômen valikoima tarjoaa esimerkiksi kasvojenhoitoon kaiken tarvittavan, kuten tehokkaat puhdistustuotteet, ylelliset kasvovoiteet ja -öljyt sekä ihoa hemmottelevat seerumit ja tehohoidot.

Myös Lancômen meikkivalikoima on kattava ja täynnä potentiaalisia luottotuotteita. Suosittuja ovat esimerkiksi Lancômen meikkivoiteet, ripsivärit, silmänrajausvärit ja huulipunat. Klassikon maineen ovat saavuttaneet muun muassa täydellisen peittävä ja pitkäkestoinen Lancôme Teint Idole Ultra Wear -mattameikkivoide sekä ikoninen Lancôme Hypnôse -ripsiväri, joka rakentaa ripsiin runsaasti volyymia kerros kerrokselta.

Lancôme-hajuvesistä ikonisimpia ovat hienostunut kukkaistuoksu La Vie Est Belle, ruusua ja jasmiinia chypre-vivahteisiin yhdistelevä Idôle ja pehmeän puuterimainen Trésor.

Inspiroidu Lancômen kauneusvinkeistä Stockmannilla:

Syksyn ihonhoidon ja meikin ABC
Hemmottele ja hoida ihoasi
Idôle – uuden ajan tuoksu on täällä