MAC
All Ages, All Races, All Genders – Kanadalainen ammattilaismeikkisarja MAC rikkoo rajoja ja luo trendejä myös muotiviikoilla ympäri maailmaa! Suosituimmista tuotekategorioista, kuten huulipunista ja meikkivoiteista, löytyy kattava sävyvalikoima jokaisen persoonalliseen tyyliin.
Lue lisää
MAC-meikkipalvelut
Tule meikattavaksi tai meikkiopastukseen Stockmann-tavaratalojen MAC-pisteelle! Ammattitaitoiset MAC-meikkiartistit loihtivat tyyliisi ja väreihisi sopivan lookin, auttavat löytämään täydelliset tuotteet ja paljastavat erilaisten meikkitekniikoiden salat.
Lue lisää
Kosmetiikka

MAC

All Ages, All Races, All Genders – Ammattilaismeikkisarja MAC rikkoo rajoja ja luo trendejä myös muotiviikoilla ympäri maailmaa!

Suosituimmista tuotekategorioista, kuten huulipunista ja meikkivoiteista, löytyy kattava sävyvalikoima jokaisen persoonalliseen tyyliin. Laadukkaat ja pitkäkestoiset tuotteet ovat nostaneet brändin maailmanlaajuiseen suosioon, ja kuukausittain ilmestyvät kokoelmatuotteet edustavat uusimpia innovaatioita. Tiesitko, että tuotteet voi myös kierrättää Back2MAC -ohjelman kautta?

Kulttimaineeseen nousseen kanadalaisen brändin arvot keskittyvät artistisuuteen, yksilöllisyyden ja monimuotoisuuden kunnioittamiseen, yhteisöllisyyteen ja hyväntekeväisyystyöhön M·A·C Viva Glam Fund -järjestön kautta. Kerran vuodessa julkaistavat hyväntekeväisyyshuulipunat toteutetaan yhteistyössä tunnetuimpien nimien kanssa, joista suosituimpia ovat olleet Lady Gaga, Rihanna ja Sia.