Maybelline
Maybelline New York elää New Yorkin sykkeestä. Se hengittää kaupungin energiaa, värejä ja tyyliä, ja haluaa niiden avulla inspiroida naiset määrittelemään itse sen, mitä kauneus heille tarkoittaa.
Lue lisää
Uutuudet
16,90 €
1 väri saatavilla
Ale
alk. 2,00 € 15,90 €
11 väriä saatavilla
Ale
alk. 4,00 € 10,90 €
14 väriä saatavilla
9,90 €
5 väriä saatavilla
10,50 €
4 väriä saatavilla

Maybelline

New Yorkin sykkeestä ja muotinäytöslavojen trendeistä inspiraationsa ottava Maybelline New York on jo yli sadan vuoden ajan valmistanut upeita meikkejä ja kosmetiikkaa itsevarmoille naisille.

Nykyään Maybelline on yksi maailman ehdottomasti suurimmista ja suosituimmista meikkibrändeistä, jonka tuotteita myydään yli sadassa maassa. Maybellinen huulipunat, puuterit, kynsilakat, ripsivärit ja lukuisat muut kosmetiikkatuotteet ovat löytäneet tiensä myös Suomeen ja suomalaisten naisten suosioon.

Myös Stockmannilta löydät laajan valikoiman Maybelline New York -brändin meikkejä ja muita kosmetiikkatuotteita kasvojen iholle, huulille, poskille, silmille ja kynsille. Laaja valikoima tarjoaa mahdollisuuden ilmaista itseäsi ja persoonallisuuttasi meikin avulla. Kokeile uusia lookeja ja inspiroidu kaikista sävyistä ja tuotteista. Maybelline-tuotteilla voit luoda sekä neutraaleja arkilookeja että räiskyviä juhlalookeja.

Tutustu tämän maailmankuulun ja lukemattomien naisten suosiman merkin tuotteisiin Stockmannin tavarataloissa sekä verkkokaupassa, josta voit tilata Maybelline-tuotteet helposti netistä.

Maybelline New York – kosmetiikkaa vuodesta 1915

Vaikka New York on mukana jopa Maybelline-brändin nimessä, Maybelline New York sai alkunsa Chicagossa. Maybelline perustettiin alun perin jo vuonna 1915, kun mies nimeltä Thomas Lyle Williams sai inspiraation siskonsa käyttämästä vaseliinin ja hiilen sekoituksesta, jota tämä käytti ripsiensä korostamiseen. Williams nimesi perustamansa yrityksen juuri siskonsa mukaan.

Jo vuonna 1917 Maybelline esitteli ensimmäisen maskaransa, jota mainostettiin käänteentekevänä ja mullistavana keksintönä päivittäiseen meikkaamiseen. Tämä niin sanottu kakkumaskara oli suuri menestys. Ensimmäistä nykyaikaista, putkiloon pakattua maskaraa saatiin odottaa vielä 1960-luvulle, jolloin lanseerattiin Ultra Lash Mascara -nimeä kantava ripsiväri.

Yksi merkittävä käänne Maybellinen historiassa on sen yhdistyminen maailmankuuluun L’Oreal Paris -konserniin vuonna 1996. Tätä seurasivat myös Maybellinen siirtyminen New Yorkiin sekä nimen vaihtuminen Maybelline New Yorkiksi vuonna 2004.

Maybelline New York Lash Sensational -maskara ja muut meikit

Maybelline New York -tuotteiden valikoima on nykyään päätähuimaavan monipuolinen ja siihen kuuluu lukuisia eri tuotekategorioita sekä sävyjä. Maybellinen suosituimpia tuotteita ovat muun muassa Lash Sensational Mascara, joka antaa ripsille runsaasti volyymia sekä tuuheutta. Lash Sensational -maskara erottelee ripset paakkuuntumatta ja maskaran ripsiharjassa on jopa kymmenen riviä kuutta erityyppistä harjasta.

Huulille tarkoitettujen tuotteiden joukosta nousee esille esimerkiksi Maybelline New Yorkin Color Sensational Lipstick -huulipuna ja sen upeat sävyt. Pehmeän täyteläinen ja raikas Color Sensational -huulipuna takaa kestävän lopputuloksen, samalla kun tuotteen sisältämä hunajanektari ravitsee ja silottaa huulia. Tästä huulipunasta on tarjolla monia värivaihtoehtoja, joten valitse itsellesi oikea väri ja sävy Color Sensational -huulipunien joukosta.

Ripsivärien ja huulipunan lisäksi Maybelline New Yorkilla on valikoimissaan tuotteita kasvoille, kuten meikkivoiteita, puutereita, peitevoiteita sekä tuotteita meikin pohjustukseen. Muista myös kauniiden kasvojen lisäksi värikkäät kynnet. Maybellinellä on valikoimassaan useita kynsilakkoja, tietysti rikkaissa väreissä ja sävyissä. Kynsillesi löydät myös muut kynsienhoitotuotteet ja kynsilakanpoistoaineet sekä päällyslakkan, joka kuivattaa kynsille levitetyn lakan hetkessä.

Maybe She’s Born With It – Maybe It’s Maybelline

Maybelline New York on auttanut naisia näyttämään upeilta ja korostamaan luonnollista kauneuttaan jo yli vuosisadan ajan. Tutustu sinäkin Maybellinen erinomaiseen kosmetiikkaan, kuten Color Sensational Lipstick -huulipuniin, ripsiväreihin ja muuhun kosmetiikkaan kynsilakasta poskipunaan ja meikkivoiteesta puuteriin. Nämä ja paljon muuta löydät Stockmannin verkkokaupasta ja tavarataloista.