Viimeistele tyylisi

Upeat asusteet
Michael Michael Kors Olkalaukku
295,00 €
2 väriä saatavilla
Michael Michael Kors Nahkalaukku
295,00 €
1 väri saatavilla
495,00 €
2 väriä saatavilla

MICHAEL Michael Kors

MICHAEL Michael Kors tunnetaan ylellisistä vaatemallistoistaan ja asusteistaan. Brändin tuotteissa yhdistyvät design ja laadukkaat materiaalit sekä elegantti, sporttinen tyyli.

Amerikkalainen Michael Kors perusti nimeään kantavan vaatemerkin vuonna 1981, ja Bergdorf Goodman- ja Saks Fifth Avenue -liikkeet alkoivat ensimmäisenä myydä merkin tuotteita.

Pienestä urheiluvaatteita valmistavasta yrityksestä kasvoi kansainvälisesti menestynyt luksusmerkki, jonka tuotteet haluttiin tuoda myös valtaväestön ulottuville, ja vuonna 2004 lanseerattiin uusi, edullisempi mallisto MICHAEL Michael Kors.

MICHAEL Michael Kors -vaatteet ja -asusteet oli suunnattu niin lifestyle-putiikeissa kuin tavarataloissa shoppaileville nuoremmille asiakkaille, ja moderni mallisto antoi suunnittelijan nimikkomallistolle uuden urban chic -lookin.

MICHAEL Michael Kors -valikoima ulottuu juhlavasta rentoon

MICHAEL Michael Kors -mallistosta löytyy naisten vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Malliston tuotteet on valmistettu Michael Korsin nimikkomallistoa hieman edullisemmista materiaaleista ja kankaista, mutta ne ovat silti ylellisiä.

Etenkin MICHAEL Michael Kors -laukut ovat olleet viime vuosien muotihitti, ja monen tyylitietoisen olalla on viime vuosina keikkunut joko MICHAEL Michael Korsin olkalaukku tai tilava ja käytännöllinen tote-malli.

MICHAEL Michael Korsin vaatevalikoima ulottuu juhlavista mekoista ja hameista rentoihin collegehousuihin ja trikoopaitoihin. MICHAEL Michael Kors -mallistoon kuuluvat myös kengät, joissa valinnanvaraa on punaisen maton glamouria huokuvista korkokengistä sporttisempiin sneakereihin.

MICHAEL Michael Korsin takana on suunnittelija, jonka vahva ja vankkumaton näkemys glamourista ja ajattomasta tyylikkyydestä on palkittu useilla muotimaailman palkinnoilla.

Muita Michael Kors -brändin alamallistoja ovat korkealaatuisista vaatteista koostuva Michael Kors Collection, luksusasusteisiin keskittyvä KORS by Michael Kors, erillinen miesten vaatemallisto Michael Kors Mens sekä tuoksumerkki Michael Kors.